Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1111   2009. 07. 19. vasárnap 23:51
X Törölt felhasználó (314412)
Néhány jó tanács minden doggingolónak:

1. Vigyél magaddal gumit, mert az még sosem ártott meg senkinek!
2. Áradások után fújd be magad Szuku-val, mert nagyon rossz amikor a szúnyog becsíp a farpofáid közé!
3. A kocsidban legyen papírtörlő vagy zsebkendő, ha nem akarsz nagy nedves foltokat az üléshuzatra!
4. A kocsidban legyen nedvesített kéz vagy popsi törlő, ha nemi szervet kellene tisztogatni!
5. Eső után ne menj le az aszfalt útról, ha nem akarsz vontatásért esedezni egy másik doggingolónak!
6. Takaríts el magad után minden nyomot (óvszer, zsepi, csomagolás, stb...), ha nem akarod, hogy legközelebb a parkőr bácsi vagy a környék csibészei dörömböljenek be az ablakodon!
#1110   2009. 07. 19. vasárnap 23:10
X Törölt felhasználó (73853)
megörvendeztethetnél a részletekkel!
(Ez egy válasz dolfenzo üzenetére (2009. 07. 18. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 22:50
én egész héten voltam aszigeten! láttam is halottam is egy jó párat ! 1X-szer vigyor2 BESZÁLO IS VOLTAM
#1109   2009. 07. 19. vasárnap 18:04
nonline nonline
Sziasztok!
Bp déli részén tudok nyilvános helyet már néhányszor láttam szopást a kocsiban meg nagyon bepárásodott szédlvédőt, csepelen a viztorony alatti parkolóban meg a parkoló melletti úton.
#1108   2009. 07. 18. szombat 22:53
dolfenzo dolfenzo
remélem szol valaki innen ha megy ki szexelne merges2 ,esöbe nem akarok mert bringával megyek ejnye1
#1107   2009. 07. 18. szombat 22:50
dolfenzo dolfenzo
én egész héten voltam aszigeten! láttam is halottam is egy jó párat ! 1X-szer vigyor2 BESZÁLO IS VOLTAM
#1106   2009. 07. 18. szombat 17:37
X Törölt felhasználó (156485)
Üdv! Én tuti, hogy kimegyek este leselkedni! Tegnap is kint volta de sajna senki nem volt! Engem egy kis eső nem riaszt el az biztos.!!! Remélem végre lesz valaki mert mikor megyek soha sincs! TamasesAndrea bennem tutira nem csalódtok! Ha azt mondom megyek akkor megyek! Nem azért könyörgök mindenkinek hogy utánna fölültessem! Jólenne este végre összejönni! Írjon aki megyen priviben vagy ide!!!! Én Féltíz körül szoktam menni! Na pá
(Ez egy válasz johnny24 üzenetére (2009. 07. 18. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 16:22
ma mi is megyünk szigetspriccre ha nem esik estére.
#1105   2009. 07. 18. szombat 17:31
nokia7 nokia7
Megkaptuk a priv üzit.
Irtunk mi is wave
#1104   2009. 07. 18. szombat 17:29
nokia7 nokia7
Tamasesandrea69!
Köszi az infot a szigetspiccel kapcs worship
Sajnos nem tudtunk menni a multkor,de ha lesz még ilyen akcio akkor
csatlakozunk majd.
#1103   2009. 07. 18. szombat 16:54
X Törölt felhasználó (314412)
Ki nem menjetek! Rátok dőlnek a fák! Kukkoló úgyse megy oda. Múltkor csak szemerkélt az eső és senki sem jött el azok közül akiknek szóltam.
(Ez egy válasz johnny24 üzenetére (2009. 07. 18. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 16:22
#1102   2009. 07. 18. szombat 16:22
johnny24 johnny24
#1101   2009. 07. 18. szombat 13:26
speci82 speci82
WhiteMouse-t szerintem mindenki szívesen kukkolná smile És a sor elején természetesen ott állnék én is smile
#1100   2009. 07. 18. szombat 09:21
Chico1978 Chico1978
Kukkolnálak benneteket, esetleg dél körül??
#1099   2009. 07. 18. szombat 09:04
sved80 sved80
merre mentek?
#1098   2009. 07. 16. csütörtök 12:48
dolfenzo dolfenzo
sziasztok! szivesen meglepnélek titeket ha lehetséges! #vigyor2] szoljatok ha mentek!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 11. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 07. 11. szombat 06:58
Tegnap (július 10.) lent voltunk a Hajógyári szigeten. crazya

Egy pár perc után befutott egy kolléga innen a GG-ről. Rögtön követni kezdtek a sziget spiccre.

Andival szeretkezni kezdtünk a kocsiban felkapcsolt belső világítással, sajnos nekik nem működött a lámpájuk. Rövidesen kinyitották az ajtót, de csak egy fehér szoknyát láttunk a sötétben. Akkor már rendesen fel voltam pörögve, Andi keményre szopott a kocsiban és hátra döntött ülésekkel keféltünk misszionárius pózban és leselkedtünk a sötétbe... semmit sem láttunk...

A pár rájött, hogy így kimaradunk a játékaikból ezért kiszálltak és a kocsi motorháztetején folytatták, odamentünk... Csinosak, helyesek kedvesek...és aztán több, mint egy órán át hancúroztunk pokrócon, kinyitott ajtókkal a kocsiban, volt szopás, nyalás, anál, leszbi show, párcsere, kefélés közben duda nyomogatása, (Andi! az csúcs volt!)... buck

A lányok hiányolták a kukkolókat, szívesen vettek volna még egy-két farkat... bizony. De hát a közönséget elriasztotta a csepergő eső... hehe ... ők tudják, úgy kell nekik, nekem nem hiányoztak...
#1097   2009. 07. 15. szerda 16:56
nokia7 nokia7
Ird meg,hogy pontossan hol is van a szigetspicc mert mennénk mi is ha nem baj.
Lehet,hogy csak nézelödni,de lehet,társulnánk is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 11. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 07. 11. szombat 06:58
Tegnap (július 10.) lent voltunk a Hajógyári szigeten. crazya

Egy pár perc után befutott egy kolléga innen a GG-ről. Rögtön követni kezdtek a sziget spiccre.

Andival szeretkezni kezdtünk a kocsiban felkapcsolt belső világítással, sajnos nekik nem működött a lámpájuk. Rövidesen kinyitották az ajtót, de csak egy fehér szoknyát láttunk a sötétben. Akkor már rendesen fel voltam pörögve, Andi keményre szopott a kocsiban és hátra döntött ülésekkel keféltünk misszionárius pózban és leselkedtünk a sötétbe... semmit sem láttunk...

A pár rájött, hogy így kimaradunk a játékaikból ezért kiszálltak és a kocsi motorháztetején folytatták, odamentünk... Csinosak, helyesek kedvesek...és aztán több, mint egy órán át hancúroztunk pokrócon, kinyitott ajtókkal a kocsiban, volt szopás, nyalás, anál, leszbi show, párcsere, kefélés közben duda nyomogatása, (Andi! az csúcs volt!)... buck

A lányok hiányolták a kukkolókat, szívesen vettek volna még egy-két farkat... bizony. De hát a közönséget elriasztotta a csepergő eső... hehe ... ők tudják, úgy kell nekik, nekem nem hiányoztak...
#1096   2009. 07. 14. kedd 20:47
X Törölt felhasználó (247451)
A probléma az, hogy a story elején nincs bugyi a párodon, idézet következik: "Rajta rövid kis strand ruha volt, bugyi és melltartó nélkül." Utána két sorral lejjeb pedig benyúlsz a bugyijába. Legyél következetesebb, és olvasd vissza, hogy mit írsz.
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2009. 07. 14. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 12:33
Csak egy vessző, és egy kötőszó hiba. Na puff neki! Én viszont azt hiszem, hogy ti csak kötözködni vagytok itt.
Rossz nektek...
Azt hisztek amit akartok!
#1095   2009. 07. 14. kedd 19:42
sofka sofka
Megírtad a válaszom a kis Andersen-nek eljen
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2009. 07. 14. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 16:17
Ez nem vessző és kötőszó hiba, hanem történeti következetlenség, ami élvezhetetlenné teszi a történetet. szomoru1
Tisztára mint egy C kategóriás film ahol ez egyik kameraállásban van cigi a szereplő kezében a másikban meg nincs zavart2
#1094   2009. 07. 14. kedd 17:57
herodotosz herodotosz
A múlt héten hazafelé indultunk egy buliból, kicsit becsípve. A Tisza-parti nyilvános kefélésünket felidézve leültem egy padra, a partnerem pedig belém. Melletünk pár méterre egy másik padon néhány középiskolás srác. Rögtön észrevették mit csinálunk, jókat röhögtek, élvezték a szitut. Mi felkeltünk, partnerem (azért így nevezem, mert csak kefélünk és ennyi) leült egy lámpa alatti lépcsőre, én pedig mögé álltam, széthúztam a puncjiát, hogy mindenki lássa, közben ujjaztam. Mi nem láttuk kik mennek el a sötétben, de a hangokból ítélve jó nagy forgalom volt. Utána a lépcsőház bejáratánál hanyatt feküdt a földre, és hívogatóan széttárta a lábait. Mivel elég hangosan dugtunk, a szemközti házból néhányan kijöttek kíváncsiskodni. Őrülten izgató volt, főleg, hogy a csaj "Basszad szét a pinám...stb." mondatokkal biztatott. Miután felmentünk a lakásba, a kinti eseményektől még jobban felizgulva a hajnalig folytattuk. És aki hiszi aki nem, ez tényleg így történt.
#1093   2009. 07. 14. kedd 16:17
eros007 eros007
Ez nem vessző és kötőszó hiba, hanem történeti következetlenség, ami élvezhetetlenné teszi a történetet. szomoru1
Tisztára mint egy C kategóriás film ahol ez egyik kameraállásban van cigi a szereplő kezében a másikban meg nincs zavart2
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2009. 07. 14. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 12:33
Csak egy vessző, és egy kötőszó hiba. Na puff neki! Én viszont azt hiszem, hogy ti csak kötözködni vagytok itt.
Rossz nektek...
Azt hisztek amit akartok!
#1092   2009. 07. 14. kedd 14:23
X Törölt felhasználó (91614)
Sziasztok . Pécs környékén valahol olyan helyet keresek ahol a párok szívesen veszik a kukkolókat . 32 éves sportos pasi vagyok

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!