:-)
hááát :-)
mmeprune@msn.com :):):):):):)
(Ez egy válasz tomtom8 üzenetére (2004. 09. 18. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
mesin vagy? :-)
" ő előkapta a dákeszát és én 20 ember előtt meglovagoltam miközben a fszommal élveztem és nyögtem, ezután pucéran kosaraztam és a ,,fiúm" azt találta ki hogy számoljuk hány kosarat dobok és ahány pontot szerzek"
Hát ez kurrvajó!!! :D :D (Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 12:06
Hát ez kurrvajó!!! :D :D (Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

tavaly zsarolt az egyik osztálytársam aki buzi így hát ő azt mondta nekem menjek pucéran a kosárpályára és ott találkozunk, elmentem csak egy cipő volt rajtam meg egy zokni, elmentem útközben sokan megnéztek , de nem szóltak semmit odaértem a kosárpályára ott volt 20 ismerősöm meg a ,,fiúm" odaültem a ,,fiúm" mellémajd ő előkapta a dákeszát és én 20 ember előtt meglovagoltam miközben a fszommal élveztem és nyögtem, ezután pucéran kosaraztam és a ,,fiúm" azt találta ki hogy számoljuk hány kosarat dobok és ahány pontot szerzek annyiszor tíz ütést kapok a meccs végén minden játékostól és a ,,fiúm"-tól húsz pontot szereztem és három órán át vertek, kb. 4000 ütést kaptam, amit kamerával felvettek, két hétig nem tudtam iskolába menni.
?
(Ez egy válasz Ati83 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 11:04

" ő előkapta a dákeszát és én 20 ember előtt meglovagoltam miközben a fszommal élveztem és nyögtem, ezután pucéran kosaraztam és a ,,fiúm" azt találta ki hogy számoljuk hány kosarat dobok és ahány pontot szerzek"
Hát ez kurrvajó!!! :D :D
Hát ez kurrvajó!!! :D :D
csak annyit nevettem ezen, hogy nem bírtam ki, hogy ne idézzem be! :) Hihetetlen, hogy mik vannak.. =) :D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaaa :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 19. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 19. vasárnap 20:47
Törölt felhasználó (74101)

Amit te irtál site cimet ott szó nincs ilyenről.Az egy nagy átverés a javábol.
Na, nekem vele is volna kedvem :-)

Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.
Aztán felébredtél és rájöttél,hogy nem vagy más mint egy kis ratyi f@szszopó!
(Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 11:39

Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
most már vannak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 15:00

13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
hááát, sokszor azt gondolom, de aztán gyorsan elhessegetem ezt a hülyeséget. erkölcs nélkül jobb! de akkor módosítok: akkor még fiatal voltam.
miért? most nem vagy az?
elküldtem, nézd meg! a lelkem fiatal.:):):):):)
válasz ment!
Tetszel! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszel! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
egy pár a múltból:
az ölemben a kisvasúton a kocsi utolsó padján
egy kis orál metrón a Népstadion és a Keleti között, du 4-5 körül (csak cipőt fűzött...)
kocsiban menet közben a körúton szaxi utána az ölemben (alig láttam valamit...) de az jó volt! (.)(.)
Szex a Dagály fürdőben az ötyék mellett 2méterre
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Bár a kedvenc a tüzijáték alatt a lapostetős ház tetején! :)
egy kis orál metrón a Népstadion és a Keleti között, du 4-5 körül (csak cipőt fűzött...)
kocsiban menet közben a körúton szaxi utána az ölemben (alig láttam valamit...) de az jó volt! (.)(.)
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Mázlista..
(Ez egy válasz eszpee üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 16:57

egy pár a múltból:
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Tegnap előtt kirándultunk a Velencei tó körül. csináltunk sok képet. Itt az egyik. És itt a kedvesem 4 hónapos terhes.