Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 51 52 53 54 55 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1434   2010. 06. 26. szombat 10:19
dejoka dejoka VIP
http://www.xxxxxxxxxx (idegen oldalról TILOS szex linket beszúrni! tiltás jár érte!) ejnye1 felkialtas
Ezt nézzétek meg!!!!
#1433   2010. 06. 24. csütörtök 22:55
tom1019 tom1019 VIP Admin
takarítottam, ez NEM társkereső topik!!! ejnye1
#1432   2010. 06. 20. vasárnap 13:38
dejoka dejoka VIP
a kurvákat is ki lelet lesni az út szélen a bokorból vagy az erdőből!Én sokat néztem már ahogy szopnak vagy dugnak a kocsiba vagy bent a bokorba!Úgy hogy észre se vesznek!Főleg ha van egy jó távcsőved akkor tuti a látvány!
#1431   2010. 06. 20. vasárnap 11:18
Csúnya Csúnya
Én is szeretném egyszer kipróbálni, csak nem merem a fiúmnak megmondani.Pedig nagyon izgat a dolog.
#1430   2010. 06. 20. vasárnap 08:39
X Törölt felhasználó (314412) VIP
Nagyon tuti bulit csaptunk tegnap. Sajnos sokkal kevesebben jöttek el, mint igérték. Így is eljött 2 pár (+mi) és 4-5 srác. Szerintem senki sem bánta meg. wink

Pedig küldtem mindenkinek térképet is nehogy eltévedjen. Ide is felteszem majd legközelebb a kedvenc dogging helyszíneinket tippnek. Hacsak valamelyik admin nem ellenzi a dolgot. (?)

Párok máris írhatnak nekem a következővel kapcsolatban vigyor2
#1429   2010. 06. 19. szombat 11:32
X Törölt felhasználó (156485)
Hello! Hármas Határ Hegy! Fölkapott hely,de szóljatok ha lessz valami!!! Sok kocsibeálló hely sok piknikező hely! Szerintem nagyon alkalmas mindenre!! smile ) Üdv
#1428   2010. 06. 17. csütörtök 20:59
X Törölt felhasználó (314412) VIP
Dogging bulit szervezünk szombatra és kaptam néhány kérdést, ami esetleg másokban is felvetődött. Úgy gondoltam azokat a szabályokat, amelyeket régi doggingoloktól örököltem megosztom veletek és néhány saját szabályt is hozzáteszek.

A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen egyszerre vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye?
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"

Sem a lányok sem a fiúk nem prostituáltak!
8. Nem kell fizetned a kukkolásért, de ne is sértődj meg, ha elutasítanak. Nem mindenki akar dugni, vagy szopni.
9. Ha valamire nem a válasz, akkor az nemet jelent és kész!
10. Senki sem lesz ott tökéletesen neked tetsző mellmérettel vagy farok mérettel. Azzal kell beérned amit látsz, ha valaki nem tetszik egyszerűen hagyd el a helyszínt!

Dogging jó tanácsok tőlem
1. Vigyél magaddal gumit, mert az még sosem ártott meg senkinek! A legtöbb pár ragaszkodik a gumi óvszer használatához!
2. Áradások után fújd be magad Szuku-val, mert nagyon rossz, amikor a szúnyog becsíp a meztelen farpofáid közé, ahogy tolod a csajt a motorháztetőn!
3. A kocsidban legyen papírtörlő vagy zsebkendő, ha nem akarsz nagy nedves foltokat az üléshuzatra!
4. A kocsidban legyen nedvesített kéz vagy popsi törlő, ha nemi szervet kellene tisztogatni egy pisilés vagy menet után!
5. Eső után ne menj le az aszfaltozott útról!
6. Takaríts el magad után minden nyomot (óvszer, zsepi, csomagolás, stb...)!
7. Nem mindenki doggingolni megy oda. Tedd nekik lehetővé, hogy félre is tudjanak nézni, ha nem kíváncsiak rátok!
8. Fényképezni (általában) tilos!
9. Ha tetszett a műsor (kukkolás, stb…) dicsérd, és ha meg akarod ismételni udvariasan érdeklődj! (toll, papír, telefonszám)
#1427   2010. 06. 15. kedd 07:37
sofita sofita
Sziasztok!
Mi gyakran járunk ki a szabadba,többnyire eldugott erdő vagy út mellé.
De tegnap egy kis tisztáson voltunk nem messze a főúttól, amelyik megy Pomáz felöl Pilisszentkereszt felé.
Itt a tisztáson vannak padok meg áll egy pár autó is,de azért kicsit félreállva kb.50 méter símán tudtunk az autóban ténykedni.És láttuk a többi" túristát".De vannak más jó helyek , pl.Csobánka smile smile smile stb .
Úgyhogy szabadra fel természetjáró társaink! vigyor0
#1426   2010. 06. 08. kedd 19:40
Noncsi Noncsi
Tényleg nagyon izgató a nyilvános helyen lévő sex, nagyon beindulunk!
#1425   2010. 05. 30. vasárnap 16:23
X Törölt felhasználó (107375) VIP
Mi ma voltunk a hajógyári szigeten az öbölnél, egész nap nudiztunk, grilleztünk, horgásztunk és óriásit szeretkeztünk az esőben.Hihetetlen élmény volt ahogy szeretkezés közben csöpögött ránk a langyos eső.Még egy jó társaság hiányzott volna!
#1424   2010. 05. 22. szombat 13:21
dwarf85 dwarf85
tegnap este házibuli volt nálam (üres a keco az alkalmat ki kell használni) és kicsit többet ittunk a kelleténél. barátnőmmel éjfél után (passzmikor) bementünk a szobába és elkeztünk szeretkezni majd korszak alkotó ötletem nyisuk ki az ajtót nyes kiss huzavona utánn meg is tőrtént.. na szeretkezéből iszonyatos kurás lett és nagyon jó volt mert az ajtó elött elsétálo ismivendégek néztek minket majd a végén ott szurkoltak.. persze addigra takaró is ledobódott.. .. így utolog sajnálom hogy nem szált be senki de így is jó volt.. szépen oltom a kiscsajt egy egésséges 3-s felálásra.. de még tartja magát nyes ha összejön reméllem engedi a photot..
#1423   2010. 04. 26. hétfő 12:53
nonline nonline
Nem teljesen! De a tótól a boltig meztelenül mentek, és úgy vásároltak be. Csak arra utaltam, hogy ezen a környéken minden előfordul, és a szex a parton mindennapos szinte.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/107545-az-ido-kellemes-tol- tese ez is ott volt!
A boltos sztori azért már jó pár éve volt a helyiek biztosan emlékeznek, és nem egyszeri alkalom volt.
A lényeg hogy aki ott van, bármit láthat és a jó helyeken csinálhat is.
#1422   2010. 04. 26. hétfő 12:07
nonline nonline
Ezt alá tudom támasztani, akár képekkel is smile . Ez valóban ilyen hely!! Én arrafelé mindent láttam már. Csak lovaskocsin nem láttam még meztelen embert, autóban, motoron, biciklin, gyalog az utcán...a boltban!! szex a tóparton kocsi mellett pokrócon, volt hogy kamerázták is a 2 fiú 1 lány felállást.
Pl: ezt is láthattam volna amikor készül: http://www.goldengate.hu/kepsorozat/98348-Vartuk-a-buszt/5
ez is ott van a nyílt utcán. Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 16. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (185904)
2010. 04. 16. péntek 11:03
sziasztok!
Már egy másik topicban is megirtam,hogy pest megye déli részén vannak bánytavak melyek igen tökéletesek az izgalmas dolgokra.Ez konkrétan dunavarsány és délegyháza környéke. Az osztályzo tórol beszélek föleg. Jol megközelithetö és alkalmas szabadtéri foglalkozásokra,van már kialakult köre , de szerintem nem lenne rosz ha kicsit többen látogatnák a tavat és környékét. Remélem a jo idö beálltával sokan lesznek akik hodolnak a szabadtéri szexnek és esetleg az sem zavarja öket ha nincsenek egyedül ,hanem nézöik is akadnak vagy neadj isen találhatnak uj ismeretséget!
Szóval remélem sokakkal találkozom ott hamarosan!
#1421   2010. 04. 25. vasárnap 16:45
NiceGuy NiceGuy
En mar reg tiltottalak volna!Mindenhova bekotyogsz,fehermaju,nagy faszra vagyo nonek adod ki magad,pedig csak egy puca vero pocs vagy,aki anyagot keres ,magadnak kelyszerzes perceihez!Lehet ebbol tiltas lesz nekem egy idore,de mar nem birtam ki,hogy ne szoljak hozza!Nagyon beteg vagy,az nem is nagy baj,ha bevalalod,es annak adod ki magad aki valojaban vagy!
#1420   2010. 04. 24. szombat 13:17
X Törölt felhasználó (731310)
Csak poén volt, nem ismerem a Pécsi lehetőségeket....De pajzánkodni bárhol lehet, ha az izgat benneteket, hogy mások esetleg megláthatják, vagy néhányan direkt nézik...és ha közben alkalmatlanná válik a közönségetek, abbahgyjátok, és odébb mentek... Lehet ezt úgy csinálni, hogy megvárjátok, míg egy számotokra szimpatikus pasi kerül a látókörbe, és akkor kezditek el ... simogatod a barátnődet, "véletlenül" felhúzod a ruháját, közben úgy tesztek, mintha ti nem vettétek volna észre a pasit....aztán rajtatok múlik, meddíg mentek el... Mit szeretnél? Ha csak nézne benneteket, vagy meg is dugná a Párodat?
#1419   2010. 04. 23. péntek 16:06
Noncsi Noncsi
Igen a nyilvános helyen lévő sex nagyon izgi, volt már pár kalandom: pl: DISCO WC-je, tengerpart, park stb
#1418   2010. 04. 19. hétfő 16:12
X Törölt felhasználó (399158)
Az ilyen esős időnek is megvan a maga előnye. Ki lehet úgy menni kocsiban szexelni, hogy egész biztosan nem jár arra nagymama az unokáival és nem látnak olyasmit, ami nem tartozik rájuk. Aki meg nagyon kíváncsi, az jól megázik a kocsi ablaka előtt. smile
#1417   2010. 04. 18. vasárnap 02:16
johnny24 johnny24
Szerdán este felmentünk kocsival Hármas-határ hegy környékére parkolóba álltunk.Gyorsan a lényegre tértünk ülés ledönt bnőm egyből rábukott.utánna át anyós ülésre és egy jót szeretkeztünk.Kb 2órát voltunk fent gyalogos sétálgatok nincsenek 1kocsi ment csak el az úton nyugis hely mindenkinek csak ajánlani tudom.
#1416   2010. 04. 16. péntek 11:03
X Törölt felhasználó (185904)
sziasztok!
Már egy másik topicban is megirtam,hogy pest megye déli részén vannak bánytavak melyek igen tökéletesek az izgalmas dolgokra.Ez konkrétan dunavarsány és délegyháza környéke. Az osztályzo tórol beszélek föleg. Jol megközelithetö és alkalmas szabadtéri foglalkozásokra,van már kialakult köre , de szerintem nem lenne rosz ha kicsit többen látogatnák a tavat és környékét. Remélem a jo idö beálltával sokan lesznek akik hodolnak a szabadtéri szexnek és esetleg az sem zavarja öket ha nincsenek egyedül ,hanem nézöik is akadnak vagy neadj isen találhatnak uj ismeretséget!
Szóval remélem sokakkal találkozom ott hamarosan!
#1415   2010. 04. 14. szerda 23:14
X Törölt felhasználó (167773)
A múltkoriban a Lupán voltunk és "illedelmesen "elbújtunk hogy egy kicsit napozzunk,majd szeretkezni kezdtünk.Egyszercsak a párom mondja hogy néz minket valaki.Valóban,kb.5 méterről rgy bokor mögül leskelődött egy fickó és mindent végignézett.Nekem izgató volt.

... 51 52 53 54 55 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2474db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 04. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!