Az mas. Akkor hajra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 31. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 31. szerda 17:23

Törölt felhasználó (4394842)

nem dugni akarunk a vízben. csak játszani kicsit
ezt mi is tudjuk, épp ezért csak visszafogott játékokat szoktunk ott csinálni.

nem dugni akarunk a vízben. csak játszani kicsit
ezt mi is tudjuk, épp ezért csak visszafogott játékokat szoktunk ott csinálni.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 05. 26. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 13:50

Medencerol lebeszelnelek hacsak nem akarsz valami jo kis fertozest osszeszedni. Arrol nem beszelve hogy esetleg meglincselnek ha mindenfele testnedvet engedsz a vizbe es lebuksz. Gozkabinban meg infarktust lehet kapni de az mar a te dolgod.

Szia köszönöm szépen
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2023. 05. 30. kedd 02:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Kaposvár, Corso Étterem.
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia hol található az étterem? Hátha meg lehet ismételni?
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 05:12

Na nekünk az megvolt. Nem is box volt hanem egy emelet, galéria ahol akkor éppen rajtunk kívül más vendég nem volt. Kikértük az ételt, S ameddig vártunk addig kitaláltuk, hogy mi lenne ha kiverné. Abból az lett hogy akár be is kaphatja, s onnan egyenes út vezetett a "tegyük be egy kicsit"-ig. Csak azért mértük megtenni, mert lehetett hallani ha a pincér elindul felfelé a lépcsőn. Jó volt, gyors volt
Medencerol lebeszelnelek hacsak nem akarsz valami jo kis fertozest osszeszedni. Arrol nem beszelve hogy esetleg meglincselnek ha mindenfele testnedvet engedsz a vizbe es lebuksz. Gozkabinban meg infarktust lehet kapni de az mar a te dolgod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 19:33

Törölt felhasználó (4394842)

mi a következő ilyet a nyaralásra beszéltük meg. Majd a wellnessben a medencében, esetleg öltözőben vagy a gőzkabinban. Izgalmas lesz, ha a vízben lesznek tőlünk nem messze és nem is fogják sejteni.

Sziasztok!
Szentendrei szigeten melyik részét ajánlanátok ?
Jelenleg Kisorosziban indultam a( sziget)csúcsra jutni.
Köszönöm a tapasztalatok megosztását.
Szentendrei szigeten melyik részét ajánlanátok ?
Jelenleg Kisorosziban indultam a( sziget)csúcsra jutni.
Köszönöm a tapasztalatok megosztását.
mi a következő ilyet a nyaralásra beszéltük meg. Majd a wellnessben a medencében, esetleg öltözőben vagy a gőzkabinban. Izgalmas lesz, ha a vízben lesznek tőlünk nem messze és nem is fogják sejteni.

Mi legutóbb gombászás közben egy kis erdősávba siettünk be és ott dugtam meg a nejem hátulról.
Sziasztok mi a párommal az aqvaworldben csináltuk, az öltözőfulkèben basztunk egy gyorsat, közben meg a kozonsèg körülöttünk, jó volt aztán hullámoztunk óvatosan a hullámmedencèben is

Akkor nagyon szeretsz nyilvános helyen szexelni! Én is szeretek, izgató.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 11:16
Törölt felhasználó (4222642)

Nem tudom van e olyan hely ahol még nem csináltam volna... :P
Szióka!
Hát az én kocsimban még nem pedig jó nagy hely van benne....
Szép estét Neked!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát az én kocsimban még nem pedig jó nagy hely van benne....

Szép estét Neked!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A héten egy buszmegállóban foglalkoztunk kicsit egymással

Remélem látható lesz az is
az annahegyi kilátó nagyon közel van hozzám, kár hogy nem láttalak Titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 19:24

Törölt felhasználó (4646682)

Mi már többször meglátogattuk az Anna-hegyi kilátót , izgalmas szexelés volt , de többször jártunk már próbafülkékben , parkolókban is . Nem zavar bennünket a fény , és az sem , ha esetleg valaki meglát !
Az emeletes buszomban sem csináltad még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 02. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A műhelyemben...

Erről az esetről készült a videó?
Hasonló történet velünk is volt már. Nagyon izgalmas volt. Először folyamatosan néztük hogy jön-e a pincér, de a vége felé már nem érdekelt bennünket. Szerencsére nem buktunk le.
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 05:12

Na nekünk az megvolt. Nem is box volt hanem egy emelet, galéria ahol akkor éppen rajtunk kívül más vendég nem volt. Kikértük az ételt, S ameddig vártunk addig kitaláltuk, hogy mi lenne ha kiverné. Abból az lett hogy akár be is kaphatja, s onnan egyenes út vezetett a "tegyük be egy kicsit"-ig. Csak azért mértük megtenni, mert lehetett hallani ha a pincér elindul felfelé a lépcsőn. Jó volt, gyors volt
Mi már többször meglátogattuk az Anna-hegyi kilátót , izgalmas szexelés volt , de többször jártunk már próbafülkékben , parkolókban is . Nem zavar bennünket a fény , és az sem , ha esetleg valaki meglát !