Ezt mi is rendszeresen csináljuk a barátunkkal! Nagyon kellemes élmény mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 27. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 27. szombat 13:09
Törölt felhasználó (911565)

És utánam jött a férje,aki miközben vadul szeretkezett a nejével engem meg tisztára szopót!

Törölt felhasználó (911565)

Én éltem együtt egy Házaspárral akiknél ez szinte minden nap aktuális volt.Nagyon izgat ha a feleséget teli tölthetem!
És utánam jött a férje,aki miközben vadul szeretkezett a nejével engem meg tisztára szopót!
Én éltem együtt egy Házaspárral akiknél ez szinte minden nap aktuális volt.Nagyon izgat ha a feleséget teli tölthetem!
Csak magam által teleélvezett puncit dugtam újra. Már rég volt. Jó lenne megint, és aztán kinyalogatni belőle a spermámat, vagy másét.
Nekem még nem volt benne részem... :(
Én szeretem amikor a páromba beleélvez a barátunk és utánna kinyalom ,gyakran megujjazom és lenyaljuk az ujjamat.Szoktunk nyelves csókot adni mind hárman egymásnak.
Sziasztok!
Párokhoz, vagy meglévő hármashoz csatlakoznék, hogy több anyag jusson a lyukba!
Párokhoz, vagy meglévő hármashoz csatlakoznék, hogy több anyag jusson a lyukba!

Én imádok!!!

szivesen segítkeznék miután teleélvezték a puncidat
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 22. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 22. szerda 19:00

Törölt felhasználó (1130862)

Mi is kedveljük!

Én imádom,ha egymás után élvezünk bele egy kellöen felizgatott punciba!
Sajnos régen volt benne részem!!! Jó lenne újra átélni!
Sajnos régen volt benne részem!!! Jó lenne újra átélni!
Én inkább teleélvezni szeretem (szeretném, mert ugye ahhoz kéne vagy 1-1.5dl nedű... ) Amikor dohányoztam, a csikkeket akkor sem szedtem fel, meg buliban sem öntögetem össze a maradékokat a poharak aljáról... használt pzs-be orrot fújni
jó buli

A felhasználói réteg összetételével kapcsolatos eszmefuttatás nem a fentnevezett témának felel meg!
Témához kapcsolódóan íratok!
Témához kapcsolódóan íratok!
Kecskeméti teleélvezett puncit nyalnék dugnák
Még a csókommal is tartozol!!
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 06. 22. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is kedveljük!

Mi imádjuk és rettentöen élvezük.