Nagyon szeretek de sajnos baromi nehezen jön össze..

A legjobb,de nyalni isteni!
ki nem szeret
Izgató az biztos

Én is szeretem! Csak ritkán jön össze!

Imádom amikor legalább ketten kényeztetjük a drágámat. De, azt is szeretem, no persze ő is imádja, "olykor kérdezi is, hogy mikor lesz megint ilyen "amikor hárman - négyen körbe álljunk, és mindannyiunknak orálisan végig kényeztet. Majd a végeredmény a testén, pofiján, szájában landol. Amit nem nyel le, azt legalább negyed óráig magán hagyja. Izgatóan szexi.
Imádom amikor legalább ketten kényeztetjük a drágámat. De, azt is szeretem, no persze ő is imádja, "olykor kérdezi is, hogy mikor lesz megint ilyen "amikor hárman - négyen körbe álljunk, és mindannyiunknak orálisan végig kényeztet. Majd a végeredmény a testén, pofiján, szájában landol. Amit nem nyel le, azt legalább negyed óráig magán hagyja. Izgatóan szexi.
Nagyon jó dugni, de nyalni is szeretem.
Nincs is jobb mint a kiszivárgó spermát lenyalni a punciról, utána alaposan megdugni a gecitől tocsogó pinát.
Ki ne szeretné, nincs is annál jobb dolog szerintem.

Főleg, ha másokkal osztozol a puncin és egymás után lehet többször rátölteni az előző adagra, na az fantasztikus.
Én imádom igaz még csak a sajátommal próbáltam. Teljesen más érzés és a gondolat hogy másé...
Mire gondolsz pontosan?
Másé a csajszi, vagy másé a benne lévő anyag?
Mert mind a kettő egészen más érzés, de hogy mindkettő nagyon jó, az vitathatatlan.
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 11:01
Másé a csajszi, vagy másé a benne lévő anyag?
Mert mind a kettő egészen más érzés, de hogy mindkettő nagyon jó, az vitathatatlan.

Én imádom igaz még csak a sajátommal próbáltam. Teljesen más érzés és a gondolat hogy másé...
Gyógyszert nem szed, így nincs rá alkalom. Gyerekprojekt közepette,meg terhesség alatt viszont mindig beleélveztem, akkor imádtam a teletöltött puncikáját tovább baszni, és további adatokkal telespriccelni. Sokkal nagyobb orgazmusom van a puncijában mint a szájában
Szeretőként többször volt alkalmam elsőnek és másodiknak is lenni. Az aktus elé helyezném egy ilyen helyzetben a Nő kisugárzását ilyen esetekben. Olyan volt, mint egy drog, pedig a hétköznapokban mindannyian tettük a teljesen megszokott dolgunkat, minden látszat nélkül. Amikor találkoztunk, az egy másik szituáció volt. Egészséges kereteken belül minden ez irányú vágyunkat kiéltük és kész. Ott szinte minden belefért, és ebbe a combon lefolyó sok sperma látványa is, ameddig kéjesen kisétált a zuhanyzóba.
Én ma nyálam ki az exem teleelvezett punciat. Megbeszéltük hogy ma beugrik, kérdeztem hogy megdugtak e? Mondta hogy most fogják, kértem hogy élvezetesen magába és úgy jöjjön. Hát isteni volt nyalni és dugni. Amikor együtt voltunk úgy sem élveztük ennyire.
ki nem
Biztos van aki nem de én speciel imádok!
Nagy kár, hogy szökőévente egyszer ha összejön ilyen. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 12:17
Nagy kár, hogy szökőévente egyszer ha összejön ilyen. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)

ki nem