Egyszer Feleségemet megkérdeztem szeretkezés után, mire gondolt közben. Ő csak hallgatott. Éreztem, valamit titkol, hogy idegen férfi lehet a fejében. Nagy nehezen apránként elárulta a kis titkát, egy történetet, amit akkor szokott elővenni képzeletben, amikor elakad az orgazmusa felé vezető úton.
A kis mesében Ő egy hosztesz, aki szakmai továbbképzést tart, bemutat egy gépet, járja körül, beszél róla, kissé kacérkodva, hajolgatva a könnyű nyári mini ruhában, miközben körülveszi egy kisebb férfi társaság. Egy idő után az egyik hallgató közel lép, finoman, de türelmetlenül megérinti Kedvesem combját, s mivel komoly ellenállásba nem ütközik, mozdulatai erősen megbátorodnak. Feleségem észrevétlenül izgalomba jön attól a tudattól, hogy a társaság előtt lassan minden intim titka felszínre kerül, megtörténik a behatolás, majd sorban mind a 8-an megdugják az éhes punciját, óvszer nélkül, beleélvezve.
Utólag átgondolva az azért érdekes, hogy Ő sosem védekezett, gumi vagy kiszállás szükséges volt nála, de itt a történetében nagyon nem akart védekezni .
A kis mesében Ő egy hosztesz, aki szakmai továbbképzést tart, bemutat egy gépet, járja körül, beszél róla, kissé kacérkodva, hajolgatva a könnyű nyári mini ruhában, miközben körülveszi egy kisebb férfi társaság. Egy idő után az egyik hallgató közel lép, finoman, de türelmetlenül megérinti Kedvesem combját, s mivel komoly ellenállásba nem ütközik, mozdulatai erősen megbátorodnak. Feleségem észrevétlenül izgalomba jön attól a tudattól, hogy a társaság előtt lassan minden intim titka felszínre kerül, megtörténik a behatolás, majd sorban mind a 8-an megdugják az éhes punciját, óvszer nélkül, beleélvezve.

Utólag átgondolva az azért érdekes, hogy Ő sosem védekezett, gumi vagy kiszállás szükséges volt nála, de itt a történetében nagyon nem akart védekezni .

Imádom a feleségem tele élvezni és tovább dugni ő is sokkal nagyobbat élvez így.imádjuk.
Úgy néz ki talán összejön végre egy igazán gyönyörű huszonéves lánnyal és párjával egy ilyen többes creampie randi! Ismerkedésen, pofaviziten túl vagyunk. Mindenki szimpatikus és lelkes, már csak egy megfelelő időpontra van szúkségünk!

Nem rossz , egyszer már volt benne részem .

Hát igen, ez nagyon izgató dolog
Egy baj van, hogy nehéz megfelelő partnert találni, mert annyit nem ér, hogy összeszedj valami betegséget... Én voltam stabil párral ilyen helyzetben, de ott mindenki tudta, hogy a másik egészséges! Ez mindennél fontosabb. Az élmény katartikus

Ugyan nem dugtam, de nyaltam. A kedvesemmel félre álltunk egy kis autós szeretkezésre. Épp indult munkába 3 óra alvás után, és nagyon fáradt volt, keveset aludt 12 óra délutáni-éjszakai meló után. De még volt egy kis idő, és nem bánta, hogy ha kényeztetem. Mindent megpróbáltam, de mondta, hogy neki nem fog sikerülni, fáradtan nem fog tudni elélvezni. De semmi baj, ha nekem jó, ne fogjam vissza magam. Úgyis volt, jól tele lőttem. 10 napja nem találkoztunk, volt mit bele rakni. Aztán egyszer csak megszólalt, hogy kérne egy puszit. A puncijára. Nekem se kellett több, a frissen teleélvezett puncit nyaltam, ujjaztam, és szerencsére most már nagyon gyorsan jött az orgazmus neki is. Úgy megfeszült, az ujjam alig tudtam kihúzni. Boldogan, kielégülten indult melóba. Jó volt.
Egyetértünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 05. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 05. csütörtök 16:46
Törölt felhasználó (4513812)

Azért nem annyira pofon egyszerű mint gondolod. 80% csak álmodozik de jönni nem mer. Van egy rakás kamus aki csak a farkát veregeti és képeket kunyerál. Van aki megígéri de nem jön el és ha el is jutsz odáig, hogy összejön minden akkor is lehet, hogy tök béna az illető, nem áll fel a farka vagy a beígért 17 cent helyett csak simán 7 és még sorolhatnám annyi mindenen elmehet a dolog! Sajna ez van. Nálam sem könnyű a helyzet de én legalább a legelején ezt közlöm is.
Nagyon szeretnék egy teleélvezett puncit megdugni, beleélvezni, majd kinyalni.
más után még nem lőtted tele?
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2021. 08. 06. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 06. péntek 14:03

Én nagyon szeretek. Isteni mikor a második menetnél még van bőven vagy közben tudok kiengedni kicsit. Olyankor mindig azt képzelem hogy valaki jól megtöltötte előttem a feleségem.
Nagyon izgató a teletöltött puncit dugni. Múlt héten nagy szexparti volt egy ismerősnél. Egymás után négyen élvezték tele a feleségem. Utoljára kerültem sorra, ötödiknek. Hatalmas tócsa volt alatta és még folyt ki a sperma belőle. Izgalmas volt a helyzet, gyorsan behatoltam, de mintha egy tejfölös pohárba dugtam volna. Jól ki volt már tágítva is és már nem nagyon kívánta az újabb menetet a drágám. Mind a négynél elélvezett,de csak sikerült a csúcsra járatni és megkapta az ötödik adagot is.
Én nagyon szeretek. Isteni mikor a második menetnél még van bőven vagy közben tudok kiengedni kicsit. Olyankor mindig azt képzelem hogy valaki jól megtöltötte előttem a feleségem.
nagyon szeretnék teleélvezett puncit dugni,de nyalni is.
Azért nem annyira pofon egyszerű mint gondolod. 80% csak álmodozik de jönni nem mer. Van egy rakás kamus aki csak a farkát veregeti és képeket kunyerál. Van aki megígéri de nem jön el és ha el is jutsz odáig, hogy összejön minden akkor is lehet, hogy tök béna az illető, nem áll fel a farka vagy a beígért 17 cent helyett csak simán 7 és még sorolhatnám annyi mindenen elmehet a dolog! Sajna ez van. Nálam sem könnyű a helyzet de én legalább a legelején ezt közlöm is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 05. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 05. csütörtök 07:08
Törölt felhasználó (4003772)

Szia! Viccelsz? A pasik nagy többsége megőrül érte...csak tudjátok kiválasztani a sok jelentkezőből azt az egyet aki megfelel a vágyaitoknak...
Sajnos a feleségemet nem lehet rávenni ilyesféle dolgokra! Pedig nagyon megnézném a gyönyörű kis punciját, benne egy lüktető farokkal.
Imádnám.. vki párját megtölteni
Írdmár meg hogy mi volt a sztory
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2021. 02. 09. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ki próbálnám , meg dugnám nejem gecis pináját . Csak sajnos nem akarja ki próbálni a többest .
Imádnám, föleg ha lenne rá lehetőségem!
Szia! Viccelsz? A pasik nagy többsége megőrül érte...csak tudjátok kiválasztani a sok jelentkezőből azt az egyet aki megfelel a vágyaitoknak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 04. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 04. szerda 22:51
Törölt felhasználó (4516602)

Szivesen kipróbálnám. De nehéz találni partnereket akik megtöltenék párom punciját.