Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#801   2008. 08. 17. vasárnap 09:20
X Törölt felhasználó (197792)
nincs mit félreérteni,nem bántó! tisztában vagyok én is a dologgal de egy üzit mindenkép megért.
#802   2008. 08. 17. vasárnap 12:27
X Törölt felhasználó (69371)
nekünk van egy jó kis nudizós helyünk, igaz csakis napozás céljából... van ott egy méhészeti részleg is... egyszer nyitva volt, mi nagyba kimentünk napozni... hallottunk lépteket, de látni semmit, majd mikor végeztünk, zárva volt a hely... tehát akár meg is láthattak...
aztán rá egy párnapra, egy autó is megjelent, és alig hallottuk a hangját, pedig elég meredek emelkedőn kell neki feljönni... barátnőm állt fel, és még jó hogy a kocsim eltakarta, mert az autó ott állt vele szembe... valószínű más is jár oda... kicsit belegondoltam, hogy mi lenne ha odajöttek volna... barátnőm nem olyan úgysem lett volna semmi, de az én mocskos fantáziám beindította a kerekeket... néha szoktunk is szexelni és nagyon élvezetes, sokkal jobban élvezzük mindketten... igaz annyira nem nyilvános, de a leírtak alapján és a nyomokból kiindulva nem egyedüliek vagyunk...
#803   2008. 08. 19. kedd 03:14
sexmovie sexmovie
igen benne lennénk,de csak ha mindenki akarja...
(Ez egy válasz hazardous üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 11:35
Sexmovie, azt gondolom azért tudod, hogy a "Dogging" nem csak kukkolásról szól, hanem adott esetben annál több? wink Abban is benne lennétek esetleg?
#804   2008. 09. 14. vasárnap 22:48
X Törölt felhasználó (156485)
Hello. 28 éves srác vagyok és párt keresnék...(többi kimoderálva! ez NEM társkereső rovat! ide a témáról írj, vagy mint egy hsz-el feljebb jelezted veled történteket, v. szituációkat! :tom) ejnye1
#805   2008. 09. 14. vasárnap 22:49
Sajnálom, hogy kihalt ez a topik! Élmények, beszámolók nincsenek? Majd írok holnap bővebben! Vannak érdekes szituk és merész emberek. Üdv
#806   2008. 09. 15. hétfő 01:50
sexmovie sexmovie
A csajommal szétdugtuk a belvárost valamelyik este. Sokan örültek neki, de eddig még bevállalós arcokkal nem futottam össze. Spontán sem. Megtervezetten lehetne, de akkor hol marad a pillanat izgalma? Ezért is nehéz az ilyet megszervezni...mert a magunkfajta emberek talán abban lelnek gyönyört, h minden annyira esetleges,. Ha küldünk képeket egymásnak, az már nem az a játék. A mienk; a semmiből előbukkanó pajzánság, amikor a véletlen találkozás tűze izzítja a vágyat...hmmm?
Szervezetten meg sokat kell várni, mire minden szereplőnek éppen jól esik a szituba belebonyolódni. De, kipróbálnám már úgy is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156485)
2008. 09. 14. vasárnap 22:49
Sajnálom, hogy kihalt ez a topik! Élmények, beszámolók nincsenek? Majd írok holnap bővebben! Vannak érdekes szituk és merész emberek. Üdv
#807   2008. 09. 15. hétfő 20:27
Örülök a válaszodnak. Egyes egyedül az az oka, hogy itt próbálok meg keresni egy szimpatikus párt mert rengeteg az agresszív egyén. Na már most én lennék a leg boldogabb ha végre rálelnék egy normális párra,de még ez nem jött össze. Azt nem mondom, hogy nem láttam izgi szitukat, de már egyre jobban tartok az emberektől. A Duna mentén ahol átmegy a kias földút az Árpádhíd alatt is oda gyakran járnak párocskák és képzelheted mikor elmegyek mellettük és látom, hogy a csaj lovagol kegyetlenül na akkor végem. Vagy arrébb a Népfürdő utca végén van még egy park és mellette egy nagyobb beépítetlen terület ahol vannak párok. Volt már mikor reggel 5:30-kor láttam hogy a csajszi ott lovagol hát nem semmi jelenetek ezek. Végül is ez az oka a keresésnek. Kérlek írj nekem mert már kivagyok és persze nem szeretnék én senkit zavarni. Ti milyen autóval jártok ki????? Lehet az is hogy már láttalak titeket. Légyszike találkozzunk már! Remélem belementek nekem nagyon fontos lenne végre. Üdv:
(Ez egy válasz sexmovie üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 01:50
A csajommal szétdugtuk a belvárost valamelyik este. Sokan örültek neki, de eddig még bevállalós arcokkal nem futottam össze. Spontán sem. Megtervezetten lehetne, de akkor hol marad a pillanat izgalma? Ezért is nehéz az ilyet megszervezni...mert a magunkfajta emberek talán abban lelnek gyönyört, h minden annyira esetleges,. Ha küldünk képeket egymásnak, az már nem az a játék. A mienk; a semmiből előbukkanó pajzánság, amikor a véletlen találkozás tűze izzítja a vágyat...hmmm?
Szervezetten meg sokat kell várni, mire minden szereplőnek éppen jól esik a szituba belebonyolódni. De, kipróbálnám már úgy is...
#808   2008. 09. 16. kedd 00:44
sexmovie sexmovie
Az van, hogy ezek Szegeden történtek velünk...én itt csinálom a mozgalamat. Azt hittem, h ezzel a csajommal fogom, de éppen úgy állunk, hogy keresnem kell egy másik exhibícionista barátnőt...vagy párt. Úgy, hogy ha Te is tudsz valamit, szólj! Néznék, dugnék már én is valaki(ke)t!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156485)
2008. 09. 15. hétfő 20:27
Örülök a válaszodnak. Egyes egyedül az az oka, hogy itt próbálok meg keresni egy szimpatikus párt mert rengeteg az agresszív egyén. Na már most én lennék a leg boldogabb ha végre rálelnék egy normális párra,de még ez nem jött össze. Azt nem mondom, hogy nem láttam izgi szitukat, de már egyre jobban tartok az emberektől. A Duna mentén ahol átmegy a kias földút az Árpádhíd alatt is oda gyakran járnak párocskák és képzelheted mikor elmegyek mellettük és látom, hogy a csaj lovagol kegyetlenül na akkor végem. Vagy arrébb a Népfürdő utca végén van még egy park és mellette egy nagyobb beépítetlen terület ahol vannak párok. Volt már mikor reggel 5:30-kor láttam hogy a csajszi ott lovagol hát nem semmi jelenetek ezek. Végül is ez az oka a keresésnek. Kérlek írj nekem mert már kivagyok és persze nem szeretnék én senkit zavarni. Ti milyen autóval jártok ki????? Lehet az is hogy már láttalak titeket. Légyszike találkozzunk már! Remélem belementek nekem nagyon fontos lenne végre. Üdv:
#809   2008. 09. 16. kedd 19:31
emisszio emisszio
Igen,Szegeden valahogy mindennek más a hangulata(még annak is!),sajnos már nem lakom ott(pedig nemrég még ott teltek a napjaim,éveim),de megyek,ha tehetem(legközelebb a Sziki záróbulijára szept.27-én)! eljen
(Ez egy válasz sexmovie üzenetére (2008. 09. 16. kedd 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 00:44
Az van, hogy ezek Szegeden történtek velünk...én itt csinálom a mozgalamat. Azt hittem, h ezzel a csajommal fogom, de éppen úgy állunk, hogy keresnem kell egy másik exhibícionista barátnőt...vagy párt. Úgy, hogy ha Te is tudsz valamit, szólj! Néznék, dugnék már én is valaki(ke)t!
#810   2008. 09. 18. csütörtök 21:51
X Törölt felhasználó (314412)
Amikor még a nejem csak barátnő volt, nem volt helyünk szeretkezni, ezért soxor mentünk a Margit szigetre. Általában szoknya bugyi nélkül és bő póló volt az öltözet. Így gyorsan lehetett a lényegre térni.

Most már inkább nosztalgiából szeretném elvinni. Vettem neki egy bő téli kabátot ami alatt meztelen lehet smile

Szokott valaki rajtunk kívül kijárni oda? Meg kellene beszélni egy randit ahol meglessük 1mást!
#811   2008. 09. 19. péntek 03:28
sexmovie sexmovie
szólj és összehozunk vmit..
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 09. 16. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 19:31
Igen,Szegeden valahogy mindennek más a hangulata(még annak is!),sajnos már nem lakom ott(pedig nemrég még ott teltek a napjaim,éveim),de megyek,ha tehetem(legközelebb a Sziki záróbulijára szept.27-én)! eljen
#812   2008. 09. 19. péntek 08:33
closeeye closeeye
Hay mindenki...!
Tudna e esetleg valaki olyan tanácsot adni, hogyan és miként veheném rá könnyeben a párom egy kis nyilvános szexre. Bár volt már rá egy akalom, hogy nagyon megkívántuk egymást az autóban és megcsináltuk de azóta sem tudom ismét rávenni a dologra... pedig szerintem ad valami pluszt, adrenalint a dolog... szóval adjatok némi tanácsot....előre is köszi..
#813   2008. 09. 19. péntek 16:04
X Törölt felhasználó (74617)
Sziasztok....Mi általában egy jó dugással fejezük
be a nyarat Délegyházán.Most is elmentünk köveket
gyüjteni a tó végében egy elhagyatott részen és
megkivántuk egymást.Kinyitottam a kocsi rakterét
beültettem és úgy dugtam a kedvesem. Tőlünk kb 20
méter távolságból egy horgász pedig végig
nézte.Nagyon izgalmas volt.
#814   2008. 09. 19. péntek 18:03
Gyerekek!
Ma reggel valahol azt olvastam, hogy az Óbudai (Hajógyári) szigeten vannak kukkolós bulik (ún: doggy partyk)? Igaz ez? Egyszer ki kell menjek. Mikor vannak ilyenek?
#815   2008. 09. 21. vasárnap 13:47
X Törölt felhasználó (347117)
Sziasztok!
A párom nagyszüleinek van egy tóparti tanyája, amintől nem messze találtunk egy náddal teljesen körünőtt stégett. Ott gyakran szoktunk napozni meztelenül, néha sexeltünk is. De sosem azért, hogy valaki meglásson minket.
Egysze volt csak olyan hogy egy földúton az autóban kívántuk meg egymást. Épp hogy belemerültünk, éktelen dudálást hallottunk. Hát mögötünk egy vadász türelmetlenkedett. Olyan gyorsan, és olyan vörös fejjel még senki nem indúlt el, mint akkor én....
#816   2008. 09. 24. szerda 09:56
zsozs70 zsozs70
mi vasárnap sexeltünk egy szupert sárváron az egyik öltözöben.páromat dugtam majd jol leszopott és tele élvetem fincsi gecivel a száját.szupi volt
#817   2008. 09. 24. szerda 10:49
krisz9999 krisz9999
Ezt én is olvastam és nyáron voltunk többször kint, nagyonat szeretkeztünk a sziget északi részén, az út mellett.
Futó és kutyasétáltató embereken kívül nem láttunk senkit, de ez is izgató volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 09. 19. péntek 18:03
Gyerekek!
Ma reggel valahol azt olvastam, hogy az Óbudai (Hajógyári) szigeten vannak kukkolós bulik (ún: doggy partyk)? Igaz ez? Egyszer ki kell menjek. Mikor vannak ilyenek?
#818   2008. 09. 24. szerda 19:34
A sziget északi részére a gyalogos sétányon hajtottatok végig? Egészen a sziget csúcsáig kimentetek?

De amint mondtátok senki más nem volt ott :-( Bár abban is van izgalmas, hogy olyanok látnak akik nincsenek beavatva és nem azért mentek oda, igaz?

Margit-sziget? A Margit-sziget tele van bokrokkal, fákkal, sőt még romok is vannak rajta. Valaki szokott odajárni?

Mi nagyon régen a Sport uszoda melletti játszótéren csináltuk illetve a Palatinus strand déli kerítése melletti padokon. Akkoriban még nem azért, hogy meglessenek, hanem azért mert nem volt hova mennünk.

Más helyszinek? Van valaki buli felelős itt?
(Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2008. 09. 24. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 10:49
Ezt én is olvastam és nyáron voltunk többször kint, nagyonat szeretkeztünk a sziget északi részén, az út mellett.
Futó és kutyasétáltató embereken kívül nem láttunk senkit, de ez is izgató volt.
#819   2008. 09. 24. szerda 21:39
X Törölt felhasználó (353502)
Sziasztok! Pápa melletti bányatavaknál szokott valaki szexelni rajtunk kívül? Még senkit nem láttunk arrafelé sajnos. Pedig szívesen néznénk a párommal egy másik párt. smile )) valaki esetleg? smile
#820   2008. 09. 24. szerda 22:13
feketebari feketebari
Szia Zsosz70. Mikor volt ez a szexelésetek? Mi is ott voltunk párommal,hogy néztetek ki?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 09. 24. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 09:56
mi vasárnap sexeltünk egy szupert sárváron az egyik öltözöben.páromat dugtam majd jol leszopott és tele élvetem fincsi gecivel a száját.szupi volt

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2474db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 04. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!