De volt, csak egy vörös tanga, ami hamar átnedvesedett! :))))
(Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok. Érdekelne még sok hasonló történet.
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Kössz a kedves bókot, sokan mondták már.
Miva'?Ha arról kérsz képet ami az én lábam közt van,akkor te bizony ratyi lehetsz,az asszonyé meg nem publikus.
Júlia én szivessen járnék benned
Ezek ám a mellek
én az "olajos út" híve vagyok,ott 1-2 mezőgazdaságból élőn kívül nem nagyon mozog senki :D:D:D
Kíváncsi vagyok hány embernek küldtél még priv üzit képkérés céljából...
Koccolhatnál... Ott a muff tár, az amatőrök keresgélj ott!
Koccolhatnál... Ott a muff tár, az amatőrök keresgélj ott!
Szexelni azért jó nyilvános helyen mert izgalomba hoz, ilyen történt már velem mikor a bárban vagy mikor a parkolóban szexeltem.
lakótelep parkjában a padon, a házakból akár látták is :)))
Busz leghátsó ülésén barátnőm akciózott egy pippantást, nem tudom mennyire számít különlegesnek.
Nyár közepe van,mindenki csak otthon az ágyikóban "játszik"???
nem csak otthon az ágyikóban
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 07. 31. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Te hol játszol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 02. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 11:34
Törölt felhasználó (29760)
Tegnap láttam 1 párt, az út mellettnem messze 1 szalmabála mögött csináltak valamit,
Holnap du vagy este Révfülöpön nincs kedve 1 párnak esetleg szexelni nyilvánosan?, egymás előtt!?? Mi ott leszünk!! Írjatok privire!!
Merre és mikor ?
lent a mólónál, ha jó idő lesz, este kb 8-9 körül
gyere be a chat terembe !
Aki esetleg benne van, írjon privire elérhetőséget

SeX_maniac

szivecske74
Vivien