Mi csütörtökön megyünk párommal a Hajógyárira, de még nem tudjuk a pontos helyszínt. Dunapart is bejátszhat.
Bugyit nem pakoltunk, de miniszoknyákat , combfixet és harisnyatartót igen. Nem tudom, hogy ebben az időben mi lesz. Ma este biztosan lesz egy kis pajzánkodás az M3 valamelyik pihenőjében, de hogy holnaptól mi lesz, az az idő és a hangulatunk függvénye. Nem szoktunk ilyesmit nagyon előre tervezni. A Szentendre - Citadella vonalon fogunk mozogni. Ha netán tudunk valamit előre, akkor esetleg szólunk.
Én Békéscsabán a sportcsarnok parkolójában szoktam meg a tescóéban az a legggg szebbbb az egészben hogy ül a hátsó ülésen és nem is gondolják a csajomról hogy épp nyalom, vagy ő cumizik, igaz voltak már érdekes pillanatok de ebben ez a jó.
Ha mégis jó idő lesz, merre lennétek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 26. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 26. péntek 10:29
Törölt felhasználó (399158)

Jó idő? Vasárnaptól szelet meg esőt mondanak. Mi pont akkor megyünk BP-re egy hétre és terveztünk hasonló dolgokat délutánonként, de ilyen időben ki tudja mi lesz....
Jó idő? Vasárnaptól szelet meg esőt mondanak. Mi pont akkor megyünk BP-re egy hétre és terveztünk hasonló dolgokat délutánonként, de ilyen időben ki tudja mi lesz....
Sziasztok!
Itt a jó idő, senki nem szexszelt vagy nem fog szexelni nyilvános helyen?
Itt a jó idő, senki nem szexszelt vagy nem fog szexelni nyilvános helyen?
Érd, Diósd, Százhalombatta környékén nincs senki aki a nyilvános sexnek hódolna?
szia! én szivesen veled tartok, ha nincs olyan ismerösöd
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 19. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 19. péntek 08:18
Törölt felhasználó (730768)

Szabadság szerelem e kettő kell nekem..Nincs is annál jobb mint forró nyári este egy fának kapaszkodva sexel az ember lánya..Csak a párom már nem szereti annyira mint 10 éve..sajnos

Sziasztok! Tud valaki jó helyet a pest környékén ahova szokott járni?
ÓÓÓ ha nem szereti annyira az nem gond, arra mindig találsz, vagy mentek 3-asban haesetleg ellenzi a párod küld el addig a boltba sörért. De ha szeretnéd és nem jön össze most, később csak bánnifogod!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 19. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 19. péntek 08:18
Törölt felhasználó (730768)

Szabadság szerelem e kettő kell nekem..Nincs is annál jobb mint forró nyári este egy fának kapaszkodva sexel az ember lánya..Csak a párom már nem szereti annyira mint 10 éve..sajnos

ma este vki a hajógyárin?
Klassz képek
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 19. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 19. péntek 08:26

Igazatok van, képpel jobb lett volna. Megpróbálom bepótolni. Tehát tettem fel három ide vágó képet.
Másik hármat egy másik alkalomról, ami nyáron történt egy tóparton. Szintén nyilvános szex lett belőle.
Remélem meg lehet majd nyitni.
Katt ide
Másik hármat egy másik alkalomról, ami nyáron történt egy tóparton. Szintén nyilvános szex lett belőle.
Katt ide
Mi nagyon szeretjük nyilvánosan, csak ritkán van rá alkalom. Régebben több lehetőség lett volna, akkor
meg eszünkbe se jutott.
meg eszünkbe se jutott.
Igazatok van, képpel jobb lett volna. Megpróbálom bepótolni. Tehát tettem fel három ide vágó képet.
Katt ide
Katt ide

Nem túl nagy szám a dolog, de azért leírom!
A múlt héten egy közösségi portálon felvette velem a kapcsolatot egy már 3 éve nem látott csaj ismerősöm. Kérdezte, hogy mit csinálok mostanság és nem lenne e kedvem valamikor találkozni. Mondtam, hogy elmehetnénk kocsikázni, ha van kedve. Igennel válaszolt a dologra és nagyon örült neki, hogy eszembe jutott ez az ötlet. Egyik este találkoztunk is és mivel akkor éppen 2 hete nem voltam nővel ezért úgy gondoltam, hogy jól esne egy kis kényeztetés. Beült mellém és kb 2 perc múlva, beszélgetés közben elkezdtem simogatni a combját.... kicsit szét nyitotta a lábát,ezzel a tudtomra adva, hogy még mindíg nem kell neki "könyörögni" semmiért. Nadrágon keresztül simogatni kezdtem a punciját....... Közben nagyokat sóhajtva mondta, hogy ő már megváltozott és nem olyan mint régen
Félre álltam egy út mellett , nem nagyon bújtam el, csak betolattam egy bekötő utra a fő úttól, olyan 3 méterre! Kivettem a farkam és mondtam, hogy jól esne egy kis kényeztetés! Mosolygott és abban a pillanatban be is kapta.... Isteni érzés volt! Nem sokáig csinálta,mert mondtam, hogy így nem lesz jó, mert mindjárt elélvezek. Kérdezte, hogy akkor mi legyen. Mondtam, hogy száljunk ki és úgy folyatssuk. Kiszálltunk, elém térdelt és úgy elkezdte szívni, hogy azt hittem elájulok! Nagyon jó érzés volt amikor eldurrantam, tele élveztem a száját és ő ahogyan kell le is nyelte az összes anyagot. Mondtam, hogy ennyi erővel maradhattunk volna a kocsiban is, nem tudtam, hogy le fogja nyelni, erre csak elmosolyodott és azt felelte, hogy azt hitte más is lesz. Sajnos nem volt nálam gumi, ezért be kellett, hogy érje ennyivel! Nem volt annyira nagy szám az eset, de mégis izgalmas volt, hogy bármikor,bárki arra tévedhet........
A múlt héten egy közösségi portálon felvette velem a kapcsolatot egy már 3 éve nem látott csaj ismerősöm. Kérdezte, hogy mit csinálok mostanság és nem lenne e kedvem valamikor találkozni. Mondtam, hogy elmehetnénk kocsikázni, ha van kedve. Igennel válaszolt a dologra és nagyon örült neki, hogy eszembe jutott ez az ötlet. Egyik este találkoztunk is és mivel akkor éppen 2 hete nem voltam nővel ezért úgy gondoltam, hogy jól esne egy kis kényeztetés. Beült mellém és kb 2 perc múlva, beszélgetés közben elkezdtem simogatni a combját.... kicsit szét nyitotta a lábát,ezzel a tudtomra adva, hogy még mindíg nem kell neki "könyörögni" semmiért. Nadrágon keresztül simogatni kezdtem a punciját....... Közben nagyokat sóhajtva mondta, hogy ő már megváltozott és nem olyan mint régen

én tudok debrecenben jó akciokat,van 1pár aki minden nap kint kefél egy ut mellet!én is szivesen meg kukkolom őket egyszer hátha be is szálhatok.
Én el is képzeltem....de azért a fotó sokat dobna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 18. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 18. csütörtök 14:32

Jé, a fotó kimaradt. Na mindegy. Képzeljetek el egy félig meztelen nőt a vezető melletti ülésen

Azért utólag is nyugodtan felteheted a képeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 18. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 18. csütörtök 14:32

Jé, a fotó kimaradt. Na mindegy. Képzeljetek el egy félig meztelen nőt a vezető melletti ülésen