Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1091   2009. 07. 14. kedd 12:33
matinus matinus
Csak egy vessző, és egy kötőszó hiba. Na puff neki! Én viszont azt hiszem, hogy ti csak kötözködni vagytok itt.
Rossz nektek...
Azt hisztek amit akartok!
(Ez egy válasz sofka üzenetére (2009. 07. 14. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 10:13
Strandruha volt rajta,bugyi-melltartó nélkül! Aztán benyúltál a bugyijába,ami már nagyon nedves volt... circling
Gratulálok...
#1090   2009. 07. 14. kedd 11:49
dolfenzo dolfenzo
ha elbujsz akkor az már nem számit nyilvánosnak! tehát? max szabadtéri szexnek! vigyor2 a nyilvános az azért az mert bárki megláthat!!!!
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 13. hétfő 15:39
Sziasztok a margit sziget nagyon jó hely a nyilvános szexre de nagyon tele van kukkolókkal, tudtok valami nyugisabb helyet a közelben?? Ne, ide a falra írjatok választ mert aztán már az sm lesz nyugis, köszi nektek.
#1089   2009. 07. 14. kedd 11:42
dolfenzo dolfenzo
ha nem akarod,hogy lássanak akkor maradj otthon!!!! hi hi wave ahol szex van ott nézö is akad! bárhova is menny valahol mindig látnak vigyor2
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a margit sziget nagyon jó hely a nyilvános szexre de nagyon tele van kukkolókkal, tudtok valami nyugisabb helyet a közelben?? Ne, ide a falra írjatok választ mert aztán már az sm lesz nyugis, köszi nektek.
#1088   2009. 07. 14. kedd 11:15
vacijampi vacijampi
Sziasztok. Kérlek majd küldjetek nekem is levelet, ha mentek megint 'kirándulni" smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 04. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 07. 04. szombat 23:39
Pénteken este lent voltunk a Hajógyári sziget északi részén. Küldtem levelet azoknak akik érdeklődtek.

Andi csak egy bikinit viselt, néztek is nagy szemmel a világító mellényes valakik akik ügyködtek a híd közelében. Kimentünk a sziget csúcsra. Egy srác már várt ránk, ő hamarosan beszállt. Andi először a kocsiba hívta, majd a kocsi mellett az ajtónak támaszkodva hármasban szeretkeztünk.

Egy idő után körbe néztünk a szigeten, hátha mások máshol, de a pár akit láttunk egy parkolóban másért voltak ott, hiába villogtunk nekik. A kenus fiukat pedig nem mertük hívni. Visszamentünk és folytattuk ahol abbahagytuk.

11 óra felé befutott még egy srác. Andit nagyon felvillanyozta a dolog és felfeküdt a motorháztetőre ott szépen egymás után... majd onnan a pokrócra, ott maszturbált egy nagyot miközben mi a farkunkat vertük. Szerettem volna, ha mind hárman ráspriccelünk, de végül is így sem volt utolsó ... sem a látvány sem az élmény.
#1087   2009. 07. 14. kedd 10:33
Andras_39 Andras_39
Itt a zöme fantáziál és mesél. A százada sem igaz sem a történeteknek, sem a társkereséseknek. De mindig van, aki komolyan veszi őket..
(Ez egy válasz sofka üzenetére (2009. 07. 14. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 10:13
Strandruha volt rajta,bugyi-melltartó nélkül! Aztán benyúltál a bugyijába,ami már nagyon nedves volt... circling
Gratulálok...
#1086   2009. 07. 14. kedd 10:13
sofka sofka
Gratulálok...
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2009. 07. 14. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 10:01
Sziasztok! Már egy ideje olvasom a hozzászólásaitokat, és némelyik nagyon izgatónak tartom.
Ennek kapcsán szeretném veletek megosztani az én kis sztorimat.
Párommal a strandról jöttünk haza autóval. Rajta rövid kis strand ruha volt, bugyi és melltartó nélkül.
Egyszer csak kezem a combjára teszem, és érzem, hogy a combjai lazán megnyílnak. Ezen felindulva egyre intenzívebben kezdtem simogatni, benyúltam a bugyijába, ami már nagyon nedves volt, és éreztem, hogy egyre jobban élvezi ezt a játékot. A kis ruháját már a csípőjére felhúztam úgy, hogy látszott az egész csípője a vékony kis tangával együtt. Addig-addig izgattam, hogy rábeszéltem, hogy vegye le a bugyiját, és nem sokkal később a kis strand ruha is lekerült róla. Ott ült mellettem teljesen meztelenül, szétrakott lábakkal, és közben simogattam.
Természetesen közben haladtunk az úton, jöttek szembe teherautók, előzgettünk is közben, és a párom nagyon élvezte ezt a kis szereplést, olyan nedves volt, hogy szinte folyt. Több lakott területen haladtunk át, jó lassan, hadd lássanak minél többet. Haza érve a kis nyaralónkba, annyira beindult, hogy a nyílt utcára is teljesen meztelenül szállt ki, amin én is meg lepődtem egy kicsit. A telkünk sarok telek, és ott állt anyaszült meztelenül az utcán, egészen addig, amíg ki nem nyitottam a házat, és be nem mentünk.
Ott fogta magát, kivitte a matracot a ház elé az udvarra, lefeküdt felhúzott és szétrakott lábakkal, és engem várt...
Sokat nem kellett várnia. Ott kint az udvaron dugtunk egy hatalmasat. Később azon csodálkoztam, hogy az egyébként elég forgalmas úton éppen akkor senki nem jött.
Hát ez volt az egyik ilyen jellegű élményem, de volt még más hasonló is.
#1085   2009. 07. 14. kedd 10:01
matinus matinus
Sziasztok! Már egy ideje olvasom a hozzászólásaitokat, és némelyik nagyon izgatónak tartom.
Ennek kapcsán szeretném veletek megosztani az én kis sztorimat.
Párommal a strandról jöttünk haza autóval. Rajta rövid kis strand ruha volt, bugyi és melltartó nélkül.
Egyszer csak kezem a combjára teszem, és érzem, hogy a combjai lazán megnyílnak. Ezen felindulva egyre intenzívebben kezdtem simogatni, benyúltam a bugyijába, ami már nagyon nedves volt, és éreztem, hogy egyre jobban élvezi ezt a játékot. A kis ruháját már a csípőjére felhúztam úgy, hogy látszott az egész csípője a vékony kis tangával együtt. Addig-addig izgattam, hogy rábeszéltem, hogy vegye le a bugyiját, és nem sokkal később a kis strand ruha is lekerült róla. Ott ült mellettem teljesen meztelenül, szétrakott lábakkal, és közben simogattam.
Természetesen közben haladtunk az úton, jöttek szembe teherautók, előzgettünk is közben, és a párom nagyon élvezte ezt a kis szereplést, olyan nedves volt, hogy szinte folyt. Több lakott területen haladtunk át, jó lassan, hadd lássanak minél többet. Haza érve a kis nyaralónkba, annyira beindult, hogy a nyílt utcára is teljesen meztelenül szállt ki, amin én is meg lepődtem egy kicsit. A telkünk sarok telek, és ott állt anyaszült meztelenül az utcán, egészen addig, amíg ki nem nyitottam a házat, és be nem mentünk.
Ott fogta magát, kivitte a matracot a ház elé az udvarra, lefeküdt felhúzott és szétrakott lábakkal, és engem várt...
Sokat nem kellett várnia. Ott kint az udvaron dugtunk egy hatalmasat. Később azon csodálkoztam, hogy az egyébként elég forgalmas úton éppen akkor senki nem jött.
Hát ez volt az egyik ilyen jellegű élményem, de volt még más hasonló is.
#1084   2009. 07. 14. kedd 02:37
kandurmarci kandurmarci
Tudom, régebben ott állt 1-2 kurva is, az egyik nagyon szép volt és mosolygós, valami állat meggyilkolta. Meg amióta az egyetem van, tilos a közelében az útonállás. Nagyon jók vagytok különben, kár, hogy nem futottunk még össze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73853)
2009. 07. 13. hétfő 23:58
"Vörösvár után hol?"
Esztergom felé, a Kopárnál a bukkanó után még a lámpák előtt, van egy kis út az erdőbe.
Oda álltunk be, ott volt a móka.
Az Aldi parkolót kicsit meredeknek érezném, bár még nem voltam ott (csak mellette elmenő félben) lehet, hogy vannak rejtettebb zugai. A kivilágított parkolóban nem vállalnám, hogy teljesen meztelenül felültettem a csomagtartóra, kinyalom, aztán meg a motorháztetőre döntve megdugjam, mint ahogyan a mellékúton történt.
"Mikor és hol?"
ezt nem tudom megmondani, a programozott dugást nem szeretjük, de ha érdekel megírom mi történt. Utólag.
#1083   2009. 07. 13. hétfő 23:58
X Törölt felhasználó (73853)
"Vörösvár után hol?"
Esztergom felé, a Kopárnál a bukkanó után még a lámpák előtt, van egy kis út az erdőbe.
Oda álltunk be, ott volt a móka.
Az Aldi parkolót kicsit meredeknek érezném, bár még nem voltam ott (csak mellette elmenő félben) lehet, hogy vannak rejtettebb zugai. A kivilágított parkolóban nem vállalnám, hogy teljesen meztelenül felültettem a csomagtartóra, kinyalom, aztán meg a motorháztetőre döntve megdugjam, mint ahogyan a mellékúton történt.
"Mikor és hol?"
ezt nem tudom megmondani, a programozott dugást nem szeretjük, de ha érdekel megírom mi történt. Utólag.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 07. 12. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 12. vasárnap 11:55
"Vörösvár után félreálltam, kiszállítottam a kocsiból és megdugtam. nagyon élveztük mindketten." - írod. Vörösvár után hol? Terranova, Kopár csárda, egyetem, Aldi parkoló? "Nem csak meg fogjuk ismételni, de fokozni is megpróbáljuk!" Mikor, hol? Jók vagytok nagyon.
#1082   2009. 07. 13. hétfő 16:05
tetrabetta tetrabetta
Orsi!
Szerintem, ha eldugott és nyugis, akkor már nem is nyilvános. (Na jóóóó, túloztam egy kicsit.)
#1081   2009. 07. 13. hétfő 15:39
orsi19 orsi19
#1080   2009. 07. 12. vasárnap 16:18
X Törölt felhasználó (73853)
A Dunapart nekem is sokszor eszembe jutott, nem sok a szunyog..?
(Ez egy válasz movari üzenetére (2009. 07. 12. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 12. vasárnap 14:15
Sziasztok!
Most hogy ilyen meleg van,nálunk sem ritkaság hogy lengén,vagy egy szál semmiben autózunk.Még a sötétedést sem várjuk meg.Majd lesz egy ilyen sorozat is az amatőr képeink közt.
Ami a szexet illeti ilyen helyeken,nálunk a Dunapart,városszéli csendesebb helyek vannak előnyben.
#1079   2009. 07. 12. vasárnap 14:15
movari movari VIP
Sziasztok!
Most hogy ilyen meleg van,nálunk sem ritkaság hogy lengén,vagy egy szál semmiben autózunk.Még a sötétedést sem várjuk meg.Majd lesz egy ilyen sorozat is az amatőr képeink közt.
Ami a szexet illeti ilyen helyeken,nálunk a Dunapart,városszéli csendesebb helyek vannak előnyben.
#1078   2009. 07. 12. vasárnap 11:55
kandurmarci kandurmarci
"Vörösvár után félreálltam, kiszállítottam a kocsiból és megdugtam. nagyon élveztük mindketten." - írod. Vörösvár után hol? Terranova, Kopár csárda, egyetem, Aldi parkoló? "Nem csak meg fogjuk ismételni, de fokozni is megpróbáljuk!" Mikor, hol? Jók vagytok nagyon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 10. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 10. péntek 23:54
múlt héten Pesten voltunk moziban. Hazafelé jövet, az autóban, még a városban, levetettem a feleségemről a bugyit. Megálltunk a Vörösvári úti Mcdöncinél, ahol a driveban úgy ültettem, hogy a rövid ruhája alá belásson a pénztáros, és megláthassa a pináját. Ha éber volt látta. ez nagyon tetszett neki, kifelé jöttünk a 10-es úton a tesco körül jártunk amikor már a a köldökéig ki volt gombolva, az elöl végig gombos a ruhája. simogattam és ujjaztam. megálltunk a pirosnál és mellénk állt egy BKV busz. A sofőr tuti látta mi folyik, erre a feleségem jobban széttette a lábát. Tovább menet kigomboltam a ruháját és kivettem a melleit.. Amikor Vörösvár elejéhez értünk félreálltam a buszmegállóba és mondtam, hogy vegye le a melltartóját. Levette, de kibujt a ruhájából is. teljesen meztelenül ült, az amúgy elég alacsony kocsiban, kb este 10 óra volt. A ruháját hátra dobtam, a bugyiját már az elején elvettem tőle, így mentünk át a városon. Vörösvár után félreálltam, kiszállítottam a kocsiból és megdugtam. nagyon élveztük mindketten. Nem csak meg fogjuk ismételni, de fokozni is megpróbáljuk! smile
#1077   2009. 07. 12. vasárnap 08:54
X Törölt felhasználó (37937)
Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat veletek a Hajógyári szigeten 10-én, reméljük ennek még lesz folytatása !
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 11. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 11. szombat 06:58
Tegnap (július 10.) lent voltunk a Hajógyári szigeten. crazya

Egy pár perc után befutott egy kolléga innen a GG-ről. Rögtön követni kezdtek a sziget spiccre.

Andival szeretkezni kezdtünk a kocsiban felkapcsolt belső világítással, sajnos nekik nem működött a lámpájuk. Rövidesen kinyitották az ajtót, de csak egy fehér szoknyát láttunk a sötétben. Akkor már rendesen fel voltam pörögve, Andi keményre szopott a kocsiban és hátra döntött ülésekkel keféltünk misszionárius pózban és leselkedtünk a sötétbe... semmit sem láttunk...

A pár rájött, hogy így kimaradunk a játékaikból ezért kiszálltak és a kocsi motorháztetején folytatták, odamentünk... Csinosak, helyesek kedvesek...és aztán több, mint egy órán át hancúroztunk pokrócon, kinyitott ajtókkal a kocsiban, volt szopás, nyalás, anál, leszbi show, párcsere, kefélés közben duda nyomogatása, (Andi! az csúcs volt!)... buck

A lányok hiányolták a kukkolókat, szívesen vettek volna még egy-két farkat... bizony. De hát a közönséget elriasztotta a csepergő eső... hehe ... ők tudják, úgy kell nekik, nekem nem hiányoztak...
#1076   2009. 07. 11. szombat 22:17
X Törölt felhasználó (99405)
sziasztok! hát ilyen történeteket várunk nagyon gratula!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 10. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
múlt héten Pesten voltunk moziban. Hazafelé jövet, az autóban, még a városban, levetettem a feleségemről a bugyit. Megálltunk a Vörösvári úti Mcdöncinél, ahol a driveban úgy ültettem, hogy a rövid ruhája alá belásson a pénztáros, és megláthassa a pináját. Ha éber volt látta. ez nagyon tetszett neki, kifelé jöttünk a 10-es úton a tesco körül jártunk amikor már a a köldökéig ki volt gombolva, az elöl végig gombos a ruhája. simogattam és ujjaztam. megálltunk a pirosnál és mellénk állt egy BKV busz. A sofőr tuti látta mi folyik, erre a feleségem jobban széttette a lábát. Tovább menet kigomboltam a ruháját és kivettem a melleit.. Amikor Vörösvár elejéhez értünk félreálltam a buszmegállóba és mondtam, hogy vegye le a melltartóját. Levette, de kibujt a ruhájából is. teljesen meztelenül ült, az amúgy elég alacsony kocsiban, kb este 10 óra volt. A ruháját hátra dobtam, a bugyiját már az elején elvettem tőle, így mentünk át a városon. Vörösvár után félreálltam, kiszállítottam a kocsiból és megdugtam. nagyon élveztük mindketten. Nem csak meg fogjuk ismételni, de fokozni is megpróbáljuk! smile
#1075   2009. 07. 11. szombat 09:36
swingersexpar swingersexpar
Jövö héten szerdán este (07.15.) szívesen összefutnánk veletek a szigetspiccen.Mi kb este 9 körül tudunk menni.Ha ott lesz az általad emlitett pár nem gond,legalább nagyobb lesz a gabalyodás))
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 11. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 11. szombat 06:58

Egy pár perc után befutott egy kolléga innen a GG-ről. Rögtön követni kezdtek a sziget spiccre.

Andival szeretkezni kezdtünk a kocsiban felkapcsolt belső világítással, sajnos nekik nem működött a lámpájuk. Rövidesen kinyitották az ajtót, de csak egy fehér szoknyát láttunk a sötétben. Akkor már rendesen fel voltam pörögve, Andi keményre szopott a kocsiban és hátra döntött ülésekkel keféltünk misszionárius pózban és leselkedtünk a sötétbe... semmit sem láttunk...

A pár rájött, hogy így kimaradunk a játékaikból ezért kiszálltak és a kocsi motorháztetején folytatták, odamentünk... Csinosak, helyesek kedvesek...és aztán több, mint egy órán át hancúroztunk pokrócon, kinyitott ajtókkal a kocsiban, volt szopás, nyalás, anál, leszbi show, párcsere, kefélés közben duda nyomogatása, (Andi! az csúcs volt!)... buck

A lányok hiányolták a kukkolókat, szívesen vettek volna még egy-két farkat... bizony. De hát a közönséget elriasztotta a csepergő eső... hehe ... ők tudják, úgy kell nekik, nekem nem hiányoztak...
#1074   2009. 07. 11. szombat 06:58
X Törölt felhasználó (314412)

#1073   2009. 07. 11. szombat 05:54
X Törölt felhasználó (217424)
A volt barátnőmmel mi is csináltunk hasonló dolgokat,és Őt nagyon izgatta a dolog,hogy enged egy kis belátást a nini ruha alá,persze bugyi nélkül. Autóban sokszor ült teljesen meztelenül ,egyszer egy buszról még fényképezték is.
Amikor a Balatonnál voltunk az volt a szokása,hogy van ez a strandszoknya amit a lányok a bikini alsóra szoktak fölvenni.Oldalt megkötős nagyon rövid és áttetsző.Amikor ezt fölvette mindig levetette alóla a bikini alsót és úgy járkált a kempingben.Ha leült egy padra,vagy lehajolt jól látható volt minden. Vele szinte bárhol lehetett szexelni,persze olyan nagyon nyilvános helyeken nem csináltuk,de út szélén kocsiban,vagy tó parton ahol nem messze horgásztak,és párszor 8-10 haverunk jelenlétében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 10. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2009. 07. 10. péntek 10:59
Ma este ( 07.10 ) megyünk a feleségemmel a Dunapart XI. kerületi szakaszára kocsiban szeretkezni. A Budafoki, és a Szerémi út ahol találkozik, a Lukoil benzinkút mögötti részre a Duna és a Gát közötti földút közepe felé. Örülnénk, ha egy vékony bi hölgytagú pár, vagy egy jóképű 40-es sármos HETERO férfi csatlakozna hozzánk. Mindenkinek válaszolok de csak levélben.
#1072   2009. 07. 11. szombat 00:32
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Üdvözöllek a klubban! wink

Jó is az ilyen huncutság. smile Én egy éve ugyanezt csináltam, csak a négyes úton, azóta is keressük a lehetőségeket a párommal. smile

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!