Túl messze vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 04. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 04. szerda 22:51
Törölt felhasználó (4516602)

Szivesen kipróbálnám. De nehéz találni partnereket akik megtöltenék párom punciját.
Szivesen kipróbálnám. De nehéz találni partnereket akik megtöltenék párom punciját.
Irigylem a párod
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 02. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 02. hétfő 08:59

Törölt felhasználó (4521202)

imádom dugatni a teleélvezett puncimat
brutálisan izgat . . . . !!!!!!! Szerintem nagyon nagyon isteni !!! Full bepörget

imádom dugatni a teleélvezett puncimat
brutálisan izgat . . . . !!!!!!! Szerintem nagyon nagyon isteni !!! Full bepörget

Hatalmas élmény! A sperma a legjobb sikosító. Ráadásúl az a mocskos érzés, hogy elötted más járt a csaj puncijában és jól bele is élvezett... best of the best!!

Kétszer volt már benne részem.
Egyszer otthon, egyszer pedig éjszaka autóban nyalatta ki magát a feleségem, miután eljött a szeretőjétől.
Természetesen utána jól megdugtam, és teleélveztem a gecis pináját.
Egyszer otthon, egyszer pedig éjszaka autóban nyalatta ki magát a feleségem, miután eljött a szeretőjétől.
Természetesen utána jól megdugtam, és teleélveztem a gecis pináját.
Imádom!

Törölt felhasználó (4328422)

Isteni érzés és izgato nejem spermás puniját nyalni dugni
kipróbálnánk...
Nekem a hétvégén nyalni is sikerült

CSODÁLATOS!!!
(Ez egy válasz Csaksexxx üzenetére (2018. 04. 18. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 18. szerda 20:38

Sziasztok!Megosztom veletek egy nagyon kedves élményemet!Úgy kezdődött hogy a feleségem osztálytalálkozóra volt hivatalos de mivel én nem tudtam vele tartani mondtam neki menjen nyugodtan egyedűl!Így is lett!Egy darabig váltottunk pár üzenetet aztán nem irt!Az üzenetekből kiderűl hogy -alkoholt fogyaszt!Tudni kell róla hogy ha iszik akkor nagyon kívánja a szexet!Készültem a pillanatra mikor hazaér!Ahogy az ajtón belépett láttam rajta hogy megütötte egy kicsit az alkohol de azért jól tartotta magát!Köszönés után röghtön a fürdőszobába indult ahol a ruháit le is dobta!Rátámaszkodott a fürdőkádra és megnyitotta a csapot!Mondanom sem kell nekem sem kellett több ahogy láttam szép kerek hátsóját azonnal közeledtem!Kérte hogy dugjam meg!Ahogy behatoltam éreztem hogy nem
ilyen szokott lenni,könnyen belecsúsztam és nagyon nedves!Kivettem a farkam és akkor jött a meglepetés,láttam hogy előttem valaki beleélvezett!Aztán éreztem hogy egyre keményebb a farkam és rájöttem hogy nemhogy botrányt csapnék hogy dugott valakivel izgatott a gondolat nagyon!Nagyot szeretkeztünk és egy leírhatatlan érzés volt!(pozitív értelembe).Másnap érdeklődtem a dologról elsőre azt mondta hogy fehér folyása van és azt láttam de később elmondta hogy dugodt egy sráccal és neki is izgató volt a gondolat hogy ha hazajön akkor velem is együtt lesz!Rájöttem hogy izgat ha megdugják a feleségemet!Akkor beszéltünk róla hogy csinálhatnánk hárman is de sajnos eddig nem kerűlt rá sor pedig szeretném láni hogy élvez!Aztán én is!Röviden ennyi!
ilyen szokott lenni,könnyen belecsúsztam és nagyon nedves!Kivettem a farkam és akkor jött a meglepetés,láttam hogy előttem valaki beleélvezett!Aztán éreztem hogy egyre keményebb a farkam és rájöttem hogy nemhogy botrányt csapnék hogy dugott valakivel izgatott a gondolat nagyon!Nagyot szeretkeztünk és egy leírhatatlan érzés volt!(pozitív értelembe).Másnap érdeklődtem a dologról elsőre azt mondta hogy fehér folyása van és azt láttam de később elmondta hogy dugodt egy sráccal és neki is izgató volt a gondolat hogy ha hazajön akkor velem is együtt lesz!Rájöttem hogy izgat ha megdugják a feleségemet!Akkor beszéltünk róla hogy csinálhatnánk hárman is de sajnos eddig nem kerűlt rá sor pedig szeretném láni hogy élvez!Aztán én is!Röviden ennyi!
Ez valami GYÖNYÖRŰSÉG!!!Nincsenek szavak!!!MENYORAZÁG!!!
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2017. 10. 16. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 16. hétfő 17:19

Velem már megesett párszor!
Nekem nagyon be jön főleg ha akkor történik mi közbe bent vagyok én is!
Felső az enyém... ilyen pozícióba a legjobb!

Saját képek!

Nekem nagyon be jön főleg ha akkor történik mi közbe bent vagyok én is!

Felső az enyém... ilyen pozícióba a legjobb!

Saját képek!

Isteni! Sajnos csak egyszer volt benne részem!
Nekem nagy szerencsèm van mert ezt heti szinten megtehetem
Egy házibarát mindig jó ha van!!!

Egy házibarát mindig jó ha van!!!
van reményem
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2021. 03. 19. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 19. péntek 15:45

Nekem is az egyik legnagyobb vágyam!
Sajnos sosem fog teljesülni...

Nekem is az egyik legnagyobb vágyam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 19. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 19. péntek 14:31

Törölt felhasználó (4498322)

nagyon szeretem végignézni amikor kefél a feleségem és utána megdugni, persze úgy hogy beleélveztek.
én imádok ilyen puncit dugni
Nagy álmom kiprobálni!
nagyon szeretem végignézni amikor kefél a feleségem és utána megdugni, persze úgy hogy beleélveztek.
Isteni érzés és izgato nejem spermás puniját nyalni dugni