Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 47 48 49 50 51 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1511   2010. 12. 31. péntek 00:12
Borzongás Borzongás
Bevásárlóközpont, pelenkázó? smile
az is egy érdekes hely... egyszer egy barátommal épp karácsonyi bevásárlást tartottunk, amikor nagyon egymásra kattant hangulatba kerültünk..Ő elkezdett játszani a gondolattal, hogy mi lenne ha bemennénk a közös WC pelenkázó részébe és egy hatalmasat szeretkeznénk? Mondanom sem kell, partnerére talált bennem, imádok rosszalkodni, fura szitukba kerülni..izgat..
Megkerestük, bementünk. Ő belülről bezárta....egymásnak estünk..úgy kabátban, ...szerencse hogy egy kötött hosszú pulcsi és egy vastag harisnya volt csak rajtam...Pillanatok alatt lekerült rólam a kabát, a pulcsi fel, a harisnya letol, bugyi félrehúz és már ráhasalva a pelenkázóra a barátom alulról felfelé nyalta a puncim ezerrel...utána felemelt, felültetett, valahogy kiműtött a harisnyámból, és a combom közé keveredve nagyon megdugott..ott a pelenkázó tetején...hát nokomment smile ..nem épp szeretkezés lett belőle inkább egy gyors, de kva jó dugás...kint meg szólt a karácsonyi zene.. smile Mi picit más szólamban zenéltünk odabent...igaz én próbáltam csendben lenni, de nem valami nagyon sikerült smile (Természetesen rendet hagytunk magunk után)
#1510   2010. 12. 28. kedd 22:53
venom4 venom4
Egy multi próbafülkéje nagy élmény volt!Nadrág vásárlás-próba: a párom odahívott hogy mi a véleményem a ruhadarabról,ami szépen ráfeszült a hátsójára finom ...Hirtelen ötlettől hajtva beléptem,ajtó bezár majd elkezdtem lefejteni róla nadrágot....végül egy viszonylag gyors "menet" a fülkében,majd utána kikémlelve kiosonni a fülkéből... persze a nadrág meg lett véve vigyor3
#1509   2010. 12. 28. kedd 11:11
taki89 taki89
na halii én is meg néznék valakit sőőt ha engedné még masztiznák is előttük ha volna olyasmi vagy valaki,dunauj környékéröl jóó vólna
#1508   2010. 12. 28. kedd 10:23
X Törölt felhasználó (96042)
Mi is megnéznénk nyes JÓL MEG nyes
#1507   2010. 12. 28. kedd 10:18
kandurmarci kandurmarci
Megnéznénk, bizony, de ha ott lehetnénk, akkor még talán fotóznánk is. S ha már fotóznánk....
#1506   2010. 12. 28. kedd 10:10
X Törölt felhasználó (76186)
ne nevess titeket miis megnéznémk élőben
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 28. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (757260) VIP
2010. 12. 28. kedd 09:27
nyes
#1505   2010. 12. 28. kedd 09:27
X Törölt felhasználó (757260) VIP
nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 26. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761321)
2010. 12. 26. vasárnap 10:21
Basszus, ott vettem a fát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visszaviszem, ha jöttök!!!!!!!!! eplus2
#1504   2010. 12. 26. vasárnap 10:21
X Törölt felhasználó (761321)
Basszus, ott vettem a fát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visszaviszem, ha jöttök!!!!!!!!! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 22. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (757260)
2010. 12. 22. szerda 20:58
sziasztok!
tegnap délután Fehérváron olyan jót szórakoztunk.,a lovardával szemben az Auchan felé, fenyőfát árulnak a parkolóban, oda beálltunk egy jó szopásra. Isteni volt nyes pár méterre mászkáltak tőlünk.......mélytorok, kemény szájbabaszás, szájbaélvezés.....megyünnk még oda......
#1503   2010. 12. 26. vasárnap 07:20
n_joy n_joy
Nekem egy hete volt egy ilyen történetem a volt barátnőmmel(akivel a mai napig jo a viszonyom).Véletlenül futottunk össze az utcán és beszélgetésbe kezdtünk.Egy jó fél órás beszélgetés után már a szexről dumálgattunk.Annyira felizgatott hogy már alig bírtam magammal.Nagyon megkívántuk egymást és őt ráadásul ez még izgatta is hogy nagyon készen vagyok.Viccből mondtam neki hogy nem akar e kielégiteni egy két bérház közötti sötétebb terülten? És azt mondta hogy miért is ne,és csak mosolygott. Nagyon izgató állapot volt,hogy miközben ott szopott,bárki észreveheti,de mégsem zavart meg ugy voltam vele hogy max lát vmi jót is.
#1502   2010. 12. 25. szombat 17:27
X Törölt felhasználó (464)
Mi pár éve ezt a parkot részesítettük előnyben itt: http://href.hu/x/e3b3
és volt olyan is, hogy itt, a sétány mellett, egy fának döntve: http://href.hu/x/e3b6
de szép volt, istenem! : D
persze nyár kell hozzá.
#1501   2010. 12. 25. szombat 16:02
X Törölt felhasználó (783326)
mi is csináltuk párszor kocsiban parkban isteni volt
#1500   2010. 12. 24. péntek 12:30
X Törölt felhasználó (747517) VIP
kellemes ünnepeket mindenkinek
#1499   2010. 12. 22. szerda 20:58
X Törölt felhasználó (757260)
sziasztok!
tegnap délután Fehérváron olyan jót szórakoztunk.,a lovardával szemben az Auchan felé, fenyőfát árulnak a parkolóban, oda beálltunk egy jó szopásra. Isteni volt nyes pár méterre mászkáltak tőlünk.......mélytorok, kemény szájbabaszás, szájbaélvezés.....megyünnk még oda......
#1498   2010. 11. 11. csütörtök 22:28
madmaximum madmaximum
Próbáld ki a próbafülkát (is)!!! smile
#1497   2010. 10. 29. péntek 18:03
Borzongás Borzongás
Azt elhiszem!!! Ahogy elnézem sikerült rá-ÁLLnotok a kerékpáros útra, Izgalom a köbön.... smile
(Ez egy válasz Rozsomák üzenetére (2010. 10. 29. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 29. péntek 17:41
Kicsit régebben történt, amikor még.....De hagyjuk. Szóval párommal bevásárló körútra mentünk, vidáman telt a nap. A kocsiban hazafelé kezeink elkezdtek kalandozni a másik irányába. Amikor már egymás ruhájában turkáltunk, akkor félre álltam egy híd mellett a bokrok között. Gyors megállás volt, nem kerestem a helyet, nem néztem hol vagyunk, csak kézifék be és kész. Egymásnak estünk, de útban volt a kormány, váltó végül az ülés is. Nyár volt, így kiugrottunk a kocsiból és kívül folytattuk. Majdnem felfaltuk egymást, mert addigra már kellően felizgultunk mindketten. Lerángattam a nadrágunk, kedvesem egyszerűen felfektettem a motorháztetőre és hátulról belé hatoltam. De mint mondtam egy híd mellett álltunk a kocsival, párom a géptetőn hasal, én mögötte és veszett iramban csattogtatom a fenekén a golyóimat, amikor a hídról a járdán két srác teker lefelé! smile Kicsit megilletődtünk, ők lassítva nevetgélve tovább tekertek. Na sebaj, nyomjuk tovább. Két perc múlva egy középkorú férfi karikázott arra. Mikor meglátott minket, gyorsan eltekert, de mi már nem zavartattuk magunkat, végül hangosan tudtára adtuk a környezetünknek, hogy mi jól éreztük magunkat! Nagyon izgalmas volt! smile
#1496   2010. 10. 29. péntek 17:41
Rozsomák Rozsomák
Kicsit régebben történt, amikor még.....De hagyjuk. Szóval párommal bevásárló körútra mentünk, vidáman telt a nap. A kocsiban hazafelé kezeink elkezdtek kalandozni a másik irányába. Amikor már egymás ruhájában turkáltunk, akkor félre álltam egy híd mellett a bokrok között. Gyors megállás volt, nem kerestem a helyet, nem néztem hol vagyunk, csak kézifék be és kész. Egymásnak estünk, de útban volt a kormány, váltó végül az ülés is. Nyár volt, így kiugrottunk a kocsiból és kívül folytattuk. Majdnem felfaltuk egymást, mert addigra már kellően felizgultunk mindketten. Lerángattam a nadrágunk, kedvesem egyszerűen felfektettem a motorháztetőre és hátulról belé hatoltam. De mint mondtam egy híd mellett álltunk a kocsival, párom a géptetőn hasal, én mögötte és veszett iramban csattogtatom a fenekén a golyóimat, amikor a hídról a járdán két srác teker lefelé! smile Kicsit megilletődtünk, ők lassítva nevetgélve tovább tekertek. Na sebaj, nyomjuk tovább. Két perc múlva egy középkorú férfi karikázott arra. Mikor meglátott minket, gyorsan eltekert, de mi már nem zavartattuk magunkat, végül hangosan tudtára adtuk a környezetünknek, hogy mi jól éreztük magunkat! Nagyon izgalmas volt! smile
#1495   2010. 10. 27. szerda 22:45
Borzongás Borzongás
vigyor2 finom is az.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 26. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (458225)
2010. 10. 26. kedd 18:15
Bárcsak lenne egy ilyen tisztásom! crazya
#1494   2010. 10. 27. szerda 22:40
Borzongás Borzongás
Köszi, okvetlenül megírom smile max. majd egyezetetjük a parkolóinkat smile
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2010. 10. 27. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 27. szerda 19:40
Biztos nem mentem volna messze,ha mellém parkoltok!
Nekem tetszett a történet és ha lesz ilyen írd meg legközelebb is!
Gratulálok!Irigylem a párod. worship
#1493   2010. 10. 27. szerda 19:51
X Törölt felhasználó (775098)
Izgalmas, nagyon jo.Fenyes nappal vasuti atjaronal pirosnal,etteremben,szorakozo helyeken ,ejszakai fürdöben amit a helyzet enged.Mindendent bele mindenkinek.Es parban meg jobb. finom
#1492   2010. 10. 27. szerda 19:40
stikli67 stikli67
Biztos nem mentem volna messze,ha mellém parkoltok!
Nekem tetszett a történet és ha lesz ilyen írd meg legközelebb is!
Gratulálok!Irigylem a párod. worship
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2010. 10. 16. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 16. szombat 14:21
Valahogy egyre kevesebben írtok arról, hogy kint jártatok volna valamerre...talán a közelgő tél az oka....Pedig, ha jó a fűtés az autóban, akkor bazi nagyot lehet dugni ilyenkor is a szabadban...Így tettük mi is az este..még mindig mocorog a puncim, fenekem, ha erre gondolok smile Újra kimentünk a kis tisztásunkra, ahol épp belefutottunk egy párba, akik tuti pont azért voltak ott mint mi. Láthattuk, hogy még mozog az autó, dolgozik a kipufogó smile ... de talán megzavartuk őket , mert léptek nemsokára. Minket ez egy cseppet sem zavart, hisz épp láthatták ahogy a fenekem az ablaküvegnek feszül smile - izgató volt ez is.....Szép volt amit láttak, ugyanis készültem az "autókázásra", Csipkés fehér harisnyatartó feszült a gömbölyű fenekemen, combfix a barna combomon. a számon vörös rúzs... Szóval egymásnak estünk, először lassan finoman harapdálva, csókolgatva a másikat...majd egyre nagyobb hévvel szedtük le egymásról a ruhát...A barátom is örömmel vette a fehér szerkót rajtam...Izgató élmény látni-érezni, hogy mennyire áll a farka a látványtól is...Kíváncsi lettem volna az elhaladó pár ffi tagjának nadrágjára smile .... A lényeg hogy nagyon megdugott ott a kis tisztásunkon a meleg autóban, nem hagyva ki persze a fenekem sem...jól megujjazta a puncim, miközben én nagyon vastagra, csillogóra szoptam a vörös rúzsos számmal a farkát, utána egy kis lovaglás, mocorgás, stb..húúú és nagyon elkapott!!...Először lassan óvatosan bedugta a farkát a fenekembe...jajjajjj de jó érzés ahogy halad lassan egyre beljebb--beljebb.. nyögtem, nyöszörögtem, majd egyre hangosabban élveztem ahogy nagyon seggbedugott ott a tisztáson a meleg autó hátsó ülésén ..Tehát menjetek ki néha...Szerintem az erdő túloldalán is hallották ahogy egyre nagyobb hullámokban ellepte a testem az orgazmus kimerítő élménye smile

... 47 48 49 50 51 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!