Sziasztok !
Tud valaki ajánlani olyan helyet estére,ahol lehet szaunázni,jakuzzizni.
Lehet iszogatni,szól a zene,lehet kicsit bulizni,de mégsem amolyan össznépi
tömeg rendezvény?
Tud valaki ajánlani olyan helyet estére,ahol lehet szaunázni,jakuzzizni.
Lehet iszogatni,szól a zene,lehet kicsit bulizni,de mégsem amolyan össznépi
tömeg rendezvény?
Sziasztok!
Körülbelül 17 éves lehettem mikor egy lánnyal, kivel egy suliba jártunk közösen strandra mentünk. Nem volt túl meleg idő ezért meglehetősen kevesen voltak. A lány eszméletlen csinos volt, igazi tini lány, feszes popsi, gyönyörű mellek.
Nem volt köztünk barátságon kívül semmi, addig a napig. Akkor azonban azt mondta nekem, hogy szeretne velem kicsit "közelebbről megismerkedni". A medence sarkához mentünk az ölembe ült, egyből érezte, hogy nem közömbös nekem sem
. Mivel rajtunk kívül alig voltak, és ők is távolabb ültek, akár szex is lehetett volna , de mondta, hogy inkább menjünk ki a medencéből. Megbeszéltük, hogy a belülről zárható öltözőbe folytatjuk a dolgot. Ő jobban készülhetett, mint én mert kis időre eltűnt majd egy óvszerrel jött vissza.
Az öltözőbe hatalmasat szexeltünk.
Körülbelül 17 éves lehettem mikor egy lánnyal, kivel egy suliba jártunk közösen strandra mentünk. Nem volt túl meleg idő ezért meglehetősen kevesen voltak. A lány eszméletlen csinos volt, igazi tini lány, feszes popsi, gyönyörű mellek.
Nem volt köztünk barátságon kívül semmi, addig a napig. Akkor azonban azt mondta nekem, hogy szeretne velem kicsit "közelebbről megismerkedni". A medence sarkához mentünk az ölembe ült, egyből érezte, hogy nem közömbös nekem sem

Az öltözőbe hatalmasat szexeltünk.

Mi nemrég a Lifestyle Hotelben szexeltünk párommal, csak ajánlani tudjuk a helyet!
Főleg az alaksori szaunát, amely kimondottan natúr részleg. Nem is jöttek le sokan, kb senki, míg mi lent voltunk... Úgyhogy hajrá párok! Kimondottan kellemes a hely!

Az eddigi legnyilvánosabb hely az egyik siófoki strandon egy vizibiciklin történt meg, még a kapcsolatunk elején. Fürdőruci félrehúz, ölembe ül, és mehet.
Az volt csak a baj, bogy időről időre abba kellett hagyni, mert a sodrás mindíg a part felé vitt.
Izgalmas volt! Azóta is sokszor esünk egymásnak házon kívül.

mi utoljára 1 kiláto tetején a kabhegyen de tini koromban esténként sokszor volt lépcsőházban
Ez nekünk is meg volt! Mátrára panorámában
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 22. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 22. csütörtök 16:28

Törölt felhasználó (762450)

Mi nemrég a Lifestyle Hotelben szexeltünk párommal, csak ajánlani tudjuk a helyet!
Főleg az alaksori szaunát, amely kimondottan natúr részleg. Nem is jöttek le sokan, kb senki, míg mi lent voltunk... Úgyhogy hajrá párok! Kimondottan kellemes a hely!

Mi legutóbb Veszprém megyében voltunk bringázni a nyáron, rutinosan vittünk magunkkal pokrócot is, és megálltunk egy frankó kis búzatáblánál, pont aratás időben, uh szép magas volt a búza, és gyönyörű dim-bes dombos a táj
Bár a mező szélén volt egy magasles ahol mintha mozgás lett volna, de szerencsére a vadász nem lőtt közénk
max a kisebbik fegyverét használta meg a távcsövet
Aztán volt még a Siklósi fürdőben az orosz szaunában....majd végül a gőzfürdőben
Éjjel a Parkban, a játszótéren, az parás volt, mert kb az akció közepén begördült egy rendőrautó reflektorral, és elkezdte a tőlünk kb 50 méterre lévő iszogató fiatalokat igazoltatni...

Aztán volt még a Siklósi fürdőben az orosz szaunában....majd végül a gőzfürdőben

Éjjel a Parkban, a játszótéren, az parás volt, mert kb az akció közepén begördült egy rendőrautó reflektorral, és elkezdte a tőlünk kb 50 méterre lévő iszogató fiatalokat igazoltatni...

Gárdonyban a velencei tónál van egy naturista rész,körbe veszik fák,bokrok.Parádés hely szexelni

Sziasztok mi a mult héten voltunk a felesègemmel wellnes szàllodàba ès ott a dzsakuzziban szeretkeztünk. Baromi izgató volt hogy bàrmikor jöhet valaki telepakoltam úgy az asszony pinàjàt hogy mèg èn is meglepödtem. Utànna felmentünk aszobàba ès megkefèltem mègegyszer.
Igazán megható történet.
Erre a "dzsakuzzi"-s gyöngyszemre pedig kimondottan büszke lehetsz. (Ez egy válasz tibor_21 üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 06. vasárnap 21:22
Erre a "dzsakuzzi"-s gyöngyszemre pedig kimondottan büszke lehetsz. (Ez egy válasz tibor_21 üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok mi a mult héten voltunk a felesègemmel wellnes szàllodàba ès ott a dzsakuzziban szeretkeztünk. Baromi izgató volt hogy bàrmikor jöhet valaki telepakoltam úgy az asszony pinàjàt hogy mèg èn is meglepödtem. Utànna felmentünk aszobàba ès megkefèltem mègegyszer.
volt már hmmm rét és erdő, az szinte minden baratnommel , de volt már cora probafulke, korház parkoló, de volt már bnőm szüleinék a házában, és nem a bnőmmel: )volt munkahelyemen meglatogatott a bnom. tengerpart, balatonban, vizben és vizibiciklin, volt marmswingerklubban, hmm jut eszembe vonaton bp és dunakeszi között. kb ennyi...
legutoljára szálloda wellnessében lepippantott a párom, jo hely megyünk hamarosan ismét!
kopaszigáton egy leszbi párral 3asban smároltunk, majd kézbevettek és kisegitettek, kis áprilisi séta, nappal, hmm de jó is volt....
Legjobb kint a szabadban,csak lenne már jo idö
Évente egyszer-kétszer midig összejön valahogy
4 éve a demjéni fürdő öltözőfülkéjében ahol végig nagy volt a mozgás és szerencsére a hangzavar is ami megkönnyítette a dolgunkat. De általában a strandok öltözőkainjában esünk egymásnak. Illetve, nem is olyan régen este egy visegrádi wellness szálloda szobájának erkélyén... az is lehet megláttak minket, nem tudjuk
Ami különös, hogy a párom nagyon szégyenlős, de ha beindul akkor elfelejti

Ami különös, hogy a párom nagyon szégyenlős, de ha beindul akkor elfelejti

Volt párommal nagyon sokat szexeltünk a szabadban. Csodás érzés, bár nem túl zsúfolt helyeken csináltuk, inkább erdős részen, de nem is egyszer sikerült lebuknunk. Volt amikor a kocsiban épp egymáson voltunk, és jött a méhész, hogy tűnjünk onnan, mert magánterületen vagyunk. Pedig szerintem csak irigykedett ránk. De volt hogy a munkahelyünkön szopott le a csaj, miközben a többiek az ajtó előtt mászkáltak. De tuti cumit kaptam egy másik csajtól egyszer a Westend parkolójában is. Sajnos a mostani csajom nem ilyen bevállalós.
Sziasztok, Érden, Szigetszentmiklóson vagy Tökölön tud valaki olyan helyet, ahol kocsival vagy akár a szabadban lehetne akár nappal is eltölteni pár órát? Válaszokat üzenetben várom. Köszönöm
Fehérváron már sexeltem az auchan öltöző haleszpark Aranybulla meg még pár helyen
Fehérváron tudtok helyeket kocsival ahol lehet sexelni ?
Szennyvíztisztító mellett van egy eldugott út!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 23:39
Törölt felhasználó (1327692)

Fehérváron tudtok helyeket kocsival ahol lehet sexelni ?