Igen, de nem ilyen merészen, na persze azért nagyon izgat, hogy valaki megláthat.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
nem, nem Én vagyok
Nos én szeretném ha velem majréznál.Bumm ha meglátnak.kibirjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 04. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 13:03
Törölt felhasználó (29760)
nem, nem Én vagyok
Lobho,wazze,tudod hányan fognak odmenni ezekután?(hiába)
Az biztos,hogy a járókelők semmit nem fognak látni a közönségtöl.
Emberek,ne törjétek magatokat!-minden jegy elkelt....
Az biztos,hogy a járókelők semmit nem fognak látni a közönségtöl.
Emberek,ne törjétek magatokat!-minden jegy elkelt....
Esőnap lesz??
Vivi, mesélhetnél, nektek milyen kalandotok volt!
Igazad van én is elolvasnám!
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 13:54
Esőnap lesz??
Nem voltam ott,de gyanítom, hogy nem történt tegnap este semmi a Vajdahunyadvár mögött. Viszont egy két balek tuti volt ott,aki egy kis eksön reményében ellátogatott oda.
Ha mégis dugtak ott,azt is leszarom.
Nincs vele semmi baj engem hányszor megláttak már meg én hányat le is kameráztam van itt olyan aki kapott is másolatot nevet nem irok ha akarja megnevezi magát.
Csak kíváncsi lennék, Lobho mit mond erre....
Egyébként egy hosszabb kabátban beleülni a farokba, és csak a mozgást láttatva legalább annyira izgató lehet, mint egy rövid nyári rzhácska derékig felhúzva, és popsi kivillantva ... (Ez egy válasz Mortal Vombat üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 20:47
Egyébként egy hosszabb kabátban beleülni a farokba, és csak a mozgást láttatva legalább annyira izgató lehet, mint egy rövid nyári rzhácska derékig felhúzva, és popsi kivillantva ... (Ez egy válasz Mortal Vombat üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem voltam ott,de gyanítom, hogy nem történt tegnap este semmi a Vajdahunyadvár mögött. Viszont egy két balek tuti volt ott,aki egy kis eksön reményében ellátogatott oda.
na ezt nem tudhatjuk amig nem látjuk.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 10:39
Csak kíváncsi lennék, Lobho mit mond erre....
Egyébként egy hosszabb kabátban beleülni a farokba, és csak a mozgást láttatva legalább annyira izgató lehet, mint egy rövid nyári rzhácska derékig felhúzva, és popsi kivillantva ...
Egyébként egy hosszabb kabátban beleülni a farokba, és csak a mozgást láttatva legalább annyira izgató lehet, mint egy rövid nyári rzhácska derékig felhúzva, és popsi kivillantva ...
Talán csak eltévedt kicsit.
(Ez egy válasz Mortal Vombat üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 20:47
(Ez egy válasz Mortal Vombat üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Még érdekesebb korrektebb lenne a "bocsi", ha megjelölnél egy másik időpontot.....
Ti előre megbeszélitek a Pároddal, hogy kimentek dugni valahová, vagy ez ad-hoc történik? A Párod hogyan vélekedik erről? Izgatja, ha a pasik nézik, vagy csak a kedvedért csinálja?
Ti előre megbeszélitek a Pároddal, hogy kimentek dugni valahová, vagy ez ad-hoc történik? A Párod hogyan vélekedik erről? Izgatja, ha a pasik nézik, vagy csak a kedvedért csinálja?
Egyáltalán: vajon tudja??
Amúgy szerintem halasszák tavaszra, vagy nyárra. Ilyen car időben csak nem várjátok el, hogy egy padon fagyoskodva hancúrozzanak, míg a ti a fűtött, meleg kocsiban fényesítitek a
-ot leskelődés közben.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 16:54
Amúgy szerintem halasszák tavaszra, vagy nyárra. Ilyen car időben csak nem várjátok el, hogy egy padon fagyoskodva hancúrozzanak, míg a ti a fűtött, meleg kocsiban fényesítitek a
-ot leskelődés közben.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Még érdekesebb korrektebb lenne a "bocsi", ha megjelölnél egy másik időpontot.....
Elmondanám nem vagy komplekt meg a duma is hülye én sokat dugok szabadba szeretem is de olyan még soha nem volt,hogy azt mondjam jövő hét péntek kurás a Dunaparton mi van ha esik az eső vagy bármi de igy télen nehogy megdumálj hogy levetkőztess egy csajt ha csak nem eszkimó.azt hiszem te felejtő vagy!
Igy már igen!
Ha utána szólsz,az már biztos lesz.
Ezen esetben ,nem okozol senkinek sem csalódást.
Ha utána szólsz,az már biztos lesz.
Ezen esetben ,nem okozol senkinek sem csalódást.
No, akkor mesélek. Tavaly nyár, Rovinj, kemping. Csodálatos éjszaka volt. Az egyik aprókavicsos strandon, a lámpák fényétől távolabb, a fák árnyékában leterítettünk egy pokrócot, és olyat, de olyat szeretkeztünk, hogy az valami isteni volt.
A parti sétány nem volt túl messze, néha jöttek-mentek rajta, de mi nem látszódtunk az árnyékban, csak mi láttuk őket. Egyszer az egyik csapatból egy srác kicsit közelebb jött, de hamar odébb állt, szerencsére.
Eleinte azt terveztük, hogy bemegyünk a vízbe is , de a nagy hullámok és a hatalmas sziklák elvették a kedvünket. (Az enyémet a hatalmas fekete víz is, be voltam rezelve
)
Aztán hanyatt feküdtünk a pokrócon, bámultuk a milliárdnyi csillagot.... WAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! De jó is volt!!!
Szerencsére idén nyáron is megyünk....
A parti sétány nem volt túl messze, néha jöttek-mentek rajta, de mi nem látszódtunk az árnyékban, csak mi láttuk őket. Egyszer az egyik csapatból egy srác kicsit közelebb jött, de hamar odébb állt, szerencsére.
Eleinte azt terveztük, hogy bemegyünk a vízbe is , de a nagy hullámok és a hatalmas sziklák elvették a kedvünket. (Az enyémet a hatalmas fekete víz is, be voltam rezelve
) Aztán hanyatt feküdtünk a pokrócon, bámultuk a milliárdnyi csillagot.... WAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! De jó is volt!!!
Szerencsére idén nyáron is megyünk....
Csak aztán,nehogy otthon felejtsétek a pokrócot!
sztem ami dúrva ebben a kategóriában is, a temetőben szex!
A főváros nudli már..
Jön a jóidő.
klassz dunaparti helyek vannak.
Jön a jóidő.
klassz dunaparti helyek vannak.
Mi a gyakoribb, hogy a nőt izgatja ha megláthatják, vagy épp meg is látják, vagy a férfit?

SeX_maniac

Michaela F