Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 52 53 54 55 56
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#50   2015. 07. 08. szerda 17:16
X Törölt felhasználó (808465)
Szerintem is!! Lássuk! Nem utolsó sorban bosszúból sem utolsó lenne, hátha valamelyik özeli ismerőse felismeri rajta.. kedves makktársaink pedig recskázhatnak egy jót a videón! smile ) már bocs!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 07. 08. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 08. szerda 11:24
No, akkor semmi nem állhat utadba, az a hetes gangbang szerintem nagy érdeklődésre tart itt igényt.
#49   2015. 07. 08. szerda 11:24
greatom greatom
No, akkor semmi nem állhat utadba, az a hetes gangbang szerintem nagy érdeklődésre tart itt igényt.
#48   2015. 07. 08. szerda 10:41
Vadmalac Vadmalac
Ha-ha-ha…
Természetesen a videó megvan. Nagyon hasznos volt, amikor váláskor még utoljára meg akart fejni. (Szó szerint és anyagilag egyaránt.)

Azóta már kétszer kellett használnom, mikor tudomásomra jutott, hogy valamelyik barátommal/üzlettársammal akar közelebbi kapcsolatba kerülni. Erre szükség is volt, mert ezek a leánykák nem tudnak kitörni abból a körből, ahol eddig megtalálták a számításukat.

Különben, amíg nem csöppent a jóba, addig tényleg szende, odaadó csitri volt. Kinézetre még mindig gyönyörű, de belül velejéig rohadt, pénzsóvár. Azért rosszabb, mint egy hivatásos kurva, mert annál legalább tudod, mire számíthatsz.

Nekem végül is szerencsém volt, gyerek nincs és sikerült elég gyorsan kidobnom. Az apró mozaikokat pedig sikerült összeraknom, mert néhány akkori dolgozóm „részletes beismerő vallomást tett”, bízva abban, hogy nem rúgom ki. Tévedtek!

Tehát, a teleélvezett puncival kapcsolatban most már van jó néhány „zaftos” történetem.
#47   2015. 07. 08. szerda 10:39
Vadmalac Vadmalac
Nem vagyok prűd, én is szeretem az extrém dolgokat, de csak akkor, ha az közös megegyezéssel történik. Soha nem volt ellenemre telenyomni egy már csordultig lévő mézes-csuprot, de csak akkor, ha tudom, hogy mi van benne. Ebben a témában nem szeretem a meglepetéseket, sunyiságot.
Szerintem más a többes szex és más a megcsalás!
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2015. 07. 07. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 07. kedd 19:25
Én is imádom. Nem egyszer dugták meg a páromat, amit végig élveztem. Miután teli élvezték, jöttem én, én aki pár lökés után ugyan úgy teliélveztem az érzéstől.
Volt már példa arra is, úgy jött haza, hogy nem sokkal előtte pipázott, és élvezték teli a száját. Aztán úgy csókoltam, csókolgattam, miközben majd szét robbant a gatyám.
#46   2015. 07. 07. kedd 19:25
majerarpad majerarpad
Én is imádom. Nem egyszer dugták meg a páromat, amit végig élveztem. Miután teli élvezték, jöttem én, én aki pár lökés után ugyan úgy teliélveztem az érzéstől.
Volt már példa arra is, úgy jött haza, hogy nem sokkal előtte pipázott, és élvezték teli a száját. Aztán úgy csókoltam, csókolgattam, miközben majd szét robbant a gatyám.
#45   2015. 07. 07. kedd 17:08
Az kemény! Legalább amíg nem tudtál róla addig jó volt.. Azért így nekem sem tetszene annyira a helyzet.
(Ez egy válasz Vadmalac üzenetére (2015. 07. 07. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 07. kedd 15:52
Én sokáig nem tudtam, hogy szeretem, de sajnos már tudom.
Kicsit talányosnak tűnhet, pedig egyszerű a megfejtés:

Már évek óta együtt voltam a feleségemmel. Nagy szerelem után a hév csökkent, de az érzelem nem. Jöttek a szokásos apróságok. Lakás, kocsi, nyaraló, utazások, stb. Azért, hogy minden meglegyen, elég sokat kellett dolgoznom. A párom ez alatt az egyik cégemnél volt ügyvezető. Neki sokkal lazább volt a feladatköre. Ezt nem is bántam, mert így volt, aki kipihenten várt otthon. Jól megvoltunk. A szexre sem lehetett panasz - legalább is azt gondoltam - mert azért a heti 2-3 alkalom mindig összejött. Tudom, ez nem túl sok, de van ahol ennél kevesebb van.

Pár évvel ezelőtt a gazdasági válság minket is megérintett. Ezért a nejem által vezetett cégemnél gondok adódtak. Nem nagyok, de több törődést igényeltek a napi teendők. Többször előfordult, hogy később ért haza, vagy 1-2 napra el kellett utaznia. Mivel a gazdasági folyamatokkal tisztában voltam, nem gondoltam rosszra. Már csak azért sem, mert a szex egyre jobb és sűrűbb lett.

Amikor hazaért, már bújt is hozzám. Pár perces előjáték után már szinte tocsogott a puncja a vágytól. Imádtam a szitut. Ilyennek már régen nem láttam, csak a kapcsolatunk elején. Élvezettel simogattam a csúszós, kopasz pinácskát és örömmel vettem, mikor a fejem letolva kért meg egy kis orális kényeztetésre. Mohón lefetyeltem a rengeteg előnedvet! Azt is csodálattal állapítottam meg, hogy az addig féltve óvott fenekét is felajánlja vágyaimnak. A szűk popsija is csúszott, így szinte erőlködés nélkül tudtam felnyársalni.

Ez az állapot hónapokig tartott. Egy nap viszont be akartak törni a céghez. A riasztó bejelzett, de nem volt idejük elvinni semmit, csak megfeszegették az ajtót. Mivel a nejem éppen Bécsben tárgyalt, engem hívtak ki a biztonságiak, visszazárni és aláírni a jegyzőkönyvet.

Ha már ott voltam, gondoltam ránézek a felvételekre, mivel néhány héttel az előtt, több mint egy millióért felszereltettem egy rejtett kamerarendszert. Gyakorlatilag az egész épületet bekameráztattam titokban. Nem a munkatársaimat akartam kukkolni, csak ilyen helyzetekre akartam felkészülni. Persze nem találtam semmit, mert csak a betörők árnyai látszottak a bejárati ajtó tejüvegén keresztül. Ahogy ott „játszottam” ránéztem régebbi felvételekre is. Ekkor találtam meg az én kis drágám síkosítóit! Az én kedves, szende kis nejemet gyakorlatilag folyamatosan dugták! Volt, hogy csak a raktáros, vagy a titkár, de olyan is volt, hogy egyszerre heten töltötték tele minden lyukát. Minden ott dolgozó faszát magába gyömöszölte. Szerintem az őrkutyával is kefélt volna, ha lett volna ilyen.

Ettől tocsogott a pinája és a segge, nem a vágytól! Én meg boldogan, büszkén nyaltam ki mindezt belőle és imádtam baszni a teleélvezett kurvát.

Azóta megszabadultam tőle és ezt a cégemet felszámoltam. Mindenki az utcára került.

Tehát a topik címében feltett kérdésre a válasz: igen, nagyon jó teleélvezett puncit dugni, de nem mindegy milyen előzmények után.
#44   2015. 07. 07. kedd 16:24
X Törölt felhasználó (233340)
Én még dugtam volna a helyedben egy darabig!! smile
(Ez egy válasz Vadmalac üzenetére (2015. 07. 07. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 07. kedd 15:52

Már évek óta együtt voltam a feleségemmel. Nagy szerelem után a hév csökkent, de az érzelem nem. Jöttek a szokásos apróságok. Lakás, kocsi, nyaraló, utazások, stb. Azért, hogy minden meglegyen, elég sokat kellett dolgoznom. A párom ez alatt az egyik cégemnél volt ügyvezető. Neki sokkal lazább volt a feladatköre. Ezt nem is bántam, mert így volt, aki kipihenten várt otthon. Jól megvoltunk. A szexre sem lehetett panasz - legalább is azt gondoltam - mert azért a heti 2-3 alkalom mindig összejött. Tudom, ez nem túl sok, de van ahol ennél kevesebb van.

Pár évvel ezelőtt a gazdasági válság minket is megérintett. Ezért a nejem által vezetett cégemnél gondok adódtak. Nem nagyok, de több törődést igényeltek a napi teendők. Többször előfordult, hogy később ért haza, vagy 1-2 napra el kellett utaznia. Mivel a gazdasági folyamatokkal tisztában voltam, nem gondoltam rosszra. Már csak azért sem, mert a szex egyre jobb és sűrűbb lett.

Amikor hazaért, már bújt is hozzám. Pár perces előjáték után már szinte tocsogott a puncja a vágytól. Imádtam a szitut. Ilyennek már régen nem láttam, csak a kapcsolatunk elején. Élvezettel simogattam a csúszós, kopasz pinácskát és örömmel vettem, mikor a fejem letolva kért meg egy kis orális kényeztetésre. Mohón lefetyeltem a rengeteg előnedvet! Azt is csodálattal állapítottam meg, hogy az addig féltve óvott fenekét is felajánlja vágyaimnak. A szűk popsija is csúszott, így szinte erőlködés nélkül tudtam felnyársalni.

Ez az állapot hónapokig tartott. Egy nap viszont be akartak törni a céghez. A riasztó bejelzett, de nem volt idejük elvinni semmit, csak megfeszegették az ajtót. Mivel a nejem éppen Bécsben tárgyalt, engem hívtak ki a biztonságiak, visszazárni és aláírni a jegyzőkönyvet.

Ha már ott voltam, gondoltam ránézek a felvételekre, mivel néhány héttel az előtt, több mint egy millióért felszereltettem egy rejtett kamerarendszert. Gyakorlatilag az egész épületet bekameráztattam titokban. Nem a munkatársaimat akartam kukkolni, csak ilyen helyzetekre akartam felkészülni. Persze nem találtam semmit, mert csak a betörők árnyai látszottak a bejárati ajtó tejüvegén keresztül. Ahogy ott „játszottam” ránéztem régebbi felvételekre is. Ekkor találtam meg az én kis drágám síkosítóit! Az én kedves, szende kis nejemet gyakorlatilag folyamatosan dugták! Volt, hogy csak a raktáros, vagy a titkár, de olyan is volt, hogy egyszerre heten töltötték tele minden lyukát. Minden ott dolgozó faszát magába gyömöszölte. Szerintem az őrkutyával is kefélt volna, ha lett volna ilyen.

Ettől tocsogott a pinája és a segge, nem a vágytól! Én meg boldogan, büszkén nyaltam ki mindezt belőle és imádtam baszni a teleélvezett kurvát.

Azóta megszabadultam tőle és ezt a cégemet felszámoltam. Mindenki az utcára került.

Tehát a topik címében feltett kérdésre a válasz: igen, nagyon jó teleélvezett puncit dugni, de nem mindegy milyen előzmények után.
#43   2015. 07. 07. kedd 15:52
Vadmalac Vadmalac

#42   2015. 07. 07. kedd 09:48
Ragazza Ragazza
Szeretjük smile
#41   2015. 07. 07. kedd 06:52
X Törölt felhasználó (1083962)
aztán megint televágni!
#40   2015. 07. 07. kedd 05:33
X Törölt felhasználó (974612)
én imádom ha teli lövik a feleségem és a tocsogó punciát dugni utána
#39   2015. 07. 07. kedd 04:27
X Törölt felhasználó (915896)
Na ezt mi is imádjuk sajna csak egyszer-kétszer jött még csak össze de nem adjuk fel,mél fogunk ilyet csinálni smile
Imádom az érzést ahogy a párom már rosszalkodott és aztén pedig én jövök és még rátöltök egy adaggal én is smile
Hmmmmmm!!
#38   2015. 07. 06. hétfő 17:32
Régebben tizenx éve volt egy barátnőm, akivel szerettük négyesben csinálni egy másik párral. Mindkét csaj élvezte ha beléjük spriccelnek, így többnyire vagy a saját vagy egymás barátnőjének a teleélvezett punciját dugtuk! Szerintem akkor alakúlt ki ez a perverzióm. Olyan jó volt a meleg gecis punciban csúszkálni... jó lenne megint csak a mostani párom , azaz feleségem biztosan nem menne bele ilyenbe.. sajnos..
#37   2015. 07. 02. csütörtök 10:17
X Törölt felhasználó (914074)
Szerintem isteni érzés úgy dugni egy puncit(pinát) hogy előtte vagy én, vagy valaki más tele élvezte! : )
#36   2015. 07. 01. szerda 10:55
X Törölt felhasználó (893523)
Érdekes lehet, és nagyon izgató, még sosem próbáltam. Kiváncsi lennék ha megtöltenék egy pinát csordultig, h. tetszene a következő faroknak beka2
#35   2015. 06. 30. kedd 09:14
X Törölt felhasználó (993092)
Igen, igazad van! én is ezt imádom! olyankor egész más a pina... olyan duzzadt, forró, lucskos...
a feleségem pinája is egész más, ha csak én dugom meg, vagy ha előtte egy másik fasz járt benne, és beleélvezett.
korábban ezt el sem tudtam volna képzelni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2015. 06. 23. kedd 18:06
Szerintem azért élvezik sokan, mert ez olyan "mocskos" dolog.. valaki más élvezett benne egy hatalmasat és utána úgy ahogy van szétdugottan, gecisen egyszerűen átpasszolja a puncit, hogy tovább élvezhessem! Ez óriási nagy élvezet! smile
#34   2015. 06. 29. hétfő 12:45
sea45 sea45
finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 27. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (923330)
2015. 06. 27. szombat 13:24
finom
#33   2015. 06. 29. hétfő 10:35
gerisso gerisso
Kipróbálnám én is vigyor2
(Ez egy válasz perverziok üzenetére (2015. 06. 28. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 28. vasárnap 08:09
inkább kinyalnám akkor is ha nem én élveztem el benne
#32   2015. 06. 28. vasárnap 08:09
perverziok perverziok VIP
inkább kinyalnám akkor is ha nem én élveztem el benne
#31   2015. 06. 27. szombat 13:24
X Törölt felhasználó (923330)
finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 27. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922332)
2015. 06. 27. szombat 07:59
Erre meg sosem gondoltam, valahogy termeszetesnek tunik, hogy a parcserenel egymas utan elvezunk bele a punciba. Maga a teleelvezett punci nekem nagyon izgato (creampie).

... 52 53 54 55 56
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 06. 21. vasárnap
Üzenetek: 1110db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 26. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!