(nem társkereső rovat! takarítva lett a topicban!)

A mostani időjárás egyáltalán nem kedvez a nyilvános szexelésnek. Bennünk is felmerült, hogy van egy szabad hétvégénk és elmegyünk valamerre a szabadba. A szombat délelőtti esőzés után délután elindultunk abban a reményben, hogy majd csak találunk valami helyet. Amit kiötlöttünk az jónak is tűnt, de amikor tüzetesebben szemügyre vettük, látjuk, hogy épp ott próbálnak kihúzni egy fehér terepjárót egy kisbusszal a sárból.
Na több se kellett, azonnal jöttünk is kifelé, nehogy hozzánk is segítséget kelljen hívni, vagy ami még rosszabb, egy jó szex után kocsit kelljen tolni aligruhában...
Na több se kellett, azonnal jöttünk is kifelé, nehogy hozzánk is segítséget kelljen hívni, vagy ami még rosszabb, egy jó szex után kocsit kelljen tolni aligruhában...
Na igen, biztos izgalmas lehet...
Mi ennél egy picivel másabb ágát csináljuk, amikor egy kevésbé látogatott parton nudizunk és ha van mellettünk nem messze egy hasonlóan nudizós pár, előttük kicsit játszadozunk. Persze megválogatva, nehogy sértődés legyen belőle...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 19. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 19. hétfő 11:55

Törölt felhasználó (76919)

Szombaton Balatonkenesén voltam a párommal, a szabad strandon. A jó időnek köszönhetően rengetegen voltak a parton és a vízben is. Vízhőfok 30 C fok. A rengeteg strandoló között szeretkeztünk egy jó félórát. Már többször előfordult ilyen velünk, de sohasem voltak ennyien és ilyen közel körülöttünk! A végén azt mondta a párom, hogy még sosem volt ennyire jó neki, hasonló körülmények között! Azt mondta, hogy nagyon felspanolta a rengeteg és nagyon közel elsétáló, elúszó fürdőző! "Nekem a Balaton a Riviera!"
Nekünk a velencei tóban volt alkalmunk szeretkezni a párommal, izgatott bennünket a dolog hogy sokan voltak körülöttünk és miután véeztünk kicsit jobban körülnézve láttun még kb 10-12 hasonló helyzetben lévő párt.
Az emberek és a melletünk szeretkező párok közelsége jó élmény volt ezért máskor sem hadjuk ki.
Az emberek és a melletünk szeretkező párok közelsége jó élmény volt ezért máskor sem hadjuk ki.
Szombaton Balatonkenesén voltam a párommal, a szabad strandon. A jó időnek köszönhetően rengetegen voltak a parton és a vízben is. Vízhőfok 30 C fok. A rengeteg strandoló között szeretkeztünk egy jó félórát. Már többször előfordult ilyen velünk, de sohasem voltak ennyien és ilyen közel körülöttünk! A végén azt mondta a párom, hogy még sosem volt ennyire jó neki, hasonló körülmények között! Azt mondta, hogy nagyon felspanolta a rengeteg és nagyon közel elsétáló, elúszó fürdőző! "Nekem a Balaton a Riviera!"
Mára vagy holnapra szóljatok, ha tud valaki Dogging-ot. nyitottak vagyunk bármire és bárhova elmegyünk.
üdv fran
üdv fran
Feldobtátpk az gg színvonalát, izgalomban tartottatok bennünket nagyon soxor, gondoljátok meg, ne menjetek sehova.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 16. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 16. péntek 16:37
Törölt felhasználó (314412)

Sziasztok Fiúk és Lányok!
Mi leléptünk innen. Utolsó tanácsom mindenkinek: NE ÉRTEKEZZETEK SOKAT A TÉMÁRÓL, HANEM ÉLJÉTEK ÁT!
HIGGYÉTEK EL SOKKAL JOBB CSINÁLNI, MINT MÁSOKAT PISZKÁLNI ÁLLANDÓAN!
Ez utóbbi a moderátoroknak is szól! Kicsit túl szabályoztátok ezt a fórumot és unalmas lett.
Mi leléptünk innen. Utolsó tanácsom mindenkinek: NE ÉRTEKEZZETEK SOKAT A TÉMÁRÓL, HANEM ÉLJÉTEK ÁT!
Ez utóbbi a moderátoroknak is szól! Kicsit túl szabályoztátok ezt a fórumot és unalmas lett.
Ha úgy vélitek, tegyétek.
Legyetek boldogok, és sok sikert kívánok a további kalandozásaitokhoz.
Szerintem azonban úgyis visszajöttök, mert egyedül itt van meg nektek az a közönség, akik pro s kontra foglalkoznak veletek, és akiknek el lehet dicsekedni, és akiket lehet kioktatgatni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 16. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyetek boldogok, és sok sikert kívánok a további kalandozásaitokhoz.
Szerintem azonban úgyis visszajöttök, mert egyedül itt van meg nektek az a közönség, akik pro s kontra foglalkoznak veletek, és akiknek el lehet dicsekedni, és akiket lehet kioktatgatni.

"HIGGYÉTEK EL SOKKAL JOBB CSINÁLNI, MINT MÁSOKAT PISZKÁLNI ÁLLANDÓAN!"
tehetek én arról hogy csak ehhez értetek... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 16. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tehetek én arról hogy csak ehhez értetek... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 16. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez utóbbi a moderátoroknak is szól! Kicsit túl szabályoztátok ezt a fórumot és unalmas lett. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 06. 24. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez utóbbi a moderátoroknak is szól! Kicsit túl szabályoztátok ezt a fórumot és unalmas lett. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 06. 24. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
És mi tart vissza ettől benneteket? Nincs, aki meglásson, Csak szóljatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 13. kedd 07:59
Törölt felhasználó (58763)

A tó mellett van a sportcsarnok,annak a parkolója nincs kivilágitva,szoktak odajárni párok.
A wakeboard pálya lelátóját is érdemes kipróbálni sötétedés után. Viszont kb tiz óráig millió sa szúnyog,utána kicsit elcsitulnak,de azért akad még belőlük.
A wakeboard pálya lelátóját is érdemes kipróbálni sötétedés után. Viszont kb tiz óráig millió sa szúnyog,utána kicsit elcsitulnak,de azért akad még belőlük.
Mi Debrecenben a régi Kölcsey mögött dugtunk a feleségemmel egy bulis éjszakán.Azóta született két gyermekünk, de még most is szivesen kefélnénk olyan helyen ahol bármikor megláthatnak.
A tó mellett van a sportcsarnok,annak a parkolója nincs kivilágitva,szoktak odajárni párok.
Az Omszki nagyon zajos és erőletetten kultúrált. Nem ajánlom. De: kicsit tovább kell menni és Tahi híd után a szigeten balra le a Tüzépnél, majd a Duna felé, és onnan jobbra kellemes sóderes part van. Már lement a víz. Ott meg lehet jól gyűrni a pokrócot. Ma arra nézek ki én is.
Nagy a pangás. Biztosan a szúnyogok miatt. Voltam pénteken a hajógyárin, sehol semmi. Egyedül egy taxiban nyomták, ahogy elsétáltam mellettük a csaj épp a srác ölében kutakodott szájjal. Naná hogy visszamentem kis idő múlva. Állok a kocsi mögött, biztos voltam, hogy észrevettek. Erre lehúzzák az ablakot. Ez jel! - gondolom magamba, közelebb lépek, hátha akad valami csemege nekem is, erre a csaj nevetve felriad, a pasi tök zavarban. Persze én is. Egyből levettem, hogy csupán csak melegük volt. A pasi megkérdi tőlem: mit kérsz? taxit? Nagyon jó fej volt, gondoltam megkérdezem nézhetem-e de nem volt bátorságom, leléptem. Nem kellettem én oda. Ha netalán épp olvassa az illető, akkor ezúton is bocsi a zavarásért, félreértettem a szitut

Siófok beach house környéke hétvégén éjjel elég mozgalmas tud lenni..
Üdv mindenkinek!Szerintetek ha ma lenézek a hajógyárira,láthatok is valamit?Vagy mikor érdemesebb ott bóklászni?
Ez a sok eső nem nagyon tett jót a nyilvános szexelésnek. Mi az éven tegnap mentünk ki először a természetbe. Valójában nem is arra készültünk, csak kimentünk, hogy kettesben legyünk. Ott alakult úgy a hangulat, hogy a párom ledobta magáról félig az alsó és teljesen a felső ruházatot. Úgy repesztettünk keresztül egy mezőn. Aztán a szélénél megálltunk és volt egy kis tapi és csókolózás. Egyszer csak zajt hallottam, de azt hittem egy traktor megy távolabb. Mikor szétváltunk, hogy megnézzem, látom ám, hogy tőlünk 15 méterre jött egy zöld terepjáró. Mi valahogy vonzzuk a zöld terepjárókat.
Ahogy szétváltunk a feleségem teljes egészében láthatóvá vált. A sofőr elkerekedett szemmel nézett ránk. A feleségem vigyorgott, és tessék-lássék maga elé kapta a kezét. A másik pasit, aki elől ült, nem volt időm megnézni. Amint a nyiladékon áthaladtak a fák már takartak minket. Hallottuk, hogy megálltak. Mi nem gyalog voltunk, viszonylag gyorsan tudtunk volna mozogni rossz terepen is. Hallgatóztunk, de nem indultak el visszafelé. A párom maga elé kapta a felsőjét és elindultunk az ellenkező irányba, de nem sietve. Nem követtek, így nem sokkal később újra lekerült a felső. Egy kisebb facsoportnál még pajzánkodtunk egy kicsit, de mivel közelebb kerültünk a patakhoz, mint ahol azt megelőzően voltunk, érezhetően több lett a szúnyog. Meg kezdett is már sötétedni, így végül elindultunk hazafelé. Az úton még noszogattam, hogy álljunk meg, kapaszkodjon a feje fölött egy fa ágába és hagyja, hagy tegyem azt, amit szeretnék, de erősen hült a levegő, látszott, hogy vihar készül és a szúnyogok is egyre aktívabbak lettek, így végül hazafelé vettük az irányt. Majd legközelebb napos időben megyünk.

Ahogy szétváltunk a feleségem teljes egészében láthatóvá vált. A sofőr elkerekedett szemmel nézett ránk. A feleségem vigyorgott, és tessék-lássék maga elé kapta a kezét. A másik pasit, aki elől ült, nem volt időm megnézni. Amint a nyiladékon áthaladtak a fák már takartak minket. Hallottuk, hogy megálltak. Mi nem gyalog voltunk, viszonylag gyorsan tudtunk volna mozogni rossz terepen is. Hallgatóztunk, de nem indultak el visszafelé. A párom maga elé kapta a felsőjét és elindultunk az ellenkező irányba, de nem sietve. Nem követtek, így nem sokkal később újra lekerült a felső. Egy kisebb facsoportnál még pajzánkodtunk egy kicsit, de mivel közelebb kerültünk a patakhoz, mint ahol azt megelőzően voltunk, érezhetően több lett a szúnyog. Meg kezdett is már sötétedni, így végül elindultunk hazafelé. Az úton még noszogattam, hogy álljunk meg, kapaszkodjon a feje fölött egy fa ágába és hagyja, hagy tegyem azt, amit szeretnék, de erősen hült a levegő, látszott, hogy vihar készül és a szúnyogok is egyre aktívabbak lettek, így végül hazafelé vettük az irányt. Majd legközelebb napos időben megyünk.

Akkor ne a fiúddal menj
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2010. 06. 20. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 20. vasárnap 11:18

Én is szeretném egyszer kipróbálni, csak nem merem a fiúmnak megmondani.Pedig nagyon izgat a dolog.
Hmm nincs is annál kellemesebb mikor a zöld erdő körbe ölel s megérint annak erotikus hatalma.. olyankor a szenvedély uralkodó ereje felül múlhatatlan