irtó' izgató a kép....kész orgia
Láthatatlan emberrel :-D
Szerintem is nagyon izgató a dolog, nekem egyébként Tesco parkolójában nappal volt a legnyilvánosabb, persze autóban.
Valahogy szerintem varázslatos a dolog, szerintem nagyon izgató a lebukás veszélye, illetve, ha nem is a lebukás akkor jó érzés, ha az ember kibök valakit aki titkon de figyeli amit az ember tesz.
Persze fordítva is izgi, pl kibökni egy párt vonaton vagy buszon:) Figyelve közbe a többi ember reakcióit, ki mit vesz észre és erre hogyan reagál.
Valahogy szerintem varázslatos a dolog, szerintem nagyon izgató a lebukás veszélye, illetve, ha nem is a lebukás akkor jó érzés, ha az ember kibök valakit aki titkon de figyeli amit az ember tesz.
Persze fordítva is izgi, pl kibökni egy párt vonaton vagy buszon:) Figyelve közbe a többi ember reakcióit, ki mit vesz észre és erre hogyan reagál.
Ezzel eggyetértek!
nem semmi, mikor?
(Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 11. szombat 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 01:42
szerintem olykor-olykor izgató, én már csináltam a 7A buszon is ;-)
szerintem olykor-olykor izgató, én már csináltam a 7A buszon is ;-)
hali mindenkinek!
melyik a legnyilvánosabb hely ahol csináltátok?
melyik a legnyilvánosabb hely ahol csináltátok?
az egyik legjobb téma 1 hónapja érintetlen?????
pilis vörösvár-solymár
Dunaalmás/Neszmély???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 00:52
Huh egy órája 10es úton egy bezárt magyar benzinkút parkolójában szemlélője lettem egy gyorsmenetnek...
Huh egy órája 10es úton egy bezárt magyar benzinkút parkolójában szemlélője lettem egy gyorsmenetnek...
Kár
És fotók nem készültek? :-)
hidd el, 2X nem lehet ugyan olyan :-D
Ez jobb lessz :-D
Ez jobb lessz :-D
joe! ez most nem terv volt, hanem megtörtént....de miért is ne?...lehet terv is :):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben, nem is hangzik rosszul:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 08:52
eszembe jutott valami... erdőben pasi a fának dölve...én meg térdelve...huhh....csak a kullancsokat kell megnézni utána:D:D:D:D:D
eszembe jutott valami... erdőben pasi a fának dölve...én meg térdelve...huhh....csak a kullancsokat kell megnézni utána:D:D:D:D:D

SeX_maniac

Tündérke4