múlt héten Pesten voltunk moziban. Hazafelé jövet, az autóban, még a városban, levetettem a feleségemről a bugyit. Megálltunk a Vörösvári úti Mcdöncinél, ahol a driveban úgy ültettem, hogy a rövid ruhája alá belásson a pénztáros, és megláthassa a pináját. Ha éber volt látta. ez nagyon tetszett neki, kifelé jöttünk a 10-es úton a tesco körül jártunk amikor már a a köldökéig ki volt gombolva, az elöl végig gombos a ruhája. simogattam és ujjaztam. megálltunk a pirosnál és mellénk állt egy BKV busz. A sofőr tuti látta mi folyik, erre a feleségem jobban széttette a lábát. Tovább menet kigomboltam a ruháját és kivettem a melleit.. Amikor Vörösvár elejéhez értünk félreálltam a buszmegállóba és mondtam, hogy vegye le a melltartóját. Levette, de kibujt a ruhájából is. teljesen meztelenül ült, az amúgy elég alacsony kocsiban, kb este 10 óra volt. A ruháját hátra dobtam, a bugyiját már az elején elvettem tőle, így mentünk át a városon. Vörösvár után félreálltam, kiszállítottam a kocsiból és megdugtam. nagyon élveztük mindketten. Nem csak meg fogjuk ismételni, de fokozni is megpróbáljuk!

Ma este ( 07.10 ) megyünk a feleségemmel a Dunapart XI. kerületi szakaszára kocsiban szeretkezni. A Budafoki, és a Szerémi út ahol találkozik, a Lukoil benzinkút mögötti részre a Duna és a Gát közötti földút közepe felé. Örülnénk, ha egy vékony bi hölgytagú pár, vagy egy jóképű 40-es sármos HETERO férfi csatlakozna hozzánk. Mindenkinek válaszolok de csak levélben.
Majd ráfogják, hogy társkereső...
Milyen nyílvános szexre gondoltatok? Bizonyos keretek között mi sem zárkóznánk el, bár az efféle szervezkedések nem nagyon szoktak összejönni, hacsak nem több tíz pasi nyílvános masztija a cél... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 03. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 03. péntek 08:50
Milyen nyílvános szexre gondoltatok? Bizonyos keretek között mi sem zárkóznánk el, bár az efféle szervezkedések nem nagyon szoktak összejönni, hacsak nem több tíz pasi nyílvános masztija a cél... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 03. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (389868)

bp-en csináljunk valami jót, várjuk a jelentkezöket.
Leírom nektek, amit az a pár írt nekünk akik minket levittek először a Hajógyári szigetre.
A Dogging udvariasság:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Letekert ablak vagy felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
4. Fényképezni általában tilos! (Mi múltkor csináltunk jópár fotót, a fiuk engedélyével.)
5. A gumi óvszer használata kötelező! (Te sem tudhatod mi kivel voltunk és mi sem tudjuk rólad.)
6. Ha a hölgy valamire nemet mond az nemet jelent!
7. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és belső világítás: "Menj el!"
8. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
A Dogging udvariasság:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Letekert ablak vagy felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
4. Fényképezni általában tilos! (Mi múltkor csináltunk jópár fotót, a fiuk engedélyével.)
5. A gumi óvszer használata kötelező! (Te sem tudhatod mi kivel voltunk és mi sem tudjuk rólad.)
6. Ha a hölgy valamire nemet mond az nemet jelent!
7. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és belső világítás: "Menj el!"
8. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ez valamiféle nyaralás lesz? Mondjuk a Balaton partján annyira nem feltűnő a mini, mert majd mindenki azt fogja gondolni, hogy bikini van alatta....persze, ha jól kivehető lesz, hogy semmi, az már más....
Szexelni ott bármelyik padon lehet, de ha megmondanátok, hogy mikor, melyiken, akkor össze is lehetne kötni ezt a topikot az exhibbel... (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 07. kedd 14:41
Szexelni ott bármelyik padon lehet, de ha megmondanátok, hogy mikor, melyiken, akkor össze is lehetne kötni ezt a topikot az exhibbel... (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

holnap indulunk balatonfuredre remelem ott is mutogathatom magam akar nudival egybekötve...........
holnap indulunk balatonfuredre remelem ott is mutogathatom magam akar nudival egybekötve...........
pedig arrafele is mászkáltam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 20:35
Törölt felhasználó (314412)

BigJoe, Dolfenzo!
Sajnálom! Pedig szerintem mi is éjfélig voltunk lent. A horgászokat mi is láttuk. Kb 200 m re voltak tőlünk. Végig vakuval fényképeztem, szóval nem bújkáltunk. Ott voltunk ahol az út a sziget csúcsáról visszafordul és van egy lámpa, vele szemben a fák alatt pedig egy kis tisztás.
Sajnálom! Pedig szerintem mi is éjfélig voltunk lent. A horgászokat mi is láttuk. Kb 200 m re voltak tőlünk. Végig vakuval fényképeztem, szóval nem bújkáltunk. Ott voltunk ahol az út a sziget csúcsáról visszafordul és van egy lámpa, vele szemben a fák alatt pedig egy kis tisztás.
BigJoe, Dolfenzo!
Sajnálom! Pedig szerintem mi is éjfélig voltunk lent. A horgászokat mi is láttuk. Kb 200 m re voltak tőlünk. Végig vakuval fényképeztem, szóval nem bújkáltunk. Ott voltunk ahol az út a sziget csúcsáról visszafordul és van egy lámpa, vele szemben a fák alatt pedig egy kis tisztás. (Ez egy válasz dolfenzo üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 00:37
Sajnálom! Pedig szerintem mi is éjfélig voltunk lent. A horgászokat mi is láttuk. Kb 200 m re voltak tőlünk. Végig vakuval fényképeztem, szóval nem bújkáltunk. Ott voltunk ahol az út a sziget csúcsáról visszafordul és van egy lámpa, vele szemben a fák alatt pedig egy kis tisztás. (Ez egy válasz dolfenzo üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)

heloka! én is voltam éjfélig,de nem találtam senkit semerre,pedig körbe jártam a szigetett! elöl a parkoloba egy pár szexelt,de egy kocsis jött vezetni tanulni igy ök elmentek! hátul a partmentén az összekötö hid irányába mentem horgászokat láttam meg egy fehér kocsival levö srác aki egy szöke leányzoval szokot menni épp a farkát törölte ,de a csajt nem láttam sehol! mikor oda értem gyorsan beugrott a kocsiba és távozott a sáros uton! szivesen beszálnék hozzátok ha eltudnálak érni titeket ott! a héten minden nap voltam elöl a parkolot szoktam nézni meg utánna a part menti részt mert sokan oda járnak dugni!
köszi!szerintem este 9 körül ott leszünk
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 09:41

A Pallagi úton az atomki nál az első bekötő úton mi szoktunk sokat lenni és ott általában vannak más párok is:
Sajna nem láttalak titeket, ráadásul hazafele meg is áztam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 04. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 04. szombat 23:39

Pénteken este lent voltunk a Hajógyári sziget északi részén. Küldtem levelet azoknak akik érdeklődtek.
Andi csak egy bikinit viselt, néztek is nagy szemmel a világító mellényes valakik akik ügyködtek a híd közelében. Kimentünk a sziget csúcsra. Egy srác már várt ránk, ő hamarosan beszállt. Andi először a kocsiba hívta, majd a kocsi mellett az ajtónak támaszkodva hármasban szeretkeztünk.
Egy idő után körbe néztünk a szigeten, hátha mások máshol, de a pár akit láttunk egy parkolóban másért voltak ott, hiába villogtunk nekik. A kenus fiukat pedig nem mertük hívni. Visszamentünk és folytattuk ahol abbahagytuk.
11 óra felé befutott még egy srác. Andit nagyon felvillanyozta a dolog és felfeküdt a motorháztetőre ott szépen egymás után... majd onnan a pokrócra, ott maszturbált egy nagyot miközben mi a farkunkat vertük. Szerettem volna, ha mind hárman ráspriccelünk, de végül is így sem volt utolsó ... sem a látvány sem az élmény.
Andi csak egy bikinit viselt, néztek is nagy szemmel a világító mellényes valakik akik ügyködtek a híd közelében. Kimentünk a sziget csúcsra. Egy srác már várt ránk, ő hamarosan beszállt. Andi először a kocsiba hívta, majd a kocsi mellett az ajtónak támaszkodva hármasban szeretkeztünk.
Egy idő után körbe néztünk a szigeten, hátha mások máshol, de a pár akit láttunk egy parkolóban másért voltak ott, hiába villogtunk nekik. A kenus fiukat pedig nem mertük hívni. Visszamentünk és folytattuk ahol abbahagytuk.
11 óra felé befutott még egy srác. Andit nagyon felvillanyozta a dolog és felfeküdt a motorháztetőre ott szépen egymás után... majd onnan a pokrócra, ott maszturbált egy nagyot miközben mi a farkunkat vertük. Szerettem volna, ha mind hárman ráspriccelünk, de végül is így sem volt utolsó ... sem a látvány sem az élmény.
A Pallagi úton az atomki nál az első bekötő úton mi szoktunk sokat lenni és ott általában vannak más párok is:
(Ez egy válasz swingersexpar üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 07:58

sziasztok! Debrecen környékén tudtok vmi jo helyet ahol nem csak egyedül lennénk?Ma este szivesen megnéznénk
sziasztok! Debrecen környékén tudtok vmi jo helyet ahol nem csak egyedül lennénk?Ma este szivesen megnéznénk
heloka! én is voltam éjfélig,de nem találtam senkit semerre,pedig körbe jártam a szigetett! elöl a parkoloba egy pár szexelt,de egy kocsis jött vezetni tanulni igy ök elmentek! hátul a partmentén az összekötö hid irányába mentem horgászokat láttam meg egy fehér kocsival levö srác aki egy szöke leányzoval szokot menni épp a farkát törölte ,de a csajt nem láttam sehol! mikor oda értem gyorsan beugrott a kocsiba és távozott a sáros uton! szivesen beszálnék hozzátok ha eltudnálak érni titeket ott! a héten minden nap voltam elöl a parkolot szoktam nézni meg utánna a part menti részt mert sokan oda járnak dugni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 04. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 04. szombat 23:39

Pénteken este lent voltunk a Hajógyári sziget északi részén. Küldtem levelet azoknak akik érdeklődtek.
Sziasztok!
Vasárnap estefele sex a Margit szigeten? Párok jelentkezését várjuk!
Vasárnap estefele sex a Margit szigeten? Párok jelentkezését várjuk!
Basszus.Én odavalósi vagyok.
(Ez egy válasz csubi80 üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 13:54

Sziasztok!
Most hétvégén utazunk a párommal Szilvásváradra, tud valaki a környéken olyan helyet, ahol bevett szokás a nyilvános helyen való szex? Nem igazán olyan helyet keresnék, ahol csak kukkolnak, hanem inkább olyat, ahol hasonlóan szexelnek más párok is. Lehet, fürdő, szauna, stb. Eger, Egerszalók ott van a környéken. Ha valaki tud ilyen helyet segítsen legyen szíves, írjon privát levelet. Fiatal, igényes pár vagyunk, szívesen szexelnénk így másokkal, mások előtt, de párcsere nélkül. Köszi
Most hétvégén utazunk a párommal Szilvásváradra, tud valaki a környéken olyan helyet, ahol bevett szokás a nyilvános helyen való szex? Nem igazán olyan helyet keresnék, ahol csak kukkolnak, hanem inkább olyat, ahol hasonlóan szexelnek más párok is. Lehet, fürdő, szauna, stb. Eger, Egerszalók ott van a környéken. Ha valaki tud ilyen helyet segítsen legyen szíves, írjon privát levelet. Fiatal, igényes pár vagyunk, szívesen szexelnénk így másokkal, mások előtt, de párcsere nélkül. Köszi
bp-en csináljunk valami jót, várjuk a jelentkezöket.
Sziasztok!
(nem társkereső rovatban vagy!)

(nem társkereső rovatban vagy!)