Sajnos még nem volt benne részem, de nagyon izgalmas lenne kipróbálni.
Az egyik legjobb dolog a többesben
ki nem
Az exemmel volt egy pár kalandunk ebben a témában is. Valahogy úgy alakult nyitottá vált a kapcsolatunk, hozzáteszem egyikünk sem bánta és sokszor ért haza teleélvezett puncival, popsival. Már szólt mikor úton volt "tele vagyok" már akkor tudtam kívánja még és fantasztikus nagyokat élveztünk mikor hazaért. Volt magánbulis élményünk is, mikor öten élvezték tele és jöttem én. Mai napig ha rá gondolok áll a zászló.
Talán ideillik ez az emlék: 2 éve egy párral a másodikon találkozón már annyira megbíztunk egymásban, hogy a gumikat nem kellett elővenni…a másik pasi hátulról kényeztette a feleségemet egyre nagyobb lendülettel, aminek meg is lett az eredménye…ez valahogy annyira felhúzott, hogy megkértem a páromat, hogy várjon a zuhannyal…és jöttem én…
annyi probléma azért volt, hogy a másik hölgy kicsit bedurcizott
látva a két pasi nem az ő irányába történő “lelkesedését”, próbáltuk kiengesztelni több, de inkább kevesebb sikerrel…azóta többnyire csak klubokban voltunk, ott pedig nálunk nyilván nincs “bareback” szex
annyi probléma azért volt, hogy a másik hölgy kicsit bedurcizott
látva a két pasi nem az ő irányába történő “lelkesedését”, próbáltuk kiengesztelni több, de inkább kevesebb sikerrel…azóta többnyire csak klubokban voltunk, ott pedig nálunk nyilván nincs “bareback” szex
Mi swinger bulikba jártunk az exemmel kb-12-évenbkeresztül ! Mindent kipróbáltunk , amit a swingersen belül ki lehet próbálni ! Sok magán buliba is jártunk , ahol nem ritkán gangbangba csúcsosodott ki a buli.... Nos ilyenkor legtöbbszőr , ismerős párok és férfiak voltak a buliban... Így nem ragaszkodtunk a gumihoz . Ilyenkor nem volt ritka eset , hogy elöttem 4-5-férfi is bele élvezett az exembe és csak utána kerültem én sorra... Frenetikus élmény volt a tele élvezett punciát dugni , miközben folyamatosan idegen farkakat szopott , hogy meg ne álljon a gangbang egy percre sem ! Utána másnap....mindíg meg volt picit dagadva a szép csupasz puncia ! Napokig az élmények hatása alatt voltunk !!! Gyakorlatilag a következő buliig , naponta 3-4-alkalommal szeretkeztünk , annyira felspanolva éreztük magunkat az élmények és emlékek miatt !
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2026. 04. 06. hétfő 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 06. hétfő 02:54
Egy időbe volt egy állandó barátunk akivel időnként összejártunk hármasozni. Egyre bátrabbak voltunk, sok sok ilyen alkalom után engedte az exem hogy a srác gumi nélkül is betehesse neki. Már az izgatóbb volt a tudata is utána dugni. Egyszer egy hármas dugás végén kérték mindketten hogy ne húzzam ki! Örömmel tele is élveztem a kedvesemet. A meglepetés utána jött, a srác a hátara fordította és vadul dugni kezdte elölről a páromat úgy tocsogós puncival. Meglepő volt de a srác nagyon beindult, de a kedvesem is ráizgult erre az új felállásra. Hamar elélveztek mindketten szinte egyszerre, de akkor kihúzta és a hasára élvezett nagyot. Otthol szóba került hogy én is kipróbálnám milyen lehet masik után, miert indult úgy be erre a barátunk?! Meglepő, de az exem is egyből benne volt ebben. Megvette a pesszáriumot hogy a következő alkalomkor ketten fogjuk tele élvezni a punciját. Sajnos megváltoztak a dolgok és kijelentette az exem hogy ennyi volt. Kipróbálta, de nem akar több hármast már. Az új pasija nem hiszem hogy sejti hogy a kedves csaja puncija milyen sokféle kalandban "részesült" előtte már!
mindenki vágyikrá
(Ez egy válasz nebasz üzenetére (tegnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:50
Nem sokszor volt benne részem sajnos de az a néhány alkalom nagyon feltüzelt. Leírhatatlan érzés amikor azt kérik hogy végezzem a hölgyben majd a párja is jól megdugja bele élvezik és esetlegesen ki is nyalja.Volt mikor két adagot kért a hölgy, a második menet az valami fenomális volt ahogy csúszott a farkam és közben láttam hogy habosra verődik a puncija. Már várom hogy újra találjak ilyen párt
Nem sokszor volt benne részem sajnos de az a néhány alkalom nagyon feltüzelt. Leírhatatlan érzés amikor azt kérik hogy végezzem a hölgyben majd a párja is jól megdugja bele élvezik és esetlegesen ki is nyalja.Volt mikor két adagot kért a hölgy, a második menet az valami fenomális volt ahogy csúszott a farkam és közben láttam hogy habosra verődik a puncija. Már várom hogy újra találjak ilyen párt
Imádom….
Egy időbe volt egy állandó barátunk akivel időnként összejártunk hármasozni. Egyre bátrabbak voltunk, sok sok ilyen alkalom után engedte az exem hogy a srác gumi nélkül is betehesse neki. Már az izgatóbb volt a tudata is utána dugni. Egyszer egy hármas dugás végén kérték mindketten hogy ne húzzam ki! Örömmel tele is élveztem a kedvesemet. A meglepetés utána jött, a srác a hátara fordította és vadul dugni kezdte elölről a páromat úgy tocsogós puncival. Meglepő volt de a srác nagyon beindult, de a kedvesem is ráizgult erre az új felállásra. Hamar elélveztek mindketten szinte egyszerre, de akkor kihúzta és a hasára élvezett nagyot. Otthol szóba került hogy én is kipróbálnám milyen lehet masik után, miert indult úgy be erre a barátunk?! Meglepő, de az exem is egyből benne volt ebben. Megvette a pesszáriumot hogy a következő alkalomkor ketten fogjuk tele élvezni a punciját. Sajnos megváltoztak a dolgok és kijelentette az exem hogy ennyi volt. Kipróbálta, de nem akar több hármast már. Az új pasija nem hiszem hogy sejti hogy a kedves csaja puncija milyen sokféle kalandban "részesült" előtte már!
Egy időben többször eljárt a feleségem egy barátunkhoz. Volt, hogy ott töltött komplett hétvégét is. Elmondása szerint többször is szeretkeztek, de nem hagyta csak gumival a punciba élvezést. Viszont sokszor volt, hogy nem tusolt le az utolsó szex után. Ilyenkor előfordult, hogy a szájában ment el utoljára, vagy a cicire élvezett és volt olyan is, hogy ő nem élvezett el direkt, mert az én farkamtól akart elmenni. Ilyenkor olyan duzzadt és nedves volt a puncija, hogy hihetetlen. Akkorákat szeretkeztünk, hogy most is borsózik a hátam. Sajna akárhogy győzködte a srácot, a hármas sosem jött össze. Megszakadt a kapcsolat a sráccal, így vége lett ennek az időszaknak. Nagyon impulzív időszak volt.
Bárcsak több férfi gecijét érezném a Drágám puncijában
A spermának a punciban a helye
Húú imádnám én is ha a nejem úgy várna otthon az ágyban széttárt combokkal és frissen teleélvezett puncival! Már tolnám is be neki a gecis kis pinájába!
Sajnos nem vevő az ilyesmire, ez van.. (Ez egy válasz Fanni üzenetére (2026. 04. 04. szombat 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 04. szombat 04:39
Sajnos nem vevő az ilyesmire, ez van.. (Ez egy válasz Fanni üzenetére (2026. 04. 04. szombat 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjemnek is ez a kedvence. Teljesen beindul.
Azt kéri hogy ne tudjon róla csak szexeljek mással, és amikor hazamegyek, csak akkor mutassam neki, vagy mondjam neki hogy nyúljon a puncimhoz. Olyankor nagyon nagyot szexelünk
Azt kéri hogy ne tudjon róla csak szexeljek mással, és amikor hazamegyek, csak akkor mutassam neki, vagy mondjam neki hogy nyúljon a puncimhoz. Olyankor nagyon nagyot szexelünk
Férjemnek is ez a kedvence. Teljesen beindul.
Fogalmam sincs miért de nagyon izgató dolog be tolni a teleélvezett punciba! Aztán érezni , hogy más pasi nedveitől csúszós punci körbe öleli a faszom ! Majd már magamon is érzem , látom a gecit… Nagyon izgató!
Màsodiknak a legjobb,habosra verem a telelőtt puncit
nagyon izgató nyaltam is dugtam is.
Nekem is volt részem benne hogy tele élvezett puncit dugtam, de volt hogy én élveztem tele a puncit utána dugta a férje. Makóra jártam egy párhoz akikkel ezt megvalósítotuk. Igaz 10e anyagi vonzata volt de megéri a látvány az élvezet. 2-3 menetet lezavartunk mindenki kielégült ez volt a lényeg. Megint jó lenne ilyen párt találni akik benne vannak ebbe a dologban. Na hát ha össze jönne itt Szeged vagy környéki párral.
Második, harmadik vagy sokadik. Legjobb!
(Ez egy válasz Bumbu91 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bumbu91 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

kxl
Dana 2