Férjrmnek is tetszik ugy nagyon
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjemnek is nagy kedvenc

Sziasztok.Én szeretem-és szeretném.
Dehogy van veled baj! Nagyon is izgato egy frissen el es televezett puncit nyalni, en is nagyon szeretem.
A felesegem kicsit furcsallta elöször de csak egy kicsit, mar ö is elvezi.... (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 15:27
A felesegem kicsit furcsallta elöször de csak egy kicsit, mar ö is elvezi.... (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nekem ez nőként bakancslistás! Na meg hogy ki is nyalják belőlem! Baszus srácok szuperek vagytok hogy ezek szerint nincs velem semmi baj, hogy ilyesmin fantáziálok!
Nekem ez nőként bakancslistás! Na meg hogy ki is nyalják belőlem! Baszus srácok szuperek vagytok hogy ezek szerint nincs velem semmi baj, hogy ilyesmin fantáziálok!
Feleségem is imádja ha teleélvezem, és utána orálisan elégitem ki, az nagyon felhúzza, hatalmasat élvez tőle
(Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 15:27

Sziasztok!
Sziasztok!
Hálisten volt egy párszor alkalmam rá, nekem bejön sokaknak tabutéma de nekünk bevált ez a fajta felállás.
En
Tegnap még képek is voltak fent az adatlapjukon? Majdnem írtam is nekik...
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 08. 27. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyáz kamus
ki nem
(Ez egy válasz Pesta269 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 10:38

Én úgy szeretem, ha élvezés után egyből a 2.menet következik egyből. A 3.-ra jó habos lesz.
Én úgy szeretem, ha élvezés után egyből a 2.menet következik egyből. A 3.-ra jó habos lesz.
Màsodiknak a legjobb,habosra verem a gecis pinàjàt
És tudtára adtad hogy tudsz az esetről? Arra vagyok kíváncsi hogy be ismerte-e, illetve mi lett a sztori vége
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 19:00

Egycéges kiránduláson, páromat megdugta a főnöke, megláttam öket mikor jöttek vissza a buliba. A helyzet egyértelmü volt. Azonnal a szobánkba vittem az asszonyt, próbált menekülni hogy fürüdni szeretene meg a többi kamu duma. Nem hagytam ,az asztalra döntöttem és ott dugtam a teleélvezett pináját hátúlról.
Utánam már dugták de fordítva még nem volt szerencsém kipróbálni. Azt láttam hogy nagyon tetszett a srácnak úgy dugni tovább.
Jó volna találni egy párt akik szeretik

ha hármasban kefélünk mindig én vagyok a második, ez a feltételem a férfivel szemben
én nagyon szeretek teleélvezett puncit dugni és ki is nyalom utána
Sziasztok! Irigylem akik bele élvezhetnek! Nekem sok van pedig!
Sziasztok! Írigylem akik punciba élvezhetnek!