A görcs,na megha szopás közbe fogaznak de annyira,hogy már fáj.
Ha közben chat-el!

Fúú az rohadtul idegesít,ha a gumit igazítja mert fél a bnőm hogy gyerek lesz...pfff,akko naon bepöccenek és vadul elkezdem nyomni

Mi idegesít fel? Sokszori kérésem ellenére a feje alá teszi a párnát, és nem a dereka alá.
Telefon! "Szia, itt anyu beszél, ráérsz?" :@ :S
Jah, meg ahogy Zatur is mondta: a kérdés, h "Mit szeretnél?"... Váááh, azt h kúrj meg, csináld, ahogy akarod... De nem...? xD
jah, meg még az hogy "Elmentél már?" pffff
Egy régebbi kapcsolatom alatt fordult elő, hogy a tv ment a háttérben a zajok elnyomására. /kamaszkor, csaj ősei a szomszéd szobában/ Tv- ben valami angol munkásfilm. Visszaszámlálási időszak. Valahol 6..5..4 magasságában a tvfilm egyik szereplője elkezdett üvölteni: GÁZROBBANÁS! GÁZROBBANÁS! Vinnyogtunk a röhögéstől mindketten. Legnagyobb mérgünkre aznap már nem történt semmi, mert valamelyikünk mindíg elröhögte magát.
ha mindenféle baromságon töri a fejét közben, ha épp szőr/hajszálakat talál a szájában, bejön az akárki a familiából, és a KENÓSORSOLÁS!!!!!!
a telefonálás szex nélkül is idegesít
szerencsére közben még nem szólalt meg,pláne nem hagytuk abba miatta

Nem értem pedig olyan aranyos a rózsaszínű medve!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 04. 07. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 13:27

ha mindenféle baromságon töri a fejét közben, ha épp szőr/hajszálakat talál a szájában, bejön az akárki a familiából, és a KENÓSORSOLÁS!!!!!!
Ja én egyszer a gumimacik hangos zenéje miatt nem tudtam elmennia mi a szomszéd szobából hallattszott át..

az medve?????????? és az a "zene"... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 07. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Váh, ez jó, Kenósorsolás! xD Tűű-rü-tü-tü-tü-rü-tűű
Én pont ezért ált. zenét rakok be háttérzajnak

mikor délelőt anyám átjön ajtó zárva,leül a teraszon megvárja mig kinéz valaki és mikor közlöm bosszúsan hogy ép nemi életet élnék még ő van felháborodva.hogy azt éjszaka kell.

Ja nagyon tré volt, de volt már telefon hívatlan látogató minden..
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 04. 07. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár a telefon nem annyira veszélyes még ifjúkoromban a barátnőm épp lovagolt amikor csörgött a telefon és fel kellett vennem / sejtettem, hogy a haverom hív /
mivel ah nem teszem a kkor felveszik a szüleim éás bejönnek a szobámba hogy vegyem fel mert ez vagy az keres...
Szal felveszem Mondja a haver -hello,
mondom Hello /nyujtott hangon,
- mivan nem érsz rá?
-nem -mondom
-ott a csajod?
Ja- mondom
- dugtok?- kérdezi felismeve végre a helyzet komolyságát!
Ja- mondom
Akkor csá mondja meg én is csá-
A lány addig mozdulatlanul ült a kőkemény farkamon amíg lefolytattuk a kis csevejt!
Amikor befejeztem végre ezt akínos beszélgetést rögtön folytattuk amíg mindkettőnknek jó lett...
mivel ah nem teszem a kkor felveszik a szüleim éás bejönnek a szobámba hogy vegyem fel mert ez vagy az keres...
Szal felveszem Mondja a haver -hello,
mondom Hello /nyujtott hangon,
- mivan nem érsz rá?
-nem -mondom
-ott a csajod?
Ja- mondom
- dugtok?- kérdezi felismeve végre a helyzet komolyságát!

Ja- mondom
Akkor csá mondja meg én is csá-
A lány addig mozdulatlanul ült a kőkemény farkamon amíg lefolytattuk a kis csevejt!

Amikor befejeztem végre ezt akínos beszélgetést rögtön folytattuk amíg mindkettőnknek jó lett...

Marha jó, ha közben az asszonynak eszébe jut, hogy festeni kellene
az ágyunk nyikorgása.
de talán pár hónap múlva sikerül lecserélni már végre az ágyat

de talán pár hónap múlva sikerül lecserélni már végre az ágyat
Az nagyon tud idegesíteni ha meg hallom hogy jön a törpém a szobájából!
KELLEMETLEN TUD LENNI!