Lányok mi a véleményetek a kölcsönös franciárol?ti h szeretitek?Irjatok hozzászolást.
Kedves Bors! Mint ígértem, temészetesen hozzászólok a témádhoz. Röviden: imádom a 69et, bővebben: nagyon imádom ezt a poziciót (függetlenül attól hogy alul vagy felül vagy oldalt) vagyok.
Ki ne szeretné? :)
Tényleg ki az aki nem szereti?
Én nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fokozom...nagyon,örülten,ájulásig,élvezésig!! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Fokozom...nagyon,örülten,ájulásig,élvezésig!! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
én is szeretem élvezésig de én csak felül
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 00:49

Tényleg ki az aki nem szereti?
Fokozom...nagyon,örülten,ájulásig,élvezésig!!
Fokozom...nagyon,örülten,ájulásig,élvezésig!!
Lehet ezt nem szeretni?
http://www.***.com/index.php?view=gal/szex/752/
(csak képet szúrj be, ne másik oldalt:mmeprune)
http://www.***.com/index.php?view=gal/szex/752/

(csak képet szúrj be, ne másik oldalt:mmeprune)
Szeretem minden formában.
szerintem az egyik legjobb amit lehet csinálni! mind2 felnek jo szal aki nem probalta tegye meg
mi a páromal ezt tartjuk a legizgatóbb előjátéknak,de miért hivják francia sexnek?ez már a kámaszutrában is benne van,nem az a legrégebbi?
Költői kérdés. Ki nem szereti?? Az egyik legizgalmassabb, legszebb dolog amit egy férfi és egy nő csak csinálhat egymással.
Én is szeretem nagyon!!Fincsi!
Ez nálunk is mindig bejön!
Én úgy tudom (lehet, hogy rosszul) azért lett francia, mert ők csinálták a legnagyobb előszeretettel a barokk kor idején, amikor aztán kellett hozzá gusztus az akkori higéniai szokásokat figyelembe véve.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 11:31

mi a páromal ezt tartjuk a legizgatóbb előjátéknak,de miért hivják francia sexnek?ez már a kámaszutrában is benne van,nem az a legrégebbi?
Valahol olvastam egyszer, hogy a francia kéjnők ismert fogása volt ez a technika (s mint tudjuk az ilyen, szintén évszázados hagyományokra vezethető vissza).
Az alul felül kérdése: én imádom, ha egy férfi valóban férfi. Szeretem ahogy biztokba vesz, nem uralkodik rajtam (ez nem jó szó), leginkább ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani hogy ő uralja a pillanataimat. Hozzáteszem ez nem szeretővel hanem a párommal van így kizárólag:). Talán éppen ezért vágyom is arra, hogy egy kicsit kiszolgáltatott legyek neki, ő adja a számba a farkát úgy, hogy teljes fizikai súlya fölém emelkedjen. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 11:31
Az alul felül kérdése: én imádom, ha egy férfi valóban férfi. Szeretem ahogy biztokba vesz, nem uralkodik rajtam (ez nem jó szó), leginkább ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani hogy ő uralja a pillanataimat. Hozzáteszem ez nem szeretővel hanem a párommal van így kizárólag:). Talán éppen ezért vágyom is arra, hogy egy kicsit kiszolgáltatott legyek neki, ő adja a számba a farkát úgy, hogy teljes fizikai súlya fölém emelkedjen. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Pille kérésére

Imádom a franciát!
Én alul szeretek lenni, mert így csodálatosan kinyílik a punci! És maga a látvány annyira izgató, hogy attól képes lennék elmenni.
a 69 agyonrágott csont? :):):) tom! nem ismerek rád! :):):)