Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1591   2012. 02. 22. szerda 20:00
pervpasi pervpasi
Sziasztok!
Velem is történt egy szuper eset még a margitszigeten. Késö este volt már és indultam haza keresztülvágtam a füves részen és hallom hogy egy bokornál nagyban szexelnek.Közelebb mentem és elövettem a farkam és maztiztam de annyira izgatott még közelebb mentem .Észre is vettek nemfogták vissza magukat , még hangosan monta a csaj nézd hogy kurja szét a picsám a pasim ezt élvezed perverz disznó! Kicsit zavarba is jöttem. Aztán meglepödtem de nagyon és ami következett az nem semmi volt. Gyereközelebb ne légy beszari egész közel nézzed te állat! Közel mentem szinte 1 méterre csaj csak mondta a pasijának verd belém tömj tele! Hát jol teleélvezte aszemem láttára a pasi. Majd rámparancsolt a pasi nyald ki csajomból! Anyira felizgatott voltam alaposan kinyaltam lenyaltam rola spermát! Szeretném ha ujra megtörténne velem. Szeretek másokat meglesni!
#1590   2012. 02. 22. szerda 12:45
X Törölt felhasználó (782808)
Üdv! Mi is szeretünk "nyilvános" helyeken szexelni. Volt már hogy meg is láttak bennünket, volt hogy épp végeztünk amikor megérkeztek mögénk a rend őrei, aztán a "patakos" sorozatunk készítésénél lett két 30-as fickó vendégünk. crazya Legutóbb a miskolctapolcai fürdőben szexeltünk a csillagteremben. Aki ismeri a helyet nem kell bemutatni. Ott egy másik pár is kedvet kapott hozzá tőlünk egy méterre, először csak néztek minket, aztán nekikezdtek Ők is! Valószínű mások is látták az aktust, mert volt pillanat amikor nem fogtuk vissza magunkat!
De mi nem szoktunk kihagyni egy strandot sem, hogy ne szexeljünk, megtaláljuk a módját! Izgalmas dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 22. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (836407)
2012. 02. 22. szerda 12:19
Sziasztok! Szexelt már valaki közületek a mórahalmi fürdőben? Ha igen,akkor hol tudtátok lebukásmentesen véghezvinni? Tudtok esetleg valami olyan strandot ahol összelehet bújni a medencében feltűnésmentesen?
#1589   2012. 02. 22. szerda 12:19
X Törölt felhasználó (836407)
Sziasztok! Szexelt már valaki közületek a mórahalmi fürdőben? Ha igen,akkor hol tudtátok lebukásmentesen véghezvinni? Tudtok esetleg valami olyan strandot ahol összelehet bújni a medencében feltűnésmentesen?
#1588   2012. 02. 20. hétfő 22:32
X Törölt felhasználó (780476)
Sziasztok,nagyo jó ez az oldal!Imádunk szabadban,izgalmas helyeken szeretkezni!Kocsiban,parkban,bárhol!Talán a legjobb egy főút mellett,sövénnyel elválasztott járdán este volt!Nem bírtunk magunkal,vad csókolózás után kigomboltam a nadrágom,a páromét pedig levettem a bugyijával együtt!A feneke alá nyúltam,magamra emeltem és vadul szexelni kezdtünk!Igaz közben majdnem beestünk a bozótba!Pár perce üzekedtünk csak mikor elsétállt mellettünk egy fiatal lány!!Kissé megdöbbentünk mert nem hallottuk,láttuk,h jön és még nem voltunk olyan régen együtt,h csak úgy folytassuk!Mostmár nem hagynánk abba,ebben megeggyeztünk!Tehát lassan felöltözködtünk és tovább sétáltunk!
Pár száz méter után a lány egy barátnőjével beszélgetett egy kapuban!Mikor megláttak,kuncogtak,nem is tudom min smile !
Mindkettőnknek izgató volt!Direkt nem mutogatjuk magunkat,de keressük az izgalmakat a szabadban!
Azóta is volt és reméljük még rengeteg izgalmas élményünk lesz!
Jó izgalmakat mindenkinek
#1587   2012. 02. 08. szerda 07:22
X Törölt felhasználó (373340)
Ezt én is kérném.
Üdv: Sz.
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2012. 02. 08. szerda 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 08. szerda 05:41
Sziasztok!
Igen fent van .
Üzenetben elküldtem, hol találjátok meg.
#1586   2012. 02. 08. szerda 05:41
feu1 feu1
Sziasztok!
Igen fent van .
Üzenetben elküldtem, hol találjátok meg.
#1585   2012. 02. 07. kedd 19:12
X Törölt felhasználó (797483)
Jó sztori. Melyik volt az a sorozat? Remélem még fenn van.
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2012. 02. 07. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 07. kedd 16:39
Sziasztok!

Az én történetem vagy 5 éve volt kb.
A Hármashatár hegyen voltam kint nézelődni.
Hideg tél volt.
Már fáztam és hazafelé indultam mikor az egyik kanyar után egy kis autót láttam nyitott ajtóval, és egy pasi fényképezett az autó irányába.
Mikor közelebb értem láttam, hogy egy gyönyörű fekete vékony lány egy szál kabátban (ami ki volt gombolva ) kényeztette magát a kocsiban ülve.
Ezt fényképezte a pasija.
Megálltam és odasétáltam hozzájuk, de diszkrét távolságban maradtam tőlük.
Észre is vettek, de kicsit sem zavarta őket jelenlétem.
Egyszer csak a lány kiszállt és a motorháztetőn folytatta a pasi meg fényképezte tovább.
Ekkor már nem bírtam tovább és kivettem a farkam.
Ezt egyből észrevették, de ettől még jobban beindultak.
A srác odalépett a lányhoz és kivette a farkát amit a lány azonnal elkezdett szopni.
Na ezt már nem bírtam és odamentem melléjük miközben vertem a farkam.
A srác rám nézett és kezembe adta a fényképezőt, hogy tegyem magam hasznossá és csináljak róluk egy pár képet. Közben a lány szopta őrölten a srác farkát.
Én elkezdtem fényképezni egy kézzel a másikkal meg vertem magamnak . A lány folyton engem nézett miközben a barátja felfektette a gépháztetőre és ott dugta előttem, miközben én fényképeztem őket.
Annyira jó volt, hogy leírhatatlan.
Hatalmasat élveztek mindketten.
Mikor befejezték vissza adtam nekik a gépet elköszöntünk és elmentek miközben én még mindig vertem.
Miközben tolattak ki az erősávból a lány egyfolytában nézte ahogy verem a farkam.
Hatalmasat élveztem. A lány még a kocsiból kikiabált, hogy jövünk holnap is.
Persze nem jöttek. Mert én kimentem másnap is természetesen.
Aztán eltelt 1-2 hónap mikor itt a GG-n megláttam az általam készített képeket leírva a történetet.
Azonnal írtam nekik , leveleztünk egy darabig de sajnos többé nem találkoztunk.
Nagyon sajnálom, hogy megszakadt ez a kapcsolat.
Pedig csodálatos élmény volt.
#1584   2012. 02. 07. kedd 16:39
feu1 feu1
Sziasztok!

Az én történetem vagy 5 éve volt kb.
A Hármashatár hegyen voltam kint nézelődni.
Hideg tél volt.
Már fáztam és hazafelé indultam mikor az egyik kanyar után egy kis autót láttam nyitott ajtóval, és egy pasi fényképezett az autó irányába.
Mikor közelebb értem láttam, hogy egy gyönyörű fekete vékony lány egy szál kabátban (ami ki volt gombolva ) kényeztette magát a kocsiban ülve.
Ezt fényképezte a pasija.
Megálltam és odasétáltam hozzájuk, de diszkrét távolságban maradtam tőlük.
Észre is vettek, de kicsit sem zavarta őket jelenlétem.
Egyszer csak a lány kiszállt és a motorháztetőn folytatta a pasi meg fényképezte tovább.
Ekkor már nem bírtam tovább és kivettem a farkam.
Ezt egyből észrevették, de ettől még jobban beindultak.
A srác odalépett a lányhoz és kivette a farkát amit a lány azonnal elkezdett szopni.
Na ezt már nem bírtam és odamentem melléjük miközben vertem a farkam.
A srác rám nézett és kezembe adta a fényképezőt, hogy tegyem magam hasznossá és csináljak róluk egy pár képet. Közben a lány szopta őrölten a srác farkát.
Én elkezdtem fényképezni egy kézzel a másikkal meg vertem magamnak . A lány folyton engem nézett miközben a barátja felfektette a gépháztetőre és ott dugta előttem, miközben én fényképeztem őket.
Annyira jó volt, hogy leírhatatlan.
Hatalmasat élveztek mindketten.
Mikor befejezték vissza adtam nekik a gépet elköszöntünk és elmentek miközben én még mindig vertem.
Miközben tolattak ki az erősávból a lány egyfolytában nézte ahogy verem a farkam.
Hatalmasat élveztem. A lány még a kocsiból kikiabált, hogy jövünk holnap is.
Persze nem jöttek. Mert én kimentem másnap is természetesen.
Aztán eltelt 1-2 hónap mikor itt a GG-n megláttam az általam készített képeket leírva a történetet.
Azonnal írtam nekik , leveleztünk egy darabig de sajnos többé nem találkoztunk.
Nagyon sajnálom, hogy megszakadt ez a kapcsolat.
Pedig csodálatos élmény volt.
#1583   2012. 02. 07. kedd 12:03
Egy régi történet, de jó...
Van már vagy 3 éve annak, hogy Tahitótfalunál a Duna parton sétáltam, horgászhelyet keresni. Kiszúrtam, hogy egy kocsi állt a bokrokkal takart lejáró előtt. Sejtettem már valamit, hogy mi történhet lent. Odaérve láttam, hogy egy pokrócon egy fiatal, kívánatos nőt kényeztet két fiú. Egyik elölről, másik hátulról kínálta meg egy egy bevetésre képes szerszámmal a pacsitó menyecskét. Az egyik fiú észrevette, hogy a kocsi mögül érdeklődéssel figyelem az eseményeket, és tudatta a többiekkel is. Persze őket sem zavarta az előadás nem szakadt meg, időnként kinéztek rám. Aztán el kellet mennem, mert jött egy kutyás hölgy, akit ugyan nagyon érdekelte volna az aktus, de zsenírozta, hogy ismeretlenül velem ott bámuljuk a triumvirátust, és érdeklődéssel várjuk, hogy mikor lesz már orgazmus.. smile
Aztán elmentem horgászni, de megemlítettem a kalandomat itt, ezen a fórumon, még akkor 3 éve.
Erre írt egy - itt megnevezni nem kívánom - fiú, hogy ők voltak. és észre is vettek. Sőt várták, hogy menjek közelebb, és egy jó masztis látványt pláne értékelt volna tőlem a női kedves főszereplő..... smile
Aztán levelezgettünk még, hogy megint összefutunk, de jött egy dunai áradás az egyik évben, a tavalyiban pedig elkerültük egymást.
Na de: közeledik a nyár !! És a kalandozások kora Árpád apánk bevonulása után csak papíron szűnt meg.. smile
#1582   2012. 02. 06. hétfő 13:24
szeximádó69 szeximádó69
Köszönjük szépen ,megnézzük mit lehet !
Csak egy megjegyzés : megijedni nem kell . Nem jönnek oda és főleg nem mondják azt ,hogy ejnye.ejnye azonnal hagyják abba . Velünk megtörtént 3 hete ,hogy túlságosan belefeledkezve a dolgokba nem vettem észre a közeledőt Csak azt láttam hogy ott álldogál valaki 30-40 m-re -háttal nekünk 3 . Ennyire tapintatos volt .
Amit az autóról írtál én komolyan elhiszem nálunk is így megy . Viszont nagyon becsüld meg a partneredet, hogy ilyen bevállalós . Nagyon ritka az ilyen nyitott csaj !
Ha egy picit részletesebben írnál ezekről a kalandokról de jó lenne !
#1581   2012. 02. 05. vasárnap 07:53
zsolti 100 zsolti 100
Nyáron volt egy kellemes élményem,megosztom veletek. Levittük a kutyákat a patakhoz sétálni.Amikor kutyák kiugrottak a kocsiból és a párom levette róluk a nyakövet,ahogy lehajolt,kint volt mindene ,ugyan is nem volt rajta bugyi.Persze,hogy azonnal rá kattantam és kis idő múlva ő kocsiba behajolva,hátulról keféltem a patak másik oldalán meg állt egy traktor aki végig nézte,hogy dugom a párom.Amikor mondtam neki,hogy mi van le szált a farkamról,meg fordult vadul elkezdett szopni,masztizott és közben a traktorban ülő fiatal srácot nézte.A srác közben verete a farkát.Szerintem egyszerre élveztünk el mind hárman.Szép élmény volt és sosem gondoltam,hogy egy spontán helyzetből adódóan tudom meg ,hogy a párom e exhibionista.
#1580   2012. 02. 05. vasárnap 00:06
kan-ász kan-ász
Sziasztok álmatlanok!
Az én feleségem bármikor rávehető egy kis nyilvános "akcióra",legutóbb az M7-es egyik pihenőjében cumizott úgy
hogy körülöttünk 3-4 kamionos töltötte a pihenőjét.A fiúk végig nézték a műsort a fülkékből,ill.egy sofőrsrác sétált el mel-
lettünk aki éppen a budiba tartott.Jól benézett ,ami engem kicsit zavart de a nejem azt kérte hogy had csinálja tovább,mert őt nagyon izgatja hogy ennyien nézik közben!Éreztem rajta hogy nagyon be van indulva,olyan érzékien szopott hogy elég volt csak egy picit hozzáérnem a puncijához és hangosan élvezett el! Máskor is szoktunk nyilvánosan /fürdőkben,próbafülkében,autóban,../szexelni,de ekkora közönség előtt még nem voltunk!Nagyon jól sikerült nap volt !!!
#1579   2012. 02. 04. szombat 23:22
X Törölt felhasználó (834449)
Szia Sziasztok
hát érdekeset nem tudok, csak mi is csináltuk párszor eldugott erdőkben, de volt parkokban is, persze esténként.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 04. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (373340)
2012. 02. 04. szombat 09:42
Látom új tagok vagytok...
Írjatok valami érdekeset.

#1578   2012. 02. 04. szombat 13:36
szeximádó69 szeximádó69
Szervusztok fórumozók !
Nem bírom tovább és írok. MRKING felbátorított . Eddig azt hittem csak mi vagyunk ennyire "perverzek" de látom azért mást is izgat -minket is és a nézőket is . Hiszen ha nyilvános helyen vagyunk előbb-utóbb biztos belénk botlik valaki .
Mi imádunk kirándulni és ennek nálunk elmaradhatatlan tartozéka a szex is .A Pilisbe járunk ,aki ismeri tudja majd miről beszélek .Az elején rögtön egymásnak estünk és persze mindig jöttek . Eléggé felhevültünk de azért annyira nem hogy belássuk gyerekek és idősek előtt inkább ne .Kidolgoztuk a taktikát . Mindig túlmegyünk a szokásos túraútvonalakon ahol már elmaradoznak és mi messziről látjuk ha jönnek . Na nálunk itt kezdődött . A nyáron időben szóltam a feleségemnek , hogy jön egy 40 körüli férfi kiránduló de mintha belebújt volna az ördög. Nem hogy nem hagyta abba hanem még kimondottan tette-vette magát , úgy váltogatta velem a pózokat hogy az időközben közelebb érő és fa mögé rejtőző idegen minél jobb látványban részesüljön .Az az ember teljesen bezsongott . Majd kiesett a fa mögül ha csak egy kicsit elfordultunk megpróbált közelebb jönni - láthatóan nagyon élvezte . Bocs, nem mondtam a lényeget . Mi mindig videózunk és az ember belekerült a képbe . Utólag láttuk ezeket ,én ugyanis a hosszúra nyúlt műsor miatt alig bírtam magam tartani -bevallom férfiasan .Nagyon diszkrét ember volt viszont ,amikor abbahagytuk szándékosan ellenkező irányba fordultunk villámgyorsan visszahúzódott .Így tökéletes volt a dolog és hogy errefelé ez egyáltalán nem véletlen arra hamar rájöttünk.Erről majd később . Ma újra megyünk a Pilisbe Havazás és Dobogókő ez lesz a legkeményebb idén.
#1577   2012. 02. 04. szombat 09:42
Látom új tagok vagytok...
Írjatok valami érdekeset.

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 03. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834449)
2012. 02. 03. péntek 13:08
worship így igaz
#1576   2012. 02. 03. péntek 13:08
X Törölt felhasználó (834449)
worship így igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 03. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 10:18
Semmi újdonság, félrehúzott fürdőruha mentén ment a játék, és nagyon szerették egymást, ez így van rendjén.
Szépek voltak, és izgató is.
#1575   2012. 02. 03. péntek 12:37
Izgalmas a nyílvános, de erről már írtam többször is.
A kocsiban viszont ne, sose, mert más ártatlan ember és magatok életét sose kockáztass némi nemi vagányság miatt !!!!!
Aztán más előtt is izgalmas, és a nézőnek is az, persze inteligensen, lágyan, finoman, hogy az élvezet ne menjen át durva bunkóságba.
#1574   2012. 02. 03. péntek 10:18
Semmi újdonság, félrehúzott fürdőruha mentén ment a játék, és nagyon szerették egymást, ez így van rendjén.
Szépek voltak, és izgató is.
(Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2012. 02. 03. péntek 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 04:26
Részleteznéd?
#1573   2012. 02. 03. péntek 04:26
jetflyer jetflyer
Részleteznéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 02. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 02. csütörtök 21:15
Maa voltam gödi termálban. Mellettem 3 m-re egy fiatal pár nagyot alakított a vízben. Jó volt nézni őket. Élvezték..
#1572   2012. 02. 02. csütörtök 21:15
Maa voltam gödi termálban. Mellettem 3 m-re egy fiatal pár nagyot alakított a vízben. Jó volt nézni őket. Élvezték..

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!