Szerintem is jó lenne újra átélni!
Miért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 14:40
Törölt felhasználó (69371)

Tudod, ha már beleélveztél, utána nem fogod kívánni, hogy kinyald. Sőt!
Tudod, ha már beleélveztél, utána nem fogod kívánni, hogy kinyald. Sőt!
(Ez egy válasz mexmex69 üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 13:29

ja nekemegy regi vagyam,hogy a puncibol csorogjon kifele a sok cucc es kozben en is bele elvezzek es utanna jol belenyaljak
ja nekemegy regi vagyam,hogy a puncibol csorogjon kifele a sok cucc es kozben en is bele elvezzek es utanna jol belenyaljak
Szivesen kipróbálnám a dupla punci szexet, majd a végén egyszerre 2-en elmenni a csajban gumi nélkül.
Jó vna újból átélni!
Szívesen kipróbálnám utána meg kinyalnám mind belőle.
Szintén, de akkor már bele is kellene nyalni, vagy ujjazni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 18. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 18. vasárnap 11:18

Törölt felhasználó (1467312)

Régi vágyam, hogy egy pár férfi tagjával egyszerre legyünk bent, majd egyszerre élvezzünk.
Régi vágyam, hogy egy pár férfi tagjával egyszerre legyünk bent, majd egyszerre élvezzünk.
Úgy, hogy én élveztem bele, úgy már volt.
Egyszer már próbáltam. Igaz véletlenül (nem tudtam, hogy tele van, a csaj sem szólt). Talán újra megtenném... Nem volt rossz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 12. hétfő 15:33
Törölt felhasználó (1533262)

Én szívesen belenyalnék...

Én szívesen belenyalnék...
(Ez egy válasz Bipasi79 üzenetére (2016. 12. 11. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

És kiszereti nyalni tele élvezet pinát?
Jó lenne már megint csinálni.. a napokban majdnem összejött egy párral és 3 sráccal csak sajna bizonyos dolgok közbejöttek.. :( már több mint 10 éve nem volt ilyenben részem.
Szeretem. Valakivel?
Már rég volt benne részünk
Sajnos nem egyszerű a megfelelő partnert találni

Sajnos nem egyszerű a megfelelő partnert találni
Engem az izgat ha egy feleség csuprát tölthetek meg és utánam a párja az én nedűmben mártja bele a farkát!
Nagyon finom érzès ahogy csúszik, közben érezni a telelőtt punci illatàt. Érezni kedvesen, hogy elöttem màs farkalta, kényeztette. Csodállatos érzés.
Nagyon szeretném de nem válaszol senki
szuper,nagyon élvezem amikor csuszik a sok spermátol