Szeretek letérni az országútról és félreállni. Langyos géptetőre ültetés, combik a vállamra és egy kiadós nyalás..
De volt, hogy jött traktor, és azért annyira bevállalósak nem voltunk
Évekkel ezelőtt egy későbbi nagyon nagy szerelmemmel jöttünk úgy össze, hogy egész éjjel a
Röhögés volt, de nagyon adta az este. Huszonévesek voltunk
A "titokban" dugások hátulról, félretolt bugyival.. ablakban? Vagy próbafülkében csak a hegyét 2-3 óvatos becsusszantás?
Nagyon feltudja dobni a pillanatot
De volt, hogy jött traktor, és azért annyira bevállalósak nem voltunk
Évekkel ezelőtt egy későbbi nagyon nagy szerelmemmel jöttünk úgy össze, hogy egész éjjel a Pi
templomkertben dugtunk... hátulról természetesen. Mivel a legjobb barátommal fűztük a két Lányt, és ők elmentek máshova...mi végeztünk, és útközben találkoztunk velük, hát a V jóbarátomat a főút kellős közepén legugolva -úgy hogy mellettük álltunk 3 méterre- szopta le a "kanosra" alf
li alf
sb alf
orosjenői i
barátnője alf
tt alf
as alf
odott
Röhögés volt, de nagyon adta az este. Huszonévesek voltunk
A "titokban" dugások hátulról, félretolt bugyival.. ablakban? Vagy próbafülkében csak a hegyét 2-3 óvatos becsusszantás?
Nagyon feltudja dobni a pillanatot
Sziasztok!
Én nem vagyok szégyenlős, ha elkap a vágy
Velem egyszer volt a régi Morissonsban, igaz 2002 környékén, hogy a kedves partnerem egész egyszerűen elővette a farkamat, és elkezdett szopni a fent a DJ pult melletti színpadon a sarokban. Kicsit be voltunk ba**va; nem nagyon tűnt fel szerintem senkinek
, nem hagytam sokáig, kézen a kis drágaságomat... a Női WC-ben folytattuk, egy deszkán ülős lovaglással. Aztán miután abbahagytuk, indultunk ki... de sorállás volt.... csak az az egy WC működött
Volt pár megjegyzés.
Én nem vagyok szégyenlős, ha elkap a vágy
Velem egyszer volt a régi Morissonsban, igaz 2002 környékén, hogy a kedves partnerem egész egyszerűen elővette a farkamat, és elkezdett szopni a fent a DJ pult melletti színpadon a sarokban. Kicsit be voltunk ba**va; nem nagyon tűnt fel szerintem senkinek
, nem hagytam sokáig, kézen a kis drágaságomat... a Női WC-ben folytattuk, egy deszkán ülős lovaglással. Aztán miután abbahagytuk, indultunk ki... de sorállás volt.... csak az az egy WC működött
Volt pár megjegyzés.
volt hogy a balcsin egy eldugott stégen kurt meg két srác közben a pasim kinnt szunyokált a napon
Áááh! Aranybulla egy frászt! A millenniumi háromágú emlékmű a nyerő Öreghegyen. Párszor nyomtam ott. Főleg ott a környező utcák, a Hommonai meg a Donát. Ahol ledugod a mutatóujjad a földbe és Euro bugyog fel. Ott még partnert is találsz könnyen a nyilvános szexhez, feltéve ha jóban vagy az apjával is. Nézőközönségnek meg egyből ott a népes rokonság. Na sh*l*m!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 11. hétfő 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 11. hétfő 16:14
Törölt felhasználó (1138642)
Fehérvár aranybulla is izgi hely.Ismeritek?
)
)
szia! pontosan merre van ez a hely ?
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2016. 07. 11. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 11. hétfő 10:30
Sziasztok! Mi Fehérvár után szoktunk a benzinkúttal szembe bemenni (valami régi üres telep van ott), és ott szoktunk "lazítani".
Vagy esetleg a négysávos részes a pihenőnél. Ott elég izgis fényes nappal kocsiban egy kis torkozás
)
Vagy esetleg a négysávos részes a pihenőnél. Ott elég izgis fényes nappal kocsiban egy kis torkozás
)
ismerem a helyet, én ott nem merném
Halesz este/éjjel talán jobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 11. hétfő 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 11. hétfő 16:14
Halesz este/éjjel talán jobb
Törölt felhasználó (1138642)
)
)
Nem tudom, hogy még vonzana-e, valahogy jobban szeretem a kényelmet szex után. Igaz tavaly egy gyors menetet lezavartunk az akkori barátnőmmel az erdőben, a turistaúttól nem messze.
Ifjabb koromban nagyon szerettem a szabadban dugni: éjjel egy parkban lovagolt rajtam a lány, egyszer csak mellettünk
Meg egyszer a János-hegyi kilátónál,
Ifjabb koromban nagyon szerettem a szabadban dugni: éjjel egy parkban lovagolt rajtam a lány, egyszer csak mellettünk
ku
sétáltatók haladtak el kb. 10 méterre, és nagyon úgy tettek, mint akik nem vesznek észre alf
ty alf
át
Meg egyszer a János-hegyi kilátónál,
ku
hideg volt, a kesztyűt nem voltam hajlandó levenni.
alf
ty alf
a
)
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2016. 07. 11. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 11. hétfő 10:30
)
Sziasztok! Mi Fehérvár után szoktunk a benzinkúttal szembe bemenni (valami régi üres telep van ott), és ott szoktunk "lazítani".
)
)
Ha gondoljàtok egyszer szivesen mutatok nektek pàr helyet ott..
(Ez egy válasz amateur172 üzenetére (2016. 06. 17. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 17. péntek 13:48
(Ez egy válasz amateur172 üzenetére (2016. 06. 17. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Vecsésen hogy lehet odajutni autóval? Hol van az a hely, amiről érdeklődtök. Kipróbálnánk mi is... ha tényleg jó hely.. akkor rendszeres is lehet..
Köszi
Vecsésen hogy lehet odajutni autóval? Hol van az a hely, amiről érdeklődtök. Kipróbálnánk mi is... ha tényleg jó hely.. akkor rendszeres is lehet..
Köszi
Egyszer fogadásból egy zsúfolt
ko
kapta be a farkam a csajom mindenki előtt. Igaz nem volt több mint 5 másodperc, aztán gyorsan elcsomagolta. Ötvenen biztosan látták.
alf
cs alf
má alf
ban
)
)
igen mi rendszeresen oda járunk, nagyon jó helyek vannak
2016. 06. 17. péntek 13:48
Sziasztok,
Köszi
Köszi
Sziasztok,
Köszi
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 10. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 10. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajógyárin a spiccnél... Pilisszentkeresztnél szurdok alján a parkoló...
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben 33 éves srác szivesen kukkolna párt. Van valahol ilyen hely ahol sűrűn megfordulnak párok
Az kicsit messze van nekünk sajnos
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnézzük ezeket is
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 13:00
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908783)
Hajógyári sziget?
Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló?
Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló?
Nem tudom
Talán érdemes itt próbálkozni neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 17:14
Talán érdemes itt próbálkozni neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1382882)
Győr környékén nincsenek ilyen bevállalós párok?
Győr környékén nincsenek ilyen bevállalós párok?
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 11:03
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Mivel jobb idő van úgy gondoltuk, hogy ma a szabadban van kedvünk szexelni. Ötlet - tapasztalat?
Mivel jobb idő van úgy gondoltuk, hogy ma a szabadban van kedvünk szexelni. Ötlet - tapasztalat?
Hajógyári sziget?
Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló? (Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 11:03
Vagy Pomáz,és Pilisszentkereszt közötti parkoló? (Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.

SeX_maniac

kismalac123