Gellérthegyen már voltam

Hétvégén Balatonszemesen a szabad strandon (gyakorlatilag ott csak olyan van) kedvessel bementünk többször is egy dupla matraccal a vízbe, úgy hogy a horgászstégeken túl már ledobtuk a rucit és napoztunk, pancsoltunk délelőtt és délután is több órát. Vasárnap késő délután kedves annyira felizgult, hogy végül ő a matracon fekve, a lábait a vízbe lógatva, én pedig a két lába között térdelve szájjal kényeztettem, miközben tőlünk bőven hallótávolságon belül (10-15 méterre) egy fiatal (20 évesek lehettek) társaság pancsolt. Miután végeztem vele, ő felült a matracon és a két talpa között a vízben kiköpülte a farkam...

Mi a hétvégén a 4-es főút melletti kijáratokat látogattuk meg, és miközben ment a forgalom....huhh izgi volt, meg persze éjszaka, de akkor is amikor fényszóró vetül
Nem tudtok olyanokat, akik ilyen szeánszokat szerveznek? Mondjuk párok szexelnek együtt a szabadban idegenül, és miután jól érezték magukat továbbállnak?

Nem tudtok olyanokat, akik ilyen szeánszokat szerveznek? Mondjuk párok szexelnek együtt a szabadban idegenül, és miután jól érezték magukat továbbállnak?
nem akarok észt osztani, de kisiskolásokat nem nagyon szoktak kijelölt sétaútról, ilyesmiről levinni... nomost aki a "természet lágy ölét" szereti, az be tud haladni a sűrűbe, nem?
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 24. vasárnap 09:14

Az erdő is tud nagyon nyilvános lenni ami nem biztos hogy jó. Egyszer jártunk úgy hogy mellettünk meg jelent 1 kis iskolás csoport, az már túl sokk lett
, volt is gyors öltözködés .

Az erdő is tud nagyon nyilvános lenni ami nem biztos hogy jó. Egyszer jártunk úgy hogy mellettünk meg jelent 1 kis iskolás csoport, az már túl sokk lett
, volt is gyors öltözködés .
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2012. 06. 23. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 23. szombat 21:46

Minket is nagyon izgat a nyilvános helyen szeretkezés. Szombathely környékén tud valaki valami jó helyet? Mi eddig strandon, erdőben csináltuk, ami azért nem annyira nyilvános, de nagyon izgató volt.
Minket is nagyon izgat a nyilvános helyen szeretkezés. Szombathely környékén tud valaki valami jó helyet? Mi eddig strandon, erdőben csináltuk, ami azért nem annyira nyilvános, de nagyon izgató volt.
Találtunk a párommal egy tök jó helyet.Poroszlón az ÖCO centrum parkolója éjszakára nincs lezárva,
kivan világítva az útról nem lehet be látni. Az őr egy idősebb férfi diszkréten nézett.Finom kis szexet produkáltunk neki.
Mi Heves megyében lakunk így szerintem többször is meglátogatjuk a helyet.üdv mindenkinek.
kivan világítva az útról nem lehet be látni. Az őr egy idősebb férfi diszkréten nézett.Finom kis szexet produkáltunk neki.
Mi Heves megyében lakunk így szerintem többször is meglátogatjuk a helyet.üdv mindenkinek.
szia! hol szoktál ilyenkor járni, ha mindened bizsereg?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
szia..mesélj mi volt :P:P:P
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

pina noir ilyen alakkal szerintem több is lesz egy ciginél
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 17. vasárnap 08:36

Ma csajos nap vaaan és kánikula!!!!! Kötelezően aligszoknya tangával és kihagyhatatlan lesz a popsivillantás! Mindenem bizsereg. Puszi mindenkinek!!
Remélem legalább egy laza cigi összejön . . .
Ma este 6kor dogging a fehérvári teniszpályáknál a Berényinél?
Ma csajos nap vaaan és kánikula!!!!! Kötelezően aligszoknya tangával és kihagyhatatlan lesz a popsivillantás! Mindenem bizsereg. Puszi mindenkinek!!
áruljátok már el, hogy hol van az a "foka" szegeden!
Örök hála!
Örök hála!
Üdv!Érdeklődnék Mosonmagyaróváron illetve környékén hol található "erre alkalmas" hely?
Na kb. mi is ennyire szoktunk elbújni .....
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 06. 13. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jók a képek.
Gratulálok.
Persze a Duna nem a Hajógyárin a legizgalmasabb...
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 06. 13. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok.
Persze a Duna nem a Hajógyárin a legizgalmasabb...

Hát, mi azért jólnevelten kicsit elbújunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 13. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 13:26

Törölt felhasználó (167773)

De a Dunapart mindkét oldalon tele van jó helyekkel.Bizsergető érzés,amikor teljes látótávolságban egyszercsak jön egy hajó a fedélzetén vagy 50 emberrel.Na meg a csónakosok,motorcsónakosok !De én mégis a füves részeit szeretem a legjobban !Mi még olyan nagyon soha nem bújtunk el....
De a Dunapart mindkét oldalon tele van jó helyekkel.Bizsergető érzés,amikor teljes látótávolságban egyszercsak jön egy hajó a fedélzetén vagy 50 emberrel.Na meg a csónakosok,motorcsónakosok !De én mégis a füves részeit szeretem a legjobban !Mi még olyan nagyon soha nem bújtunk el....
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A Hajógyári az egyik legjobb hely,ha nem akar valaki fürdeni is.Szinte az egész sziget alkalmas a huncutkodásra !Mi tettük már az egyik teljesen nyílt "rétjén" is úgy hogy tőlünk kb.20 méterre ült a földön egy fiatal pár (felőltözve ) .Végig ott maradtak,csodálkoztam is,mert elég direkt helyzet volt.Hogy mennyire néztek minket,nem tudom,mert mással voltam elfoglalva.
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)