Kedves Before!
Ráharaptál a fiúhúsra? (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 11:46
Ráharaptál a fiúhúsra? (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves főiskolás izé...
Annyi intelligenciát igazán összekaparhattál volna főiskolás létedre, hogy tudd: nem illik egy fórumba egy csomószór bemásolni ugyanazt a szöveget!
Semmi bajom a vágyaiddal, de baromi unalmas már a harmadik topicban ugyanazt látni, főleg ebben, aminek a címe az, hogy "Szex nyilvános helyeken", miközben te többször kikötöd, hogy semmi szex, csak nudi.
Nem érzed égőnek?
Annyi intelligenciát igazán összekaparhattál volna főiskolás létedre, hogy tudd: nem illik egy fórumba egy csomószór bemásolni ugyanazt a szöveget!
Semmi bajom a vágyaiddal, de baromi unalmas már a harmadik topicban ugyanazt látni, főleg ebben, aminek a címe az, hogy "Szex nyilvános helyeken", miközben te többször kikötöd, hogy semmi szex, csak nudi.
Nem érzed égőnek?
Ezt én is őszíntén reménylem.

Hát én csináltam hidegbe is!
Népliget késődélután...

Népliget késődélután...

Oda járnak a buzik is.
Before-ral találkoztál? (Ez egy válasz Peter North üzenetére (2005. 03. 08. kedd 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Before-ral találkoztál? (Ez egy válasz Peter North üzenetére (2005. 03. 08. kedd 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah nem azert mert oda jarunk.
Csakhat arra volt a seta aztan ...
Buzit nemlattam
Csakhat arra volt a seta aztan ...

Buzit nemlattam

Még mindig semmi változás ezen az oldalon!

Én is szeretem a spontán dolgokat.Sokat tudnék mesélni,nem tudom,kit mennyire érdekel...:)
Engem érdekelne,nekem is van pár sztorim!
(Ez egy válasz vikicsaj üzenetére (2005. 03. 12. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 13:12

Én is szeretem a spontán dolgokat.Sokat tudnék mesélni,nem tudom,kit mennyire érdekel...:)
mi is érdekelne?:)
Hol,mikor,hányan láttak vagy bármi ami veled "történt" nyilvános helyeken szex közben!De ha gondolod írhatsz a beja20@freemail.hu-ra
(Ez egy válasz vikicsaj üzenetére (2005. 03. 12. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is várom a jó kis storikat!
hmmm rég "vótam" errefele... ez nem is oan rossz téma... :)
izgalmas:)
nem vok vmi tapasztalt, de kedvesemmel nem naon tudjuk türtőztetni magunkat... na nem direkt csináljuk olyan helyen ahol sokan megláthatnak... de tuti izgalmas...valahogy még jobban fel lehet izgulni. azt meg má enm is mondom h kedves rokonok előtt hányszor buktunk le :///
izgalmas:)
nem vok vmi tapasztalt, de kedvesemmel nem naon tudjuk türtőztetni magunkat... na nem direkt csináljuk olyan helyen ahol sokan megláthatnak... de tuti izgalmas...valahogy még jobban fel lehet izgulni. azt meg má enm is mondom h kedves rokonok előtt hányszor buktunk le :///
Itt a jó idő írány a természet,a szabadban lehet csak igazán jót szeretkezni!
Sziasztok!
Ha lenne kedvetek képcseréhez irjatok tunkaka@freemail.hu
hello!
Ha lenne kedvetek képcseréhez irjatok tunkaka@freemail.hu
hello!

Nemsokára mi is csinálunk ilyen képeket és felrakjuk! Ti is csináljatok!
Na včgre!! Ez kell ide nem a suket szovegelčs,
remčlem včgre olyan lessz a fňrum, amilyennek
elkčpzelik akik ide betčrnek. Gratulŕlok.
Udv.:felpa-pa.
remčlem včgre olyan lessz a fňrum, amilyennek
elkčpzelik akik ide betčrnek. Gratulŕlok.
Udv.:felpa-pa.

Én mást is csinálnék! Sőt a pisit ki is hagynám!