Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1071   2009. 07. 10. péntek 23:54
X Törölt felhasználó (73853)
múlt héten Pesten voltunk moziban. Hazafelé jövet, az autóban, még a városban, levetettem a feleségemről a bugyit. Megálltunk a Vörösvári úti Mcdöncinél, ahol a driveban úgy ültettem, hogy a rövid ruhája alá belásson a pénztáros, és megláthassa a pináját. Ha éber volt látta. ez nagyon tetszett neki, kifelé jöttünk a 10-es úton a tesco körül jártunk amikor már a a köldökéig ki volt gombolva, az elöl végig gombos a ruhája. simogattam és ujjaztam. megálltunk a pirosnál és mellénk állt egy BKV busz. A sofőr tuti látta mi folyik, erre a feleségem jobban széttette a lábát. Tovább menet kigomboltam a ruháját és kivettem a melleit.. Amikor Vörösvár elejéhez értünk félreálltam a buszmegállóba és mondtam, hogy vegye le a melltartóját. Levette, de kibujt a ruhájából is. teljesen meztelenül ült, az amúgy elég alacsony kocsiban, kb este 10 óra volt. A ruháját hátra dobtam, a bugyiját már az elején elvettem tőle, így mentünk át a városon. Vörösvár után félreálltam, kiszállítottam a kocsiból és megdugtam. nagyon élveztük mindketten. Nem csak meg fogjuk ismételni, de fokozni is megpróbáljuk! smile
#1070   2009. 07. 10. péntek 10:59
X Törölt felhasználó (37937)
Ma este ( 07.10 ) megyünk a feleségemmel a Dunapart XI. kerületi szakaszára kocsiban szeretkezni. A Budafoki, és a Szerémi út ahol találkozik, a Lukoil benzinkút mögötti részre a Duna és a Gát közötti földút közepe felé. Örülnénk, ha egy vékony bi hölgytagú pár, vagy egy jóképű 40-es sármos HETERO férfi csatlakozna hozzánk. Mindenkinek válaszolok de csak levélben.
#1069   2009. 07. 08. szerda 22:11
weblui weblui
Majd ráfogják, hogy társkereső...
Milyen nyílvános szexre gondoltatok? Bizonyos keretek között mi sem zárkóznánk el, bár az efféle szervezkedések nem nagyon szoktak összejönni, hacsak nem több tíz pasi nyílvános masztija a cél...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 03. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (389868)
2009. 07. 03. péntek 08:50
bp-en csináljunk valami jót, várjuk a jelentkezöket.
#1068   2009. 07. 08. szerda 18:54
X Törölt felhasználó (314412)
Leírom nektek, amit az a pár írt nekünk akik minket levittek először a Hajógyári szigetre.

A Dogging udvariasság:

1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Letekert ablak vagy felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
4. Fényképezni általában tilos! (Mi múltkor csináltunk jópár fotót, a fiuk engedélyével.)
5. A gumi óvszer használata kötelező! (Te sem tudhatod mi kivel voltunk és mi sem tudjuk rólad.)
6. Ha a hölgy valamire nemet mond az nemet jelent!
7. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és belső világítás: "Menj el!"
8. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
#1067   2009. 07. 08. szerda 00:47
weblui weblui
Ez valamiféle nyaralás lesz? Mondjuk a Balaton partján annyira nem feltűnő a mini, mert majd mindenki azt fogja gondolni, hogy bikini van alatta....persze, ha jól kivehető lesz, hogy semmi, az már más....
Szexelni ott bármelyik padon lehet, de ha megmondanátok, hogy mikor, melyiken, akkor össze is lehetne kötni ezt a topikot az exhibbel...
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 07. kedd 14:41
holnap indulunk balatonfuredre remelem ott is mutogathatom magam akar nudival egybekötve...........
#1066   2009. 07. 07. kedd 14:41
delalfoldi par delalfoldi par
holnap indulunk balatonfuredre remelem ott is mutogathatom magam akar nudival egybekötve...........
#1065   2009. 07. 07. kedd 10:01
BigJoe23 BigJoe23
pedig arrafele is mászkáltam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 07. 05. vasárnap 20:35
BigJoe, Dolfenzo!

Sajnálom! Pedig szerintem mi is éjfélig voltunk lent. A horgászokat mi is láttuk. Kb 200 m re voltak tőlünk. Végig vakuval fényképeztem, szóval nem bújkáltunk. Ott voltunk ahol az út a sziget csúcsáról visszafordul és van egy lámpa, vele szemben a fák alatt pedig egy kis tisztás.
#1064   2009. 07. 05. vasárnap 20:35
BigJoe, Dolfenzo!

Sajnálom! Pedig szerintem mi is éjfélig voltunk lent. A horgászokat mi is láttuk. Kb 200 m re voltak tőlünk. Végig vakuval fényképeztem, szóval nem bújkáltunk. Ott voltunk ahol az út a sziget csúcsáról visszafordul és van egy lámpa, vele szemben a fák alatt pedig egy kis tisztás.
(Ez egy válasz dolfenzo üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 00:37
heloka! én is voltam éjfélig,de nem találtam senkit semerre,pedig körbe jártam a szigetett! elöl a parkoloba egy pár szexelt,de egy kocsis jött vezetni tanulni igy ök elmentek! hátul a partmentén az összekötö hid irányába mentem horgászokat láttam meg egy fehér kocsival levö srác aki egy szöke leányzoval szokot menni épp a farkát törölte ,de a csajt nem láttam sehol! mikor oda értem gyorsan beugrott a kocsiba és távozott a sáros uton! szivesen beszálnék hozzátok ha eltudnálak érni titeket ott! a héten minden nap voltam elöl a parkolot szoktam nézni meg utánna a part menti részt mert sokan oda járnak dugni!
#1063   2009. 07. 05. vasárnap 10:52
swingersexpar swingersexpar
köszi!szerintem este 9 körül ott leszünk
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 09:41
A Pallagi úton az atomki nál az első bekötő úton mi szoktunk sokat lenni és ott általában vannak más párok is:
#1062   2009. 07. 05. vasárnap 10:12
BigJoe23 BigJoe23
Sajna nem láttalak titeket, ráadásul hazafele meg is áztam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 04. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 04. szombat 23:39
Pénteken este lent voltunk a Hajógyári sziget északi részén. Küldtem levelet azoknak akik érdeklődtek.

Andi csak egy bikinit viselt, néztek is nagy szemmel a világító mellényes valakik akik ügyködtek a híd közelében. Kimentünk a sziget csúcsra. Egy srác már várt ránk, ő hamarosan beszállt. Andi először a kocsiba hívta, majd a kocsi mellett az ajtónak támaszkodva hármasban szeretkeztünk.

Egy idő után körbe néztünk a szigeten, hátha mások máshol, de a pár akit láttunk egy parkolóban másért voltak ott, hiába villogtunk nekik. A kenus fiukat pedig nem mertük hívni. Visszamentünk és folytattuk ahol abbahagytuk.

11 óra felé befutott még egy srác. Andit nagyon felvillanyozta a dolog és felfeküdt a motorháztetőre ott szépen egymás után... majd onnan a pokrócra, ott maszturbált egy nagyot miközben mi a farkunkat vertük. Szerettem volna, ha mind hárman ráspriccelünk, de végül is így sem volt utolsó ... sem a látvány sem az élmény.
#1061   2009. 07. 05. vasárnap 09:41
vaskalapos vaskalapos
A Pallagi úton az atomki nál az első bekötő úton mi szoktunk sokat lenni és ott általában vannak más párok is:
(Ez egy válasz swingersexpar üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 07:58
sziasztok! Debrecen környékén tudtok vmi jo helyet ahol nem csak egyedül lennénk?Ma este szivesen megnéznénk
#1060   2009. 07. 05. vasárnap 07:58
swingersexpar swingersexpar
sziasztok! Debrecen környékén tudtok vmi jo helyet ahol nem csak egyedül lennénk?Ma este szivesen megnéznénk
#1059   2009. 07. 05. vasárnap 00:37
dolfenzo dolfenzo
heloka! én is voltam éjfélig,de nem találtam senkit semerre,pedig körbe jártam a szigetett! elöl a parkoloba egy pár szexelt,de egy kocsis jött vezetni tanulni igy ök elmentek! hátul a partmentén az összekötö hid irányába mentem horgászokat láttam meg egy fehér kocsival levö srác aki egy szöke leányzoval szokot menni épp a farkát törölte ,de a csajt nem láttam sehol! mikor oda értem gyorsan beugrott a kocsiba és távozott a sáros uton! szivesen beszálnék hozzátok ha eltudnálak érni titeket ott! a héten minden nap voltam elöl a parkolot szoktam nézni meg utánna a part menti részt mert sokan oda járnak dugni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 04. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 04. szombat 23:39
Pénteken este lent voltunk a Hajógyári sziget északi részén. Küldtem levelet azoknak akik érdeklődtek.

Andi csak egy bikinit viselt, néztek is nagy szemmel a világító mellényes valakik akik ügyködtek a híd közelében. Kimentünk a sziget csúcsra. Egy srác már várt ránk, ő hamarosan beszállt. Andi először a kocsiba hívta, majd a kocsi mellett az ajtónak támaszkodva hármasban szeretkeztünk.

Egy idő után körbe néztünk a szigeten, hátha mások máshol, de a pár akit láttunk egy parkolóban másért voltak ott, hiába villogtunk nekik. A kenus fiukat pedig nem mertük hívni. Visszamentünk és folytattuk ahol abbahagytuk.

11 óra felé befutott még egy srác. Andit nagyon felvillanyozta a dolog és felfeküdt a motorháztetőre ott szépen egymás után... majd onnan a pokrócra, ott maszturbált egy nagyot miközben mi a farkunkat vertük. Szerettem volna, ha mind hárman ráspriccelünk, de végül is így sem volt utolsó ... sem a látvány sem az élmény.
#1058   2009. 07. 04. szombat 23:39

#1057   2009. 07. 04. szombat 16:44
X Törölt felhasználó (68131)
Sziasztok!
Vasárnap estefele sex a Margit szigeten? Párok jelentkezését várjuk!
#1056   2009. 07. 03. péntek 13:25
claudius claudius
Basszus.Én odavalósi vagyok. smile
(Ez egy válasz csubi80 üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 13:54
Sziasztok!

Most hétvégén utazunk a párommal Szilvásváradra, tud valaki a környéken olyan helyet, ahol bevett szokás a nyilvános helyen való szex? Nem igazán olyan helyet keresnék, ahol csak kukkolnak, hanem inkább olyat, ahol hasonlóan szexelnek más párok is. Lehet, fürdő, szauna, stb. Eger, Egerszalók ott van a környéken. Ha valaki tud ilyen helyet segítsen legyen szíves, írjon privát levelet. Fiatal, igényes pár vagyunk, szívesen szexelnénk így másokkal, mások előtt, de párcsere nélkül. Köszi
#1055   2009. 07. 03. péntek 08:50
X Törölt felhasználó (389868)
bp-en csináljunk valami jót, várjuk a jelentkezöket.
#1054   2009. 07. 02. csütörtök 13:54
csubi80 csubi80
Sziasztok!

Most hétvégén utazunk a párommal Szilvásváradra, tud valaki a környéken olyan helyet, ahol bevett szokás a nyilvános helyen való szex? Nem igazán olyan helyet keresnék, ahol csak kukkolnak, hanem inkább olyat, ahol hasonlóan szexelnek más párok is. Lehet, fürdő, szauna, stb. Eger, Egerszalók ott van a környéken. Ha valaki tud ilyen helyet segítsen legyen szíves, írjon privát levelet. Fiatal, igényes pár vagyunk, szívesen szexelnénk így másokkal, mások előtt, de párcsere nélkül. Köszi
#1053   2009. 06. 30. kedd 12:41
dolfenzo dolfenzo
(nem társkereső rovatban vagy!) ejnye1
#1052   2009. 06. 27. szombat 17:20
weblui weblui
(nem társkereső rovatban vagy!) ejnye1

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!