késő
igazi vadmacska lehetsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 03. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 03. csütörtök 08:07

igazi vadmacska lehetsz

Törölt felhasználó (805295)

Vibrátorom hangja... (aki ismer) mert ugye páremberrel kameráztam innen az tudja.. hogy ez tényleg így van.....
Másik ami bosszant a pasik olyan csendesek.... biztos abból fakad mikor elkezdtek hokizni anno 11-12 évesen akkor lopva és csendben szoktak ugye.. és a megszokás meg nagyúr.. (sajnos) csajoknál az idegesít ha kiabál még hozzá sem értem de már élvez sikítozik.... brhhhhh... na ne.... aztán a szagok ha pl nem tusolt le s netán testszagú... grrrr pfúj és hogy nem figyel rám.. nem veszi a jeleim.. nem érti h nem úgy kell nyalni pedig 20x-or szólok.... ha önző és korán elmegy... ha túl kedves.. ha nem mer szétkef*lni...
stb.. stb.. többet nem írok meeee megkapom.. hogy...
Másik ami bosszant a pasik olyan csendesek.... biztos abból fakad mikor elkezdtek hokizni anno 11-12 évesen akkor lopva és csendben szoktak ugye.. és a megszokás meg nagyúr.. (sajnos) csajoknál az idegesít ha kiabál még hozzá sem értem de már élvez sikítozik.... brhhhhh... na ne.... aztán a szagok ha pl nem tusolt le s netán testszagú... grrrr pfúj és hogy nem figyel rám.. nem veszi a jeleim.. nem érti h nem úgy kell nyalni pedig 20x-or szólok.... ha önző és korán elmegy... ha túl kedves.. ha nem mer szétkef*lni...

Azért volt már jó is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 03. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 03. csütörtök 08:07

Vibrátorom hangja... (aki ismer) mert ugye páremberrel kameráztam innen az tudja.. hogy ez tényleg így van.....
stb.. stb.. többet nem írok meeee megkapom.. hogy...

igen volt már jó is.. de lehetne jobb is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 03. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 03. csütörtök 22:27

Törölt felhasználó (295546)

Azért volt már jó is?

Vad cicus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 04. péntek 05:38

igen volt már jó is.. de lehetne jobb is...

... ha véletlenül abba kell hagyni!!!
Hát idézem mi idegesít igazán "Sok kell még?"
Engem az idegesít szex közben hogy ha felül vagyok szédülök,ha alul vagyok fuldoklom,oldalról meg nem látom a tévét....

Hát például ha én szólok a csajnak mondjuk szopás közben hogy kicsit finomabban vagy másképpen légyszi, erre persze a magasröptű válasz: "idáig még nem panaszkodott rá senki"...hát...az ilyenhez csak gratulálni tudok, persze ezután csomagolás és tipli!
Ha szex közben arra figyelnék hogy mi idegesít, akkor a szexre se figyelek ... nem?
De ha idegesít valami az a buta kérdések, mint pl "meddig csinálod még", vagy "sok van még hátra" ?

De ha idegesít valami az a buta kérdések, mint pl "meddig csinálod még", vagy "sok van még hátra" ?
A nagy zaj!
Na ez a psziché látod...
"Érezd a ritmust,vedd át az ütemet!"...
)))

Zokni a nőn. Attól leghangolóbb nincs is.
Nyikorogó ágy és kényelmetlen póz/ágy
Mi tud?.....max talán ha kimaradok belőle, de ha kimaradok nem vagyok szex közben tehát semmi
Valamikor egy esős őszi későestén, sokpelenkás nyafogós fárasztó nap után, valahogy nem nagyon voltam ráhangolódva erotikus gondolatokra, de a hormonok mellettem nagyon csalogatóan hívtak. Na egye fene erőt vettem magamon és már rendesen sikerült a hormongazdának nedvesre lazítani, szinte azt is elfelejtettem volt nappalom. Mikor őszhöz szokatlan égzengéssel óriási vihar keveredett felénk, nos azonnal sikerült kiesnem a ritmusból és a gondolatom is az volt na ezt az élvezetet ma elveri a vihar
. Valószínű párom éles radarjával érzékelte a zökkenésem és viccesen megjegyezte " na most ne vigyorogj mert totál begerjedek és végem mert azt gondolom egy vámpírlányt dugok". Na több se kellett, rendesen bepörögtem...mert ő meg tudta arra borzongós-feelingre gerjedek...
Végül ami idegesít az is izgat, az agyban dől el minden, akarod vagy sem, hogy idegesítsen.

Valamikor egy esős őszi későestén, sokpelenkás nyafogós fárasztó nap után, valahogy nem nagyon voltam ráhangolódva erotikus gondolatokra, de a hormonok mellettem nagyon csalogatóan hívtak. Na egye fene erőt vettem magamon és már rendesen sikerült a hormongazdának nedvesre lazítani, szinte azt is elfelejtettem volt nappalom. Mikor őszhöz szokatlan égzengéssel óriási vihar keveredett felénk, nos azonnal sikerült kiesnem a ritmusból és a gondolatom is az volt na ezt az élvezetet ma elveri a vihar

Végül ami idegesít az is izgat, az agyban dől el minden, akarod vagy sem, hogy idegesítsen.
ha hangtalan a csaj

- Ha stresszes a pasi.
- Ha lelankad valami okból kifolyólag.
- Ha nem domináns.
- Ha csörög a mobilja (nálam lehalkítva mindig!)
- Ha valaki hangol a szobája előtt, vagy akár az utcán!
- Ha lelankad valami okból kifolyólag.
- Ha nem domináns.
- Ha csörög a mobilja (nálam lehalkítva mindig!)
- Ha valaki hangol a szobája előtt, vagy akár az utcán!
Ha hazajönnek közben a szülők

ha a csávó neje megérkezik

dzivkane ha megjon (oda jon )a ferjem