Sziasztok! Mi Fehérvár után szoktunk a benzinkúttal szembe bemenni (valami régi üres telep van ott), és ott szoktunk "lazítani".
Vagy esetleg a négysávos részes a pihenőnél. Ott elég izgis fényes nappal kocsiban egy kis torkozás
)

igen mi rendszeresen oda járunk, nagyon jó helyek vannak
(Ez egy válasz amateur172 üzenetére (2016. 06. 17. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 17. péntek 13:48

Sziasztok,
Vecsésen hogy lehet odajutni autóval? Hol van az a hely, amiről érdeklődtök. Kipróbálnánk mi is... ha tényleg jó hely.. akkor rendszeres is lehet..
Köszi
Vecsésen hogy lehet odajutni autóval? Hol van az a hely, amiről érdeklődtök. Kipróbálnánk mi is... ha tényleg jó hely.. akkor rendszeres is lehet..

Sziasztok,
Köszi
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 10. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajógyárin a spiccnél... Pilisszentkeresztnél szurdok alján a parkoló...
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecenben 33 éves srác szivesen kukkolna párt. Van valahol ilyen hely ahol sűrűn megfordulnak párok
Az kicsit messze van nekünk sajnos
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Megnézzük ezeket is
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 13:00

Törölt felhasználó (908783)

Hajógyári sziget?
Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló?

Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló?
Nem tudom
Talán érdemes itt próbálkozni neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 17:14

Talán érdemes itt próbálkozni neked is

Törölt felhasználó (1382882)

Győr környékén nincsenek ilyen bevállalós párok?

Győr környékén nincsenek ilyen bevállalós párok?
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 11:03

Sziasztok.
Mivel jobb idő van úgy gondoltuk, hogy ma a szabadban van kedvünk szexelni. Ötlet - tapasztalat?
Mivel jobb idő van úgy gondoltuk, hogy ma a szabadban van kedvünk szexelni. Ötlet - tapasztalat?
Hajógyári sziget?
Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló? (Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló? (Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Tokaj - hegyaljàt tudom nektek ajànlani !!!!
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Sziasztok.
Múltkor bementünk a munkahelyemre egyet rosszalkodni.
Kaptam egy nagyon durva szopást, amit én utána egy kemény dugással háláltam meg. Életem egyik legjobb menete volt azt hiszem
Kaptam egy nagyon durva szopást, amit én utána egy kemény dugással háláltam meg. Életem egyik legjobb menete volt azt hiszem

ez minket is érdekel
(Ez egy válasz antonio banderasz üzenetére (2016. 05. 04. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr környékén nincs olyan hely, ahol hasonló dolgok történnek?
Tervezzük mostanában kimenni
(Ez egy válasz Kukori01 üzenetére (2016. 06. 10. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Jár ki valaki Vecsésre a reptér mögötti részre?
Sziasztok!
Miért kérdezitek, hol lehet nyilvános helyen szeretkezni?!?!
Mutatni akarjátok magatokat, vagy sem?!?!
Szerintem bármelyik településen, szinte bárhol.!...!
Pomáz fölött az erdőben....Velencén egy nyaralópark füvén, vagy éjjel a medencében....vezetés közben furulya a Kerepesi úton....Újpalotán az erdőben, autóban (csak a rendőr arra ne járjon)....egy lakótelep parkolójában télen, a bepárásodott üvegű autóban....éjjel a lépcsőházban állva....erkélyen éjszaka a lakótelepen......
....ahol rájön az emberre!
Ha sokan vannak, az a baj..?...,ha nincs senki akkor meg az?!
Miért kérdeztek helyszínt?! Csak szeretkezzetek!
Miért kérdezitek, hol lehet nyilvános helyen szeretkezni?!?!
Mutatni akarjátok magatokat, vagy sem?!?!
Szerintem bármelyik településen, szinte bárhol.!...!
Pomáz fölött az erdőben....Velencén egy nyaralópark füvén, vagy éjjel a medencében....vezetés közben furulya a Kerepesi úton....Újpalotán az erdőben, autóban (csak a rendőr arra ne járjon)....egy lakótelep parkolójában télen, a bepárásodott üvegű autóban....éjjel a lépcsőházban állva....erkélyen éjszaka a lakótelepen......
....ahol rájön az emberre!
Ha sokan vannak, az a baj..?...,ha nincs senki akkor meg az?!
Miért kérdeztek helyszínt?! Csak szeretkezzetek!
Mostanra sajnos már nem érdekes. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 03. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 03. péntek 17:05
Törölt felhasználó (889105)

A fúrótornyoknál tudok pár jó helyet,ha érdekel szívesen meg is mutatom.