Néhány jó tanács minden doggingolónak:
1. Vigyél magaddal gumit, mert az még sosem ártott meg senkinek!
2. Áradások után fújd be magad Szuku-val, mert nagyon rossz amikor a szúnyog becsíp a farpofáid közé!
3. A kocsidban legyen papírtörlő vagy zsebkendő, ha nem akarsz nagy nedves foltokat az üléshuzatra!
4. A kocsidban legyen nedvesített kéz vagy popsi törlő, ha nemi szervet kellene tisztogatni!
5. Eső után ne menj le az aszfalt útról, ha nem akarsz vontatásért esedezni egy másik doggingolónak!
6. Takaríts el magad után minden nyomot (óvszer, zsepi, csomagolás, stb...), ha nem akarod, hogy legközelebb a parkőr bácsi vagy a környék csibészei dörömböljenek be az ablakodon!
1. Vigyél magaddal gumit, mert az még sosem ártott meg senkinek!
2. Áradások után fújd be magad Szuku-val, mert nagyon rossz amikor a szúnyog becsíp a farpofáid közé!
3. A kocsidban legyen papírtörlő vagy zsebkendő, ha nem akarsz nagy nedves foltokat az üléshuzatra!
4. A kocsidban legyen nedvesített kéz vagy popsi törlő, ha nemi szervet kellene tisztogatni!
5. Eső után ne menj le az aszfalt útról, ha nem akarsz vontatásért esedezni egy másik doggingolónak!
6. Takaríts el magad után minden nyomot (óvszer, zsepi, csomagolás, stb...), ha nem akarod, hogy legközelebb a parkőr bácsi vagy a környék csibészei dörömböljenek be az ablakodon!
megörvendeztethetnél a részletekkel!
(Ez egy válasz dolfenzo üzenetére (2009. 07. 18. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 22:50

én egész héten voltam aszigeten! láttam is halottam is egy jó párat ! 1X-szer
BESZÁLO IS VOLTAM

Sziasztok!
Bp déli részén tudok nyilvános helyet már néhányszor láttam szopást a kocsiban meg nagyon bepárásodott szédlvédőt, csepelen a viztorony alatti parkolóban meg a parkoló melletti úton.
Bp déli részén tudok nyilvános helyet már néhányszor láttam szopást a kocsiban meg nagyon bepárásodott szédlvédőt, csepelen a viztorony alatti parkolóban meg a parkoló melletti úton.
remélem szol valaki innen ha megy ki szexelne
,esöbe nem akarok mert bringával megyek

én egész héten voltam aszigeten! láttam is halottam is egy jó párat ! 1X-szer
BESZÁLO IS VOLTAM

Üdv! Én tuti, hogy kimegyek este leselkedni! Tegnap is kint volta de sajna senki nem volt! Engem egy kis eső nem riaszt el az biztos.!!! Remélem végre lesz valaki mert mikor megyek soha sincs! TamasesAndrea bennem tutira nem csalódtok! Ha azt mondom megyek akkor megyek! Nem azért könyörgök mindenkinek hogy utánna fölültessem! Jólenne este végre összejönni! Írjon aki megyen priviben vagy ide!!!! Én Féltíz körül szoktam menni! Na pá
(Ez egy válasz johnny24 üzenetére (2009. 07. 18. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Megkaptuk a priv üzit.
Irtunk mi is
Irtunk mi is

Tamasesandrea69!
Köszi az infot a szigetspiccel kapcs
Sajnos nem tudtunk menni a multkor,de ha lesz még ilyen akcio akkor
csatlakozunk majd.
Köszi az infot a szigetspiccel kapcs

Sajnos nem tudtunk menni a multkor,de ha lesz még ilyen akcio akkor
csatlakozunk majd.
Ki nem menjetek! Rátok dőlnek a fák! Kukkoló úgyse megy oda. Múltkor csak szemerkélt az eső és senki sem jött el azok közül akiknek szóltam.
(Ez egy válasz johnny24 üzenetére (2009. 07. 18. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma mi is megyünk szigetspriccre ha nem esik estére.
WhiteMouse-t szerintem mindenki szívesen kukkolná
És a sor elején természetesen ott állnék én is

Kukkolnálak benneteket, esetleg dél körül??
merre mentek?
sziasztok! szivesen meglepnélek titeket ha lehetséges! #vigyor2] szoljatok ha mentek!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 11. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 11. szombat 06:58
Törölt felhasználó (314412)

Tegnap (július 10.) lent voltunk a Hajógyári szigeten.
Egy pár perc után befutott egy kolléga innen a GG-ről. Rögtön követni kezdtek a sziget spiccre.
Andival szeretkezni kezdtünk a kocsiban felkapcsolt belső világítással, sajnos nekik nem működött a lámpájuk. Rövidesen kinyitották az ajtót, de csak egy fehér szoknyát láttunk a sötétben. Akkor már rendesen fel voltam pörögve, Andi keményre szopott a kocsiban és hátra döntött ülésekkel keféltünk misszionárius pózban és leselkedtünk a sötétbe... semmit sem láttunk...
A pár rájött, hogy így kimaradunk a játékaikból ezért kiszálltak és a kocsi motorháztetején folytatták, odamentünk... Csinosak, helyesek kedvesek...és aztán több, mint egy órán át hancúroztunk pokrócon, kinyitott ajtókkal a kocsiban, volt szopás, nyalás, anál, leszbi show, párcsere, kefélés közben duda nyomogatása, (Andi! az csúcs volt!)...
A lányok hiányolták a kukkolókat, szívesen vettek volna még egy-két farkat... bizony. De hát a közönséget elriasztotta a csepergő eső...
... ők tudják, úgy kell nekik, nekem nem hiányoztak...

Egy pár perc után befutott egy kolléga innen a GG-ről. Rögtön követni kezdtek a sziget spiccre.
Andival szeretkezni kezdtünk a kocsiban felkapcsolt belső világítással, sajnos nekik nem működött a lámpájuk. Rövidesen kinyitották az ajtót, de csak egy fehér szoknyát láttunk a sötétben. Akkor már rendesen fel voltam pörögve, Andi keményre szopott a kocsiban és hátra döntött ülésekkel keféltünk misszionárius pózban és leselkedtünk a sötétbe... semmit sem láttunk...
A pár rájött, hogy így kimaradunk a játékaikból ezért kiszálltak és a kocsi motorháztetején folytatták, odamentünk... Csinosak, helyesek kedvesek...és aztán több, mint egy órán át hancúroztunk pokrócon, kinyitott ajtókkal a kocsiban, volt szopás, nyalás, anál, leszbi show, párcsere, kefélés közben duda nyomogatása, (Andi! az csúcs volt!)...

A lányok hiányolták a kukkolókat, szívesen vettek volna még egy-két farkat... bizony. De hát a közönséget elriasztotta a csepergő eső...

Ird meg,hogy pontossan hol is van a szigetspicc mert mennénk mi is ha nem baj.
Lehet,hogy csak nézelödni,de lehet,társulnánk is. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 11. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 11. szombat 06:58
Lehet,hogy csak nézelödni,de lehet,társulnánk is. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 11. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)

Tegnap (július 10.) lent voltunk a Hajógyári szigeten.
... ők tudják, úgy kell nekik, nekem nem hiányoztak...

A probléma az, hogy a story elején nincs bugyi a párodon, idézet következik: "Rajta rövid kis strand ruha volt, bugyi és melltartó nélkül." Utána két sorral lejjeb pedig benyúlsz a bugyijába. Legyél következetesebb, és olvasd vissza, hogy mit írsz.
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2009. 07. 14. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 12:33

Csak egy vessző, és egy kötőszó hiba. Na puff neki! Én viszont azt hiszem, hogy ti csak kötözködni vagytok itt.
Rossz nektek...
Azt hisztek amit akartok!
Rossz nektek...
Megírtad a válaszom a kis Andersen-nek
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2009. 07. 14. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 16:17

Ez nem vessző és kötőszó hiba, hanem történeti következetlenség, ami élvezhetetlenné teszi a történetet.
Tisztára mint egy C kategóriás film ahol ez egyik kameraállásban van cigi a szereplő kezében a másikban meg nincs

Tisztára mint egy C kategóriás film ahol ez egyik kameraállásban van cigi a szereplő kezében a másikban meg nincs

A múlt héten hazafelé indultunk egy buliból, kicsit becsípve. A Tisza-parti nyilvános kefélésünket felidézve leültem egy padra, a partnerem pedig belém. Melletünk pár méterre egy másik padon néhány középiskolás srác. Rögtön észrevették mit csinálunk, jókat röhögtek, élvezték a szitut. Mi felkeltünk, partnerem (azért így nevezem, mert csak kefélünk és ennyi) leült egy lámpa alatti lépcsőre, én pedig mögé álltam, széthúztam a puncjiát, hogy mindenki lássa, közben ujjaztam. Mi nem láttuk kik mennek el a sötétben, de a hangokból ítélve jó nagy forgalom volt. Utána a lépcsőház bejáratánál hanyatt feküdt a földre, és hívogatóan széttárta a lábait. Mivel elég hangosan dugtunk, a szemközti házból néhányan kijöttek kíváncsiskodni. Őrülten izgató volt, főleg, hogy a csaj "Basszad szét a pinám...stb." mondatokkal biztatott. Miután felmentünk a lakásba, a kinti eseményektől még jobban felizgulva a hajnalig folytattuk. És aki hiszi aki nem, ez tényleg így történt.
Ez nem vessző és kötőszó hiba, hanem történeti következetlenség, ami élvezhetetlenné teszi a történetet.
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2009. 07. 14. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 12:33

Csak egy vessző, és egy kötőszó hiba. Na puff neki! Én viszont azt hiszem, hogy ti csak kötözködni vagytok itt.
Rossz nektek...
Rossz nektek...
Sziasztok . Pécs környékén valahol olyan helyet keresek ahol a párok szívesen veszik a kukkolókat . 32 éves sportos pasi vagyok