Fogalmam sincs miért de nagyon izgató dolog be tolni a teleélvezett punciba! Aztán érezni , hogy más pasi nedveitől csúszós punci körbe öleli a faszom ! Majd már magamon is érzem , látom a gecit… Nagyon izgató!
Màsodiknak a legjobb,habosra verem a telelőtt puncit
nagyon izgató nyaltam is dugtam is.
Nekem is volt részem benne hogy tele élvezett puncit dugtam, de volt hogy én élveztem tele a puncit utána dugta a férje. Makóra jártam egy párhoz akikkel ezt megvalósítotuk. Igaz 10e anyagi vonzata volt de megéri a látvány az élvezet. 2-3 menetet lezavartunk mindenki kielégült ez volt a lényeg. Megint jó lenne ilyen párt találni akik benne vannak ebbe a dologban. Na hát ha össze jönne itt Szeged vagy környéki párral.
Második, harmadik vagy sokadik. Legjobb!
(Ez egy válasz Bumbu91 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bumbu91 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A legjobb ha nem első vagy
Régen dugtam is, nyaltam is. Jó lenne újra.
Voltunk hármasban, a nejemet a szem láttára kefélte meg a pasi, akivel már több alkalommal is voltak kettesben. Feltüzelt a dolog, és amikor én kerültem sorra a pasi után, éreztem a gecijét a nejem pinájában. Furcsa érzés volt. Nem igazán tetszett, de a helyzet adta, hogy belemerüljünk a mocsokba és meg is tettük. A hármas játéknak voltak számomre élvezetesebb pillanatai is, mint a telegecizett pinába spriccelni.
Kinyalni izgatóbb
Szerettem.. de nincs puncim hozzá
Sziasztok! Én is imádnék de kb 15 éve nem élveztem punciba sajnos!
A szeretőm mindig telerakott pinàval jön hozzàm,kinyalom belőle utàna jól megbaszom úgy megy haza gecis pinàval
Nálunk is pont ugyanígy van. Férjem hetero, de imád másodjára velem lenni, amikor már a vendég elment bennem. Sajnos az állandó partnerünk elköltözött, így már nagyon régóta csak nézelődünk.
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2026. 01. 10. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 10. szombat 22:53
Minket nagyon izgat ha a vendég teleélvezi aztán jövök ém! Nem vagyok még bisex sem! Idegen farkat nem is fogtam de ha idegen dugja a nejem azt imádom ha meg teleélvezi azt főleg
Tobbesben nálunk kötelező teleelvezni a puncit . Utána kinyalom
A szeretőmmel játszottuk a nyáron.
Otthon a férjével teli élveztette magát,
Aztán jött hozzám, kinyaltam, és úgy töltöttem meg én is a nedűmmel.
A dolog érdekessége az, hogy nem szereti a férje termését.
De így, hogy én adtam a szájába, nagyon imádta, élvezte.
Remélem, idén is lesz ilyenekre lehetőségünk
Otthon a férjével teli élveztette magát,
Aztán jött hozzám, kinyaltam, és úgy töltöttem meg én is a nedűmmel.
A dolog érdekessége az, hogy nem szereti a férje termését.
De így, hogy én adtam a szájába, nagyon imádta, élvezte.
Remélem, idén is lesz ilyenekre lehetőségünk
Nekem ez a legnagyobb fétisiem! Kár, hogy nagyon ritka alkalom, hogy összejön.
Minket nagyon izgat ha a vendég teleélvezi aztán jövök ém! Nem vagyok még bisex sem! Idegen farkat nem is fogtam de ha idegen dugja a nejem azt imádom ha meg teleélvezi azt főleg
Nálam is a másodikként a kedvencem...
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2026. 01. 06. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerettem a feleségemét, másodiknak...