És közben a könyvelési anyag szerteszét szórodott
bocs, ajtóm
A párommal mi az irodámban csináltuk az íróasztalon, a fotelben, miközben az ejtóm nem volt bezárva. ngayon izgalmas volt.
Na de fiúk! Mi ez a nagy álmodozás?
Hát igen, a régi szép emlékek. Csináltuk a barátnőmmel az egyik HÉV.végállomásnál a kocsiban este, meg a Gellérthegyen 1 fa alatt, a suli wc nekünk is megvolt, de ami talán a legizgalmasabb volt, az idén nyáron a versaillesi kastélykertben. Amint megláttunk 1 fás-bokros részt, s egymásra néztünk, tudtuk, h mit kell tennünk. Ja, és majdnem kihagytam a Westend moziját. Csak mi ketten voltunk, de így sem volt rossz:)
Mi nagyon szeretjük nyílvános helyen csinálni. A lebukás veszély izgató. Csináltuk már távolsági buszon is a hátsó ülésen.Tökjó volt. Parkban fényes nappal. Játszótéren este. Egyszer a West End City Center éttermi részén a nejem kigombolta a miniszoknyáját ( csak négy patent fogta össze) és kihajtotta magamellé a padra. Nem volt rajta bugyi. Beujjaztam neki de annyira fel volt már húzva, hogy kb félperc után totál elspriccelt. Csupa nedv lett minden az asztal alatt és a pad egy része is. Amikor magához tért összekapcsolta a szoknyáját és elballagtunk. Nem tudom hányan látták, nem voltak már sokan, de baromi jó volt.
Én egyszer csináltam vonat fülkében, ahol persze csak ketten voltunk a párommal, de a kalauz vagy bármelyik utas bármikor ránknyithatott volna.
Nagyon élveztük mind a ketten, szerintem nagyon izgató az ilyen szitu.
És persze meg volt a standard kollégiumi élmény is amikor úgy szeretkezel valakival, hogy közben alszanak a többiek...
Nagyon élveztük mind a ketten, szerintem nagyon izgató az ilyen szitu.
És persze meg volt a standard kollégiumi élmény is amikor úgy szeretkezel valakival, hogy közben alszanak a többiek...

SeX_maniac