birlik: Nem mondtam semmit, hogy milyen nemzetiségüek voltak, csak annyit, hogy az autó rendszámát Romániában adták ki.
Dörk Digler: ha bementek volna egy szobába, akkor ezt a topikot be lehet zárni :) Nyugi a "fiatal gyerekek" többet tudnak, nekik ez semmi :)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Dörk Digler: ha bementek volna egy szobába, akkor ezt a topikot be lehet zárni :) Nyugi a "fiatal gyerekek" többet tudnak, nekik ez semmi :)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, hogy mindegy a nemzetiseguk,de nem mindegy hogyan fogalmazod meg a mondatod.
Ugy erted,hogy: romaniaiak voltak.
Nem mindegy! (Ez egy válasz ati--- üzenetére (2006. 05. 30. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 30. kedd 16:58
Nem mindegy! (Ez egy válasz ati--- üzenetére (2006. 05. 30. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Napoztunk egymás mellett a barátnômmel a Lupa szigeti
tavaknál (Budakalász) és nem bírtuk tovább... szeretkezni
kezdtünk úgy, hogy mellettünk jobbra balra pár méterre voltak
párok, magányos pasik... elôszôr csak óvatosan csináltuk,
késöbb már nem érdekelt minket hogy látnak, sôt izgatott is...
Úgy tűnt ôket is izgatta...
tavaknál (Budakalász) és nem bírtuk tovább... szeretkezni
kezdtünk úgy, hogy mellettünk jobbra balra pár méterre voltak
párok, magányos pasik... elôszôr csak óvatosan csináltuk,
késöbb már nem érdekelt minket hogy látnak, sôt izgatott is...
Úgy tűnt ôket is izgatta...
Tegnap Kerepesi úti csúcsforgalomban egy csaj félmeztelenül (csak farmerben) simán szopta a
hapsiját egy furgonban. A rendszámról később kiderült románok voltak. Peepshow egy buszjegyért :)))
hapsiját egy furgonban. A rendszámról később kiderült románok voltak. Peepshow egy buszjegyért :)))
Mellesleg nem rossz!!
Nem szeretem apottyos szoknyŕt..:)))
MEKKORA TV!!!!
Mit akar ez? Ki čgett a korte?
Nagyon jň hangja van a csajnak..:-)
üdv mnek! várjuk fiatal párok lányok képes bem mailjeit az ENERGIE79@FREEMAIL.HU-ra. fejér megyéből, akik szeretik az izgalmas dolgokat, közös szex, izgi helyeken. max 30 éves korig várjuk a jelentkezőket!
Itt a jó idő, és üresen tátong az egyik legérdekesebb oldal???
a képeket én is várom már!:'(
Kiváncsi vagyok , milyen képek lesznek az amatőr fotó pályázaton, amit hirdetnek!! és hogy mikor lesznek láthatóak a képek!!
Jó nő, csak kissé őrült... és senki nem kapta le a 10 körméről!!!!
Megnéztem... ez a csaj nem normális :) amúgy jók a képek :))
Nem jön be az oldal.. amúgy biztos jó :)
alakulgat
Jňňň kčpek!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 01. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
EZ egy JÓ oldal!!!