Kecskeméti teleélvezett puncit nyalnák dugnák
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen dugnák s nyalnák tele rakoot popot s puncit.
Engem meg az izgat ha én gecizhetem össze a feleség pináját!
Én kinyalni szeretem a teleélvezett puncit
Régen egy házibuliban történt... Csontig kinyaltam majd szétdugtam egy teleélvezett puncit. Csak utólag tudtam meg, hogy közvetlenül előttem lőtték tele. Akkor hirtelen bizarrnak tűnt, de belegondolva nem volt rossz. Azóta nem volt benne részem, de alkalom adtán benne lennék...
jó dolog a töltött puncit dugni, de nyalni még jobb
Nagyon kellemes élmény!
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Nagyon nagy élmény, ha egy pár bevesz harmadiknak, és egymás után élvezhetünk a punciba! Vagy esetleg egyszerre!
én imádom...
Szeretjük.....
dugni tényleg csodás a tocsogó puncit, de a nyalást eddig nem próbáltam, pedig sokszor elhatároztam már, de mire odajutok, valahogy mindig elmegy a kedvem.
Valahogy igy vagyok vele én is
(Ez egy válasz palacsinta56 üzenetére (2016. 04. 04. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 04. hétfő 21:37
(Ez egy válasz palacsinta56 üzenetére (2016. 04. 04. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
dugni tényleg csodás a tocsogó puncit, de a nyalást eddig nem próbáltam, pedig sokszor elhatároztam már, de mire odajutok, valahogy mindig elmegy a kedvem.
Egyszer próbáld ki. A punci ízével nagyon jó!
Dugni is iteni, meg elötte, utàna kinyalni is isteni!
Na jó!! Egy szóval én is!!!
Szia! Próbáld ki úgy, hogy a teleélvezett puncit dugod és amikor te is elélveznél előtte nyalj bele az addira nagyon habos punciba.
tele pinába élvezni ,utána tisztára szopatni a faszt, közben tisztára nyalni a puncit ez az élet!!!!!!!!!
Néha teleélvezve jön haza a párom, imádom
Ez érdekes lenne, de mi a történet mögötte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 20. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 20. szerda 18:11
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 20. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1138122)
Néha teleélvezve jön haza a párom, imádom

ppetik
Lilian