a strandon néha én is alávágok az asszonynak, amit ő is imád. egyszer annyira belefeledkeztünk az aktusba, hogy amikor befejeztük akkor vettük észre, hogy egy 60 év körüli néni pancsol mellettünk.
A strand kiváló hely. Az öltözökabinban marha jót lehet kefélni. Aki szereti az tudja. Volt, hogy azon vettük észre magunkat, hogy minden háttérzaj eltünt, és csak a mi csattogásunk hallatszott. Mikor kijöttünk volt pár sokat mondó tekintet. A másik jó kis hely a Balcsin vizibiciklit bérelni, oszt be a nádasba. Sok bicikli szokott arrafelé parkolni.

A kórház nyilvános hely?:-)))))
attól függ:)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 19. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 19:23
Törölt felhasználó (368461)

Én a barátnőmet 18 évesen a kollégiumi szobájában tettem magamévá a szalagavató után. Ja, és a 7 szobatársa (szintén lányok) a szobában aludtak... Asszem... :))
te most férfi/nő vagy?
(Ez egy válasz lamera üzenetére (2005. 01. 19. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 19:38

Én a barátnőmet 18 évesen a kollégiumi szobájában tettem magamévá a szalagavató után. Ja, és a 7 szobatársa (szintén lányok) a szobában aludtak... Asszem... :))
Férfi, csak azt a szerencsétlen ikont vagy atvart nem sikerült kiválasztanom... :(
Na igen, nem csoda, hogy megzavarodtam:-)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 22. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 08:29

:))) már korán reggel adtunk az erotikának a kolleganőmmel.. gyerekek.. erdőben, fának támasztva.. huhh :) éljen a természet és a jóidő
Távol álljon tőlem, hogy összezavarjalak!!!
(Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Wazz, úgy unom magam, hogy mindjárt kimegyek a mínuszba szeretkezni..a kérdés, hogy jár-e egyáltalán rajtam kívül ott valaki, he:-)))
Hévíz mindkettőnktől kb egy távra lehet. Induljunk most és találxunk a melegvizesben ;) Fürdőruci nem kell, úgyis sötét van. Fázni nem fogunk ;)
Nyáron ott lubickoltunk Nancy-vel. Ötven méteres körzetben mindenki minket kukkerolt. Jól tudták, hogy mi történik. Pedig akkor még be se tettem.
Nyáron ott lubickoltunk Nancy-vel. Ötven méteres körzetben mindenki minket kukkerolt. Jól tudták, hogy mi történik. Pedig akkor még be se tettem.
nyilvános, kivéve a doktor bezárt szobájában
Te hol csináltad, vagy csk izgatna? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 19. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 19:23
Te hol csináltad, vagy csk izgatna? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 19. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, nálunk a dokik elég bunkók voltak, de mindenképp Istennek képzelték magukat. Távol állok attól, hogy behódoljak nekik. Velük nem hiszem, hogy izgalmas lett volna:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 08:11
Törölt felhasználó (164)
VIP

nyilvános, kivéve a doktor bezárt szobájában
Te hol csináltad, vagy csk izgatna?
Te hol csináltad, vagy csk izgatna?
Nekem ez az egyik kedvencem, de sajnos ritkán találok hozzá társat!
Én imádnám ha valami nyilvános helyen ..mondjuk...egy étterem mozsdójában ...vagy..pl...vonaton..

Nekem csak mezőn meg parkban volt, a többi csak ágyikóban, de ez sem volt rossz :D
A legjobb az lenne ha egy egyenruhás nőt a munkahelyén az előcsarnokban.
én biztos kimennék utánad
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 18:13
Admin

Most miért? Engem meg kinyalt és megdugott Silverman! Képzeld, ez is megtörtént! És akkor mi van??!
Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz!

Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz!

Én is átéltem pár ilyen helyzetet, és én is élveztem meg akivel voltam az is. A korház szerintem tuti hely, Ott is sikreült már egy viszgálóban az ajtó nem volt bezárva és volt rendelés, izgi volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 15:07

Nem tudom, nálunk a dokik elég bunkók voltak, de mindenképp Istennek képzelték magukat. Távol állok attól, hogy behódoljak nekik. Velük nem hiszem, hogy izgalmas lett volna:-)
Kellemes élmény volt amikor egy kedves lány az egyetemünk épületének alagsorában a folyosón szopott le. A legszebb, hogy teljesen spontán történt, egyszerűen kedve volt hozzá. Persze olyan helyen ahol senki nem láthatott. Örök emlék!