Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1611   2012. 03. 29. csütörtök 20:17
X Törölt felhasználó (840916)
sziasztok ma is voltam a Dunaparton seta kozben masztyiztam.volna 1 kerdesem csinalta mar igy valaki nyilvanosan a masztyit?az emberek hogy reagaltak ra?kicsit tartok tole de nagyon izgi vigyor2
#1610   2012. 03. 28. szerda 14:23
X Törölt felhasználó (37937)
Azért a Duna part elég hosszú szakaszt foglal magába. Igen csak nehéz lenne rátok találni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 28. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (839925)
2012. 03. 28. szerda 08:22
Ma készülünk a Dunapartra menni, kb 3-4 órakor. Már régen nem voltunk. Megigértem a férjemnek , hogy alaposan kiszopom a farkát. Remélem lesznek kint mások is , akik nézhetik a szeretkezésünket. finom
#1609   2012. 03. 28. szerda 08:22
X Törölt felhasználó (839925)
Ma készülünk a Dunapartra menni, kb 3-4 órakor. Már régen nem voltunk. Megigértem a férjemnek , hogy alaposan kiszopom a farkát. Remélem lesznek kint mások is , akik nézhetik a szeretkezésünket. finom
#1608   2012. 03. 27. kedd 22:17
X Törölt felhasználó (840916)
sziasztok uj vagyok itt de mar sokat olvastam a linkeket.ma voltam vacon es a duna parton masztyiztam.eleszor setalva benyultam a nadragba.kesobb leultem 1padra es a vegere be ultem a kocsiba es ott durantam nagyot.pont jott 1no aki arra kocogott szerintel latta keszulok ujbol vacra ha van valakinek kedve csatlakozni irjon
#1607   2012. 03. 26. hétfő 07:15
X Törölt felhasználó (762450)
Tegnap délután, Dunapart, nudizás közben. ISTENI VOLT!!!!! worship

Ezúton üzenjük annak a másik, szintén nudizó párnak, akik mellettünk nem messze napoztak: reméljük nem botránkoztattuk meg őket nagyon! wave
#1606   2012. 03. 24. szombat 04:56
1feffelino 1feffelino VIP
meg cidris, tegyxél fel képet a tudta nélkül
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 03. 23. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 23. péntek 17:54
Hú, a tegnap éjszaka smile Hogy is kezdjem... fürdés, borotválkozás, pici smink, szexi ruha fel, majd erre a szexi ruhára egy hosszított ing övvel (ezt mindig nadrággal szoktam viselni, de ez most útban lett volna), és harisnyával (puncinál kivágott, rá a szexi ruha tangája smile magassarkúval.
Szóval, szóval, szóval... elindultunk...nem beszéltük meg hova megyünk, csak mentünk. Egy szabad strandon kötöttünk ki, teljesen korom sötét, a strand kapuja zárva, vagyis csak először hittük azt, aztán amikor odamentünk láttuk, hogy 40cm-re ki van nyitva, hát kijjebb húztuk, és bementünk. A férjem totál be volt szarva, hogy nem szabadna bejönnünk, meg, hogy biztos van itt egy őr..., mondom semmit nem láttunk olyan sötét volt. Aztán a férjem elővette (még nem azt) hanem, a telóját és azzal világított. Nem várt kép fogadott minket… bejáratot (vízhez) teljesen felújítják, így nem tudtam a vizet megnézni.
Észrevettem egy valamit,közelebb mentünk, láttuk, hogy egy pad smile Mondtam már, hogy vittük a vibrátort is?? , a férjem tiszta ideg volt, hogy vki meglát minket (? sötétben? én csak nevettem rajta). Leraktuk a kabátot a padra és leültetett a férjem, elkezdtünk csókolózni, már nyúlt is a puncimhoz, bugyi félrehúzva és már ott is volt a puncim. Csókolózgattunk, ő fázott (pedig rendesen fel volt öltözve (rajtam alig volt ruha).... úgyhogy hamar rá is tértünk a lényegre, vibrátor elő, és már játszadozott is a puncimmal... rettenetesen élveztem, nagyokat nyögtem, miközben a vibrátor már bennem volt... mivel ő vacogott annyira fázott nem akartam levetkőztetni őt, csak hagytam, hogy addig húzkodja bennem a vibrátort, amíg nem élvezek el... így is lett, nagyon nagyot élveztem, és ez annyira más volt, mint itthon... még a csók is jobban esett ott. Én miközben rajtam dolgozott azért nadrágon keresztül simogattam a farkát, ami persze nagyon kemény volt. Bár néhány perce élveztem el, szerettem volna, ha a nagyon kemény farkát a puncimba dugta volna, hátulról... smile de Ő azt szerette volna, ha szopom a farkát, (így én nem is adtam elő az ötletem, hiszen szerettem volna, ha most az történik amit ő akar) tehát elkezdtem szopni... hát mondanom sem kell, kb. másfél perc múlva már azt kérdezte, hogy "nem baj, ha gecis lesz a ruhád?" És már élvezett is el a számban, ügyes voltam, mert egy csepp se ment a ruhámra, mindet lenyeltem... a jaj, után csak ennyit mondott: "húzzunk innen a picsába"! smile
Hazafelé elmondtam, hogy szerettem volna, ha jól megdug hátulról, úgyhogy amikor hazaértünk akkor megkaptam amit szerettem volna, jól megdugott hátulról, és szinte együtt élveztünk el... nagyon jó volt ez az este!
#1605   2012. 03. 24. szombat 04:54
1feffelino 1feffelino VIP
kis irigy a férjed
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 21:19
nah, szóval a múltkori elmaradt, mert vendégek jöttek és pókereztünk smile
DE MAAAA..... nemsokára indulunk a Balatonra smile ! Most fürödtem, szexi ruha felvéve, egy kis smink, egy hosszított ing övvel és harisnyával, ami puncinál kivágott... raknék fel képet, de a férjem hallani se akar róla :(.... mindegy, majd holnap mesélek smile ha akarjátok!!
#1604   2012. 03. 23. péntek 17:54
corinna corinna
Hú, a tegnap éjszaka smile Hogy is kezdjem... fürdés, borotválkozás, pici smink, szexi ruha fel, majd erre a szexi ruhára egy hosszított ing övvel (ezt mindig nadrággal szoktam viselni, de ez most útban lett volna), és harisnyával (puncinál kivágott, rá a szexi ruha tangája smile magassarkúval.
Szóval, szóval, szóval... elindultunk...nem beszéltük meg hova megyünk, csak mentünk. Egy szabad strandon kötöttünk ki, teljesen korom sötét, a strand kapuja zárva, vagyis csak először hittük azt, aztán amikor odamentünk láttuk, hogy 40cm-re ki van nyitva, hát kijjebb húztuk, és bementünk. A férjem totál be volt szarva, hogy nem szabadna bejönnünk, meg, hogy biztos van itt egy őr..., mondom semmit nem láttunk olyan sötét volt. Aztán a férjem elővette (még nem azt) hanem, a telóját és azzal világított. Nem várt kép fogadott minket… bejáratot (vízhez) teljesen felújítják, így nem tudtam a vizet megnézni.
Észrevettem egy valamit,közelebb mentünk, láttuk, hogy egy pad smile Mondtam már, hogy vittük a vibrátort is?? , a férjem tiszta ideg volt, hogy vki meglát minket (? sötétben? én csak nevettem rajta). Leraktuk a kabátot a padra és leültetett a férjem, elkezdtünk csókolózni, már nyúlt is a puncimhoz, bugyi félrehúzva és már ott is volt a puncim. Csókolózgattunk, ő fázott (pedig rendesen fel volt öltözve (rajtam alig volt ruha).... úgyhogy hamar rá is tértünk a lényegre, vibrátor elő, és már játszadozott is a puncimmal... rettenetesen élveztem, nagyokat nyögtem, miközben a vibrátor már bennem volt... mivel ő vacogott annyira fázott nem akartam levetkőztetni őt, csak hagytam, hogy addig húzkodja bennem a vibrátort, amíg nem élvezek el... így is lett, nagyon nagyot élveztem, és ez annyira más volt, mint itthon... még a csók is jobban esett ott. Én miközben rajtam dolgozott azért nadrágon keresztül simogattam a farkát, ami persze nagyon kemény volt. Bár néhány perce élveztem el, szerettem volna, ha a nagyon kemény farkát a puncimba dugta volna, hátulról... smile de Ő azt szerette volna, ha szopom a farkát, (így én nem is adtam elő az ötletem, hiszen szerettem volna, ha most az történik amit ő akar) tehát elkezdtem szopni... hát mondanom sem kell, kb. másfél perc múlva már azt kérdezte, hogy "nem baj, ha gecis lesz a ruhád?" És már élvezett is el a számban, ügyes voltam, mert egy csepp se ment a ruhámra, mindet lenyeltem... a jaj, után csak ennyit mondott: "húzzunk innen a picsába"! smile
Hazafelé elmondtam, hogy szerettem volna, ha jól megdug hátulról, úgyhogy amikor hazaértünk akkor megkaptam amit szerettem volna, jól megdugott hátulról, és szinte együtt élveztünk el... nagyon jó volt ez az este!
#1603   2012. 03. 22. csütörtök 23:21
X Törölt felhasználó (348246)
Mesélj !!!!!
#1602   2012. 03. 22. csütörtök 21:35
taki89 taki89
mesélj!!! és képet is tegyél fel!!! a férjedet meg untasd egy kicsit smile
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 21:19
DE MAAAA..... nemsokára indulunk a Balatonra smile ! Most fürödtem, szexi ruha felvéve, egy kis smink, egy hosszított ing övvel és harisnyával, ami puncinál kivágott... raknék fel képet, de a férjem hallani se akar róla :(.... mindegy, majd holnap mesélek smile ha akarjátok!!
#1601   2012. 03. 22. csütörtök 21:19
corinna corinna
#1600   2012. 03. 15. csütörtök 08:59
X Törölt felhasználó (295546)
Engem is érdekelne + rólad is még smile
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 03. 15. csütörtök 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 15. csütörtök 05:34
érdekel
#1599   2012. 03. 15. csütörtök 08:58
X Törölt felhasználó (295546)
Összejött valami a fürdők éjszakáján....? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 25. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 02. 25. szombat 13:15
Március 10-én lest a Fürdők Éjszakája. Aligha nem lesznek akik a vízben nem csak a gátlásaikat veszik le, hanem a fürdőruhájukat is egy kis szexre nyes

Mi magunk is gondolkozunk valamin, de most párral kellene.... lookaround
#1598   2012. 03. 15. csütörtök 05:34
noncsi2 noncsi2
érdekel
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 03. 14. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 14. szerda 22:15
Ez a kedvenc témám, de nagy itt a pangás... a hosszú hétvégére senki nem készül semmire??? ÉN IGEN. De erről majd ha meg is valósult smile Holnap estére, éjszakára készülök, úgyhogy vagy még holnap vagy holnap után megosztom veletek, persze csak akkor ha érdekel is valakit!?
#1597   2012. 03. 14. szerda 22:15
corinna corinna
Ez a kedvenc témám, de nagy itt a pangás... a hosszú hétvégére senki nem készül semmire??? ÉN IGEN. De erről majd ha meg is valósult smile Holnap estére, éjszakára készülök, úgyhogy vagy még holnap vagy holnap után megosztom veletek, persze csak akkor ha érdekel is valakit!?
#1596   2012. 03. 03. szombat 22:05
X Törölt felhasználó (442236)
Nekem egy tavalyi történetem van. Buliban voltam egy volt barátnőmmel akivel jó kapcsolatban maradtunk és bemutatott pár lány barátjának. Az egyik lánnyal pár perc múlva már kavartam és ki is mentünk már az első szám alatt. Szóval max 5 erc alatt mint ahogy megismertem. Kinn a kocsiban előzör szopott de éreztem így soha nem megyek el (mivel ittam és akkor nehezen megy) így mondtam neki forduljon meg, hogy háttulról dugjam. Csináltuk is úgy amikor pár srác arra jött és belestek az ablakon, mire a csajszi akit gyömöszöltem kicsit zavarba jött, hogy hé ezek kukkolnak. Én meg momdtam neki, nem baj csináljuk csak úgysem ismernek minket nyes .
A csaj hagyta tovább és óriásit keféltünk végülis, bár így sem sikerült elélveznem, de azért nagyon jó volt. smile
Később a csajszit egy másik buliból már haza is vittem, ami szintén ilyen spontán volt. Akkor azért szopással csak sikerült kárpótolnia kétszer is, hogy az első alkalommal nekem nem volt jó. smile
#1595   2012. 02. 25. szombat 13:15
X Törölt felhasználó (797483)
Március 10-én lest a Fürdők Éjszakája. Aligha nem lesznek akik a vízben nem csak a gátlásaikat veszik le, hanem a fürdőruhájukat is egy kis szexre nyes

Mi magunk is gondolkozunk valamin, de most párral kellene.... lookaround
#1594   2012. 02. 22. szerda 23:01
X Törölt felhasználó (782808) VIP
Persze, írjál belső üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 22. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (836407)
2012. 02. 22. szerda 22:09
Hali! Tudunk privibe csevegni?
#1593   2012. 02. 22. szerda 22:09
X Törölt felhasználó (836407)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 22. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (782808)
2012. 02. 22. szerda 12:45
Üdv! Mi is szeretünk "nyilvános" helyeken szexelni. Volt már hogy meg is láttak bennünket, volt hogy épp végeztünk amikor megérkeztek mögénk a rend őrei, aztán a "patakos" sorozatunk készítésénél lett két 30-as fickó vendégünk. crazya Legutóbb a miskolctapolcai fürdőben szexeltünk a csillagteremben. Aki ismeri a helyet nem kell bemutatni. Ott egy másik pár is kedvet kapott hozzá tőlünk egy méterre, először csak néztek minket, aztán nekikezdtek Ők is! Valószínű mások is látták az aktust, mert volt pillanat amikor nem fogtuk vissza magunkat!
De mi nem szoktunk kihagyni egy strandot sem, hogy ne szexeljünk, megtaláljuk a módját! Izgalmas dolog!
#1592   2012. 02. 22. szerda 22:06
X Törölt felhasználó (836407)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 22. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (836407)
2012. 02. 22. szerda 12:19
Sziasztok! Szexelt már valaki közületek a mórahalmi fürdőben? Ha igen,akkor hol tudtátok lebukásmentesen véghezvinni? Tudtok esetleg valami olyan strandot ahol összelehet bújni a medencében feltűnésmentesen?

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!