úgy három éve az akkori bnővel a város széli folyoparton voltunk.Az auto ajtaja nyitva,ő a hátsó ülésén én az auto mellett állva dugtam őt mikor ugy 10m-re mögöttem egy hajléktalan faszi gyalogolt el,és probált úgy tenni mint aki nem lát minket :-)Igy leirva nem egy nagy szám,de akkor rohadt izgató volt.Hát ennyi...
GRUPPÁR egy kamu.
Mikor a lényeg jönne elmenekül !
Szerintem a kamu képeivel itt éli ki magát !!!
Mikor a lényeg jönne elmenekül !
Szerintem a kamu képeivel itt éli ki magát !!!
Ne mááá tleg? :P:P
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 00:38
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Éppen erre jártam, egy kis hibát láttam.....:)
Ja igen és ezek GRUPPÁR képei
Éppen erre jártam, egy kis hibát láttam.....:)
Jó pipi a feleséged,meg az is jó, hogy nem gátlásos.Az én feleségem még ruhában sem szereti ha fényképezem, de attól még imádom.
Tegnap előtt kirándultunk a Velencei tó körül. csináltunk sok képet. Itt az egyik. És itt a kedvesem 4 hónapos terhes.
Mázlista..
(Ez egy válasz eszpee üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 16:57
egy pár a múltból:
az ölemben a kisvasúton a kocsi utolsó padján
egy kis orál metrón a Népstadion és a Keleti között, du 4-5 körül (csak cipőt fűzött...)
kocsiban menet közben a körúton szaxi utána az ölemben (alig láttam valamit...) de az jó volt! (.)(.)
Szex a Dagály fürdőben az ötyék mellett 2méterre
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Bár a kedvenc a tüzijáték alatt a lapostetős ház tetején! :)
egy kis orál metrón a Népstadion és a Keleti között, du 4-5 körül (csak cipőt fűzött...)
kocsiban menet közben a körúton szaxi utána az ölemben (alig láttam valamit...) de az jó volt! (.)(.)
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
egy pár a múltból:
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
válasz ment!
Tetszel! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszel! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
elküldtem, nézd meg! a lelkem fiatal.:):):):):)
miért? most nem vagy az?
hááát, sokszor azt gondolom, de aztán gyorsan elhessegetem ezt a hülyeséget. erkölcs nélkül jobb! de akkor módosítok: akkor még fiatal voltam.
most már vannak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 15:00
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
Aztán felébredtél és rájöttél,hogy nem vagy más mint egy kis ratyi f@szszopó!
(Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 11:39
Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.
Pucéran a muzeumban 10 perccel a zárás előtt a fiúmat meglovagoltam a vécében, a faszom felállt mint az állat, majdenm lebuktunk kétszer is , végül kimentünk a vécéből és egy bárban lovagoltam meg pucéran mégegyszer.
Na, nekem vele is volna kedvem :-)
Jaaa :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 19. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 19. vasárnap 20:47
Törölt felhasználó (74101)
Amit te irtál site cimet ott szó nincs ilyenről.Az egy nagy átverés a javábol.

SeX_maniac

kuncee