Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1314   2009. 10. 07. szerda 22:38
emisszio emisszio
Persze hogy ez a rendezvény nem arról szól (meg a többi sem) ,de nem akartam teljesen off-topic lenni hehe . Gondoltam,hogy van közös ismerősünk (sőt mi is többször találkoztunk már,az tuti! wave ) bár kíváncsi lennék,ki az az "egy" közös,mert szerintem több is van...Pénteken kiderül (v. nem,ha elkerülnénk egymást...) ,de szerintem nagy meglepődés wow1 nem lesz,annál inkább remek buli eljen !
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 06. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 22:35
Igen. Megtalálunk mindent mindig. wink Mondjuk, annyira jó a hely, hogy kár lenne szexszel elrontani a hangulatát. nyes Egy kis tapi, nézelődés. Bulizni szeretünk és jól érezni magunkat. Elsősorban ezért megyünk oda. Most is ez a terv. De, hát ugye, ember tervez.... Tudjál róla azért írom, van ám közös ismerősünk !
#1313   2009. 10. 07. szerda 17:29
videkipar videkipar
Igen, ez így van. Kivéve, ha észreveszik, és kivágnak miatta. Nyilvános helyekből ezért maradunk azoknál, ahonnét nem tudnak kidobni, ha lebukunk. vigyor2
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 10. 07. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 16:06
Szerintem egy kis szex nemhogy rontana, még emelné a hangulatát.....
#1312   2009. 10. 07. szerda 16:06
weblui weblui
Szerintem egy kis szex nemhogy rontana, még emelné a hangulatát.....
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 06. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 22:35
Igen. Megtalálunk mindent mindig. wink Mondjuk, annyira jó a hely, hogy kár lenne szexszel elrontani a hangulatát. nyes Egy kis tapi, nézelődés. Bulizni szeretünk és jól érezni magunkat. Elsősorban ezért megyünk oda. Most is ez a terv. De, hát ugye, ember tervez.... Tudjál róla azért írom, van ám közös ismerősünk !
#1311   2009. 10. 06. kedd 22:35
videkipar videkipar
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 10. 06. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 21:43
Tényleg sok a fiatal,szerintem ők vannak többségben és nem "meztelenkednek" ,hanem egyszerűen úgy vannak,ahogy a legkellemesebb ezen a helyen és MINDENHOL,még a büfénél/recepciónál is eljen .
A lepedőt én is inkább a vállamon v. kézben tartom (egész kicsire összegyűrve) v. még ott se,csak ha leülök,akkor terítem magam alá. wink
Szóval ahol "buli" van (és egy nagyobb társaság) ,azok Ti vagytok,na majd figyelek hehe . A külső (hátsó) melegvizes medencét próbáltátok már? Nyáron átalakították,hangulatosabb lett és újra nyitva van az is ilyenkor éjjel 1-ig és a felszálló pára sokmindent eltakar... vigyor5
#1310   2009. 10. 06. kedd 21:43
emisszio emisszio
Tényleg sok a fiatal,szerintem ők vannak többségben és nem "meztelenkednek" ,hanem egyszerűen úgy vannak,ahogy a legkellemesebb ezen a helyen és MINDENHOL,még a büfénél/recepciónál is eljen .
A lepedőt én is inkább a vállamon v. kézben tartom (egész kicsire összegyűrve) v. még ott se,csak ha leülök,akkor terítem magam alá. wink
Szóval ahol "buli" van (és egy nagyobb társaság) ,azok Ti vagytok,na majd figyelek hehe . A külső (hátsó) melegvizes medencét próbáltátok már? Nyáron átalakították,hangulatosabb lett és újra nyitva van az is ilyenkor éjjel 1-ig és a felszálló pára sokmindent eltakar... vigyor5
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 12:13
Igen, mi is úgy tapasztaltuk, mint sofka. Majd frissítem az infót, mert most pénteken is megyünk oda bulizni egy nagyobb társasággal. Mi majd biztosan le merünk vetkőzni, és nem csak a szaunában nyes
#1309   2009. 10. 06. kedd 13:55
coolsex coolsex
Mit lagziztok?Időpont,hely,aztán go!
És tegyétek fel ide aképeket!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 06. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 13:16
Velünk nem nehéz ismerkedni. És találkozni sem. Nyilvános helyek közül eddig a Citadella volt a legnagyobb kihívás. Sikerült is nyélbe ütni az akciót két turista csoport között az egyik kamera alá bebújva a szobortól úgy kb. 10-15 méterre. Gerillaszexben jók vagyunk, és élvezzük is nagyon a kihívást mindig. Az alagút teteje a következő célpont, de arra még gyúrunk egy kicsit, mert ott jó esélyekkel futás lesz a vége. Elég folyamatos a rendőri jelenlét azon a részen.
#1308   2009. 10. 06. kedd 13:16
videkipar videkipar
Velünk nem nehéz ismerkedni. És találkozni sem. Nyilvános helyek közül eddig a Citadella volt a legnagyobb kihívás. Sikerült is nyélbe ütni az akciót két turista csoport között az egyik kamera alá bebújva a szobortól úgy kb. 10-15 méterre. Gerillaszexben jók vagyunk, és élvezzük is nagyon a kihívást mindig. Az alagút teteje a következő célpont, de arra még gyúrunk egy kicsit, mert ott jó esélyekkel futás lesz a vége. Elég folyamatos a rendőri jelenlét azon a részen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 06. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2009. 10. 06. kedd 09:29
smile Ha valamikor egyszer ugyanarra a lagzira mennénk el mi együtt szerintem hamar megismerkednénk... smile
#1307   2009. 10. 06. kedd 09:29
X Törölt felhasználó (165067)
smile Ha valamikor egyszer ugyanarra a lagzira mennénk el mi együtt szerintem hamar megismerkednénk... smile
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 14:30
A sztori elején azt hittem, bennünket láttatok, ahogy az egyik lagziba támasztottuk a fát, mert nagyon illett a helyzetre a leírás, de ott nem jött oda senki segíteni. wink
#1306   2009. 10. 05. hétfő 20:21
coolsex coolsex
Jajjjj de kár hogy nem volt több kontakt a hellón kívül!!
Nagyon állat lehetett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 12:23
Szombaton éjszaka lagziban voltunk. Éjfél körül kimentünk nejemmel egyet cigizni és sétálgattunk egyet a vendéglő körül amikor arra lettünk figyelmesek, hogy "olyan" hangokat hallunk a park felől. Egy fa alatt meg is láttuk a tetteseket ahogy a nő a fának van támaszkodva és a barátja hátulról éppen keményen benne van. Lassan közelebb sétáltunk, a szivem a torkamban dobogott, a nejemet is láttam hogy nagyon kiváncsi. Magamhoz húztam és máris a bugyijában volt a kezem. Annyira felizgult, hogy elkezdett nyöszörögni az ujjazástól és már nyúlt is a sliccemhez. Én meg csak mind úgy lépegettem oldalra, hogy lássanak meg minket. Amikor letéredelt, hogy a szájába vegye a farkamot a pár nőtagja ránk nézett. Tudtam, hogy most eldől, hogy megijednek vagy marad a móka.... És maradt!! smile Nejemnek szóltam, hogy úgy szopja a farkamot hogy ne maradjunk szégyenbe mert néznek ezek... smile ) Kicsitt megijedt de aztán nem hagyta annyiba a dolgot, mohón szopott és az egyik kezével a punciját simogatta. Annyira izgalmas volt a helyzet, hogy nem lehetett abbahagyni. Pár méterre egy vadidegen szeretkező pár mellett szeretkezni.! Ha visszagondolok most is el kezd meredezni. Közben hallottuk hogy már az aktus végéhez közelednek igy én is nekiállitottam a nejemet egy másik fának és ugyanúgy mentem be hátulról. Közbe a pasi ott elélvezett és igy minket kezdtek nézni. Amikor én is elélveztem valahogy a nejem még a szájába vette egy kis időre, már csak 3-4 méterre voltak tőlünk. Összemosolyogtunk egy rövid hello és mentek is tovább. Nagyon nagyon jó volt!!!!
#1305   2009. 10. 05. hétfő 14:30
videkipar videkipar
A sztori elején azt hittem, bennünket láttatok, ahogy az egyik lagziba támasztottuk a fát, mert nagyon illett a helyzetre a leírás, de ott nem jött oda senki segíteni. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 12:23
Szombaton éjszaka lagziban voltunk. Éjfél körül kimentünk nejemmel egyet cigizni és sétálgattunk egyet a vendéglő körül amikor arra lettünk figyelmesek, hogy "olyan" hangokat hallunk a park felől. Egy fa alatt meg is láttuk a tetteseket ahogy a nő a fának van támaszkodva és a barátja hátulról éppen keményen benne van. Lassan közelebb sétáltunk, a szivem a torkamban dobogott, a nejemet is láttam hogy nagyon kiváncsi. Magamhoz húztam és máris a bugyijában volt a kezem. Annyira felizgult, hogy elkezdett nyöszörögni az ujjazástól és már nyúlt is a sliccemhez. Én meg csak mind úgy lépegettem oldalra, hogy lássanak meg minket. Amikor letéredelt, hogy a szájába vegye a farkamot a pár nőtagja ránk nézett. Tudtam, hogy most eldől, hogy megijednek vagy marad a móka.... És maradt!! smile Nejemnek szóltam, hogy úgy szopja a farkamot hogy ne maradjunk szégyenbe mert néznek ezek... smile ) Kicsitt megijedt de aztán nem hagyta annyiba a dolgot, mohón szopott és az egyik kezével a punciját simogatta. Annyira izgalmas volt a helyzet, hogy nem lehetett abbahagyni. Pár méterre egy vadidegen szeretkező pár mellett szeretkezni.! Ha visszagondolok most is el kezd meredezni. Közben hallottuk hogy már az aktus végéhez közelednek igy én is nekiállitottam a nejemet egy másik fának és ugyanúgy mentem be hátulról. Közbe a pasi ott elélvezett és igy minket kezdtek nézni. Amikor én is elélveztem valahogy a nejem még a szájába vette egy kis időre, már csak 3-4 méterre voltak tőlünk. Összemosolyogtunk egy rövid hello és mentek is tovább. Nagyon nagyon jó volt!!!!
#1304   2009. 10. 05. hétfő 12:23
X Törölt felhasználó (165067)
#1303   2009. 10. 05. hétfő 12:13
videkipar videkipar
Igen, mi is úgy tapasztaltuk, mint sofka. Majd frissítem az infót, mert most pénteken is megyünk oda bulizni egy nagyobb társasággal. Mi majd biztosan le merünk vetkőzni, és nem csak a szaunában nyes
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 10:57
mi már voltunk ráckevén de valahogy nem vettem észre hogy lehettet volna sexelni bárhol pedig a meztelen péntek estén voltunk.de senki sem.kevesen mertek meztelenkedni csak a szaunában.
#1302   2009. 10. 05. hétfő 11:09
sofka sofka
akkor te nem mostanában voltál
tele van fiatalokkal,és mindenki szigorúan meztelen MINDENHOL
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 10:57
mi már voltunk ráckevén de valahogy nem vettem észre hogy lehettet volna sexelni bárhol pedig a meztelen péntek estén voltunk.de senki sem.kevesen mertek meztelenkedni csak a szaunában.
#1301   2009. 10. 05. hétfő 10:57
zsozs70 zsozs70
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 02. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 02. péntek 22:31
Ráckeve, eredeti finn szauna program (naturista). Erre keressetek rá a googléval. Nagyon be fog jönni nektek szerintem. wink
#1300   2009. 10. 05. hétfő 08:47
X Törölt felhasználó (37937)
Radnóti u. 18. ez egy pince helyiség !
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 02:30
Tegnap este volt szerencsém egy XIII. kerületi klub "francia óra " nevű rendezvényéhez - hol van ez a klub, mondanál címet?
#1299   2009. 10. 05. hétfő 02:30
kandurmarci kandurmarci
Tegnap este volt szerencsém egy XIII. kerületi klub "francia óra " nevű rendezvényéhez - hol van ez a klub, mondanál címet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 03. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47603) VIP
2009. 10. 03. szombat 13:32
Tegnap este volt szerencsém egy XIII. kerületi klub "francia óra " nevű rendezvényéhez.Mit mondjak elég vegyes a közönség a hölgyek felhozatala sem első osztályú(inkább kritikán aluli).A lényeg,hogy a szinpadon három hölgyemény elégíti ki orálisan egymás után a vállalkozó vendégeket,miközben fotózák és filmezik az akciót és persze kb 100 nézelödő csorgatja nyálát.A korosztály elég vegyes a nyugdíjastól egészen a húszas korosztályig nyúlik a paletta.Ami kicsit riasztó és furcsa volt,hogy ahhoz képest,hogy ez egy olyan hely,ahova szexpartnert megy keresni az ember illettve,hogy ilyen partiban vegyen részt mégis elég sok,hogy úgy mondjam nem túl jól öltözött tréning ruhás fazont véltem felfedezni a közönségben és ennek tetjében erősen izzadság szag terjenget a helységben.Mindezt tapasztalva kb félóra elteltével én inkább távoztam erről az igéretes helyről.Szóval mindent összevettve kijelenthető,hogy aki kicsit is igényes az ne menjen olyan helyre ahová igen csekély belépő díj (2000.- huf) ellenében lehet bemenni,mert "olcsó húsnak nagyon híg lesz a leve".
#1298   2009. 10. 04. vasárnap 11:44
videkipar videkipar
Szuper jó hely. Az egyik kedvencünk. Bocsi, azt hittem a szaunaklub topicba írok, most meg már csak javítani tudom a hozzászólást. Mi szaunára próbáltuk Sárvárt. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 04. vasárnap 04:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (449365)
2009. 10. 04. vasárnap 04:06
Próbálta valaki már a sárvári termál szaunáját?
#1297   2009. 10. 04. vasárnap 11:44
videkipar videkipar
Lehetőség mindenhol van. Itt is csak diszkréten lehet bármit, mert ha észreveszik biztosan kivágnak. Nem swingertali, hanem naturista szauna program.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2009. 10. 03. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 03. szombat 22:20
mert, hogy ott van mod a hasonlo dolgokra?
#1296   2009. 10. 04. vasárnap 04:06
X Törölt felhasználó (449365)
Próbálta valaki már a sárvári termál szaunáját?
#1295   2009. 10. 03. szombat 22:20
Dr.White Dr.White
mert, hogy ott van mod a hasonlo dolgokra?
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 02. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 02. péntek 22:31
Ráckeve, eredeti finn szauna program (naturista). Erre keressetek rá a googléval. Nagyon be fog jönni nektek szerintem. wink

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2474db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 04. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!