Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1621   2019. 12. 12. csütörtök 12:57
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
felkialtas Sziasztok! Kérjük azokat a felhasználóinkat, akik az utóbbi időben az oldal működésében lassulást tapasztaltak, vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben IDE kattintva felkialtas
#1620   2019. 12. 12. csütörtök 10:33
Szia! Egy régi link lehet elmentve a böngésződben, kérjük kattints IDE, és mostantól ezen a linken használd az oldalt. https jelenti a biztonságos http kapcsolatot, a leírtak alapján nálad a böngésző címsorában még a korábbi szerepelhet
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4071152)
2019. 12. 11. szerda 20:10
Kedves Admin!
A hiba továbbra is fennáll, lásd , másoknál is. Olyan bosszantóan lassú, hogy inkább bezárom és nem használom. Nem vagyok hozzáértője a biztonsági intézkedéseknek, nem tudok neked képernyőképet küldeni, de most is állítom, hogy a címsor elején található ikon - Lakat és sárga háromszögben felkiáltójel - ami szerint " A kapcsolat nem biztonságos, ez az oldal gyenge titkosítást használ."
Kérlek hidd el képernyőkép nélkül is!!! (Win 10 op. rendszer van)
#1619   2019. 12. 11. szerda 20:10
X Törölt felhasználó (4071152)
Kedves Admin!
A hiba továbbra is fennáll, lásd , másoknál is. Olyan bosszantóan lassú, hogy inkább bezárom és nem használom. Nem vagyok hozzáértője a biztonsági intézkedéseknek, nem tudok neked képernyőképet küldeni, de most is állítom, hogy a címsor elején található ikon - Lakat és sárga háromszögben felkiáltójel - ami szerint " A kapcsolat nem biztonságos, ez az oldal gyenge titkosítást használ."
Kérlek hidd el képernyőkép nélkül is!!! (Win 10 op. rendszer van)
#1618   2019. 12. 11. szerda 08:52
cupidus cupidus
Sziasztok!
Én többnyire telefonon, asztali módban látogatom az oldalt, meg általában ott is netezek.
Általánosságban is mondhatom, hogy mostanában messze a leglassabb, legtöbbször lefagyó, elakadó oldalak közé tartozik. Vagy egyszerűen csak nem reagál az érintésre.
Nem, nem a telefonommal van gond, aránylag új készülék, elegendő tárhellyel és memóriával.
Meg aztán egyéb oldalakon tökéletesen működik.
Ez a probléma inkább percnyi, mint napi rendszerességű és már nagyon zavaró.
Úgy érzem magam mintha visszarepültem volna 10 évet, az 1 mega/feltöltés időszakába... pardon1
#1617   2019. 12. 10. kedd 19:17
stikli67 stikli67
Sziasztok!
A lassulás nálunk is megvan, sőt sokszor mintha lefagyna semmire sem reagál gépen is ,telefonon is. confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 05. csütörtök 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 05. csütörtök 07:37
Szia! Két észrevételem lenne az oldallal kapcsolatban, egyik az ,hogy a gép azt írja ki,hogy az oldal gyenge titkosítást használ,a másik pedig, hogy rendkívül lassú lett, gépen és telefonon is. A gyenge titkosítás miatt az adataink, képeink nincsenek biztonságban?
Üdv, Ági&István
#1616   2019. 12. 05. csütörtök 19:54
Köszönjük a visszajelzéseket, a lassulásra igyekszünk ránézni, egyenlőre nem látjuk okát, illetve nem is mindig érezhető.
A titkosítás kapcsán szeretnénk bővebb információt kapni, miszerint milyen operációs rendszert, milyen böngészőt (illetve ha használsz, akkor milyen tűzfalat-vírusírtót) használsz? Illetve esetleg egy képernyőfotót, ha tudnál mutatni a hibáról, az is segítene.
A goldengate.hu-n a kvázi iparági szabvány 2048-bit hosszúságú RSA kulcsos bizonytványokat használjuk, ezeket minden mai böngésző kiemelten biztonságosnak fogadja el, és eddig semmilyen eszközön nem sikerült ilyen jelzésbe belefutni, ezért a fenti információk alapján megpróbáljuk reprodukálni a jelzést.
(Ez a jelzés amúgy a kliens és a szerver közti adatokat biztonságát jelezné, ilyenek tipikusan például az adott oldalhoz elküldött jelszavat, ez a hiba nem érinti sem az adatbázist, sem a szerveren tárolt képeket sem.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 05. csütörtök 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 05. csütörtök 07:37
Szia! Két észrevételem lenne az oldallal kapcsolatban, egyik az ,hogy a gép azt írja ki,hogy az oldal gyenge titkosítást használ,a másik pedig, hogy rendkívül lassú lett, gépen és telefonon is. A gyenge titkosítás miatt az adataink, képeink nincsenek biztonságban?
Üdv, Ági&István
#1615   2019. 12. 05. csütörtök 07:37
X Törölt felhasználó (4071152)
Üdv, Ági&István
#1614   2019. 11. 26. kedd 09:12
Szia! Köszönjük az észrevételt, ennek korrigálása már szerepel a fejlesztési listánkon. Amint lesz rá kapacitás, javítjuk.
(Ez egy válasz Spermahajhasz üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 22:30
Sziasztok! Észrevétel, javaslat, változtatni való...

Kellemetlenséget okozhattam másoknak véletlen kattintásom miatt!!!

Lehetne, hogy a társkeresőben a profil ablakok megjelenítése esetén az "Üzenet/Kapcsolat " klikk közvetlen közeléből elkerüljön a "Bejelentem, hogy profi hirdető!" klikk. Nagyon zavaró a közelsége és az is nagy hibája, hogy a véletlen kattintást sem lehet orvosolni azzal, hogy biztonsági kérdést tenne fel, hanem egyből küldi a bejelentést...!!! Ez mobil képernyőn még nehezebben kezelhető, mert kicsi a képernyő nagy az ember ujja... Szóval tegyétek át jobb szélre, távolra egymástól a bejelentő gombot! Kéretik megfontolni, változtatni! Köszönettel S.
#1613   2019. 11. 25. hétfő 22:30
Spermahajhasz Spermahajhasz
Sziasztok! Észrevétel, javaslat, változtatni való...

Kellemetlenséget okozhattam másoknak véletlen kattintásom miatt!!!

Lehetne, hogy a társkeresőben a profil ablakok megjelenítése esetén az "Üzenet/Kapcsolat " klikk közvetlen közeléből elkerüljön a "Bejelentem, hogy profi hirdető!" klikk. Nagyon zavaró a közelsége és az is nagy hibája, hogy a véletlen kattintást sem lehet orvosolni azzal, hogy biztonsági kérdést tenne fel, hanem egyből küldi a bejelentést...!!! Ez mobil képernyőn még nehezebben kezelhető, mert kicsi a képernyő nagy az ember ujja... Szóval tegyétek át jobb szélre, távolra egymástól a bejelentő gombot! Kéretik megfontolni, változtatni! Köszönettel S.
#1612   2019. 11. 13. szerda 22:55
X Törölt felhasználó (3715492)
#1611   2019. 11. 13. szerda 21:55
Íme: Párkapcsolatban élő hölgyek kíváncsiak vagytok más férfiakra?, lehet folytatni az eszmecserét vigyor3
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 13. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 11. 13. szerda 08:25
Erdekesnek erdekes lehet, csak sohasem kerulnek eloterbe szerintem. Nem hiszem, hogy barki is vegig lapoz 1000 topicot. Az elso 3 oldal kb, amit megnez az ember ha nagyon sok ideje van, de az sem gyakori. Ami 2-3 ev alatt nem kerul elo, azt mar megette a fene.
Ez sajnalatos. Pedig az szerintem nepszerubb lenne, mint a torles. A lenti esetet emlitve az uj topic torlesre kerult, a beszelgetes fonala elvagva, a regi, hasonlo tartalmu meg a fene tudja hol van. Nemigazan szolgalja a nepszeruseget szerintem.
#1610   2019. 11. 13. szerda 08:25
Erdekesnek erdekes lehet, csak sohasem kerulnek eloterbe szerintem. Nem hiszem, hogy barki is vegig lapoz 1000 topicot. Az elso 3 oldal kb, amit megnez az ember ha nagyon sok ideje van, de az sem gyakori. Ami 2-3 ev alatt nem kerul elo, azt mar megette a fene.
Ez sajnalatos. Pedig az szerintem nepszerubb lenne, mint a torles. A lenti esetet emlitve az uj topic torlesre kerult, a beszelgetes fonala elvagva, a regi, hasonlo tartalmu meg a fene tudja hol van. Nemigazan szolgalja a nepszeruseget szerintem.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 11. 12. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2019. 11. 12. kedd 21:20
Régebbi topicokat azért nem törlünk, mert mások számára érdekesek lehetnek a benne leírtak, főleg, ha hosszabb kommunikáció zajlott egy adott témáról - illetve lehet a későbbiekben is időszerűek lesznek a leírt információk. Az összeolvasztás két különálló téma esetén sajnos nem lehetséges shakehead
#1609   2019. 11. 12. kedd 21:20
Régebbi topicokat azért nem törlünk, mert mások számára érdekesek lehetnek a benne leírtak, főleg, ha hosszabb kommunikáció zajlott egy adott témáról - illetve lehet a későbbiekben is időszerűek lesznek a leírt információk. Az összeolvasztás két különálló téma esetén sajnos nem lehetséges shakehead
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 08:38
Igen, az volt. Koszi, igy ertheto.
Ezzel kapcsolatban egy kerdes/javaslat. Ha nyilik egy uj topic azonos tartalommal/cimmel, es ertelmes beszelgetes folyik benne, azt nem lehetne osszeolvasztani a regivel egyszeru torles helyett? En peldaul itt vagyok par eve, de sohasem figyeltem fel erre a temara. Uj topic nyitasanal gondolom legtobben nem nezunk vissza 15 evet, hogy letezik-e mar. Sot, azokat a temakat amik tobb eve nem kerultek eloterbe talan lehetne is torolni.
#1608   2019. 11. 12. kedd 08:38
Igen, az volt. Koszi, igy ertheto.
Ezzel kapcsolatban egy kerdes/javaslat. Ha nyilik egy uj topic azonos tartalommal/cimmel, es ertelmes beszelgetes folyik benne, azt nem lehetne osszeolvasztani a regivel egyszeru torles helyett? En peldaul itt vagyok par eve, de sohasem figyeltem fel erre a temara. Uj topic nyitasanal gondolom legtobben nem nezunk vissza 15 evet, hogy letezik-e mar. Sot, azokat a temakat amik tobb eve nem kerultek eloterbe talan lehetne is torolni.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2019. 11. 11. hétfő 22:10
"Párkapcsolatban élő hölgyek kíváncsiak vagytok más férfiakra?" valószínűleg ezt a témát keresheted. Azért lett törölve, mert van már egy másik: "Párkapcsolatban élők kíváncsiak vagytok másokra is?" topic címmel. A másik törölt téma: "Izgató-e a sok sperma, óriási spricc?" - ilyen téma szintén van már "Sperma mennyisége címmel"
Az volna a kérésünk, mielőtt új témát nyittok, fussátok át a már meglévőket, a GG fennállásának több, mint 15 éve alatt elég sokféle topic nyílt már, célszerű lenne ott folytatni tovább a témába vágó eszmecseréket smile
#1607   2019. 11. 11. hétfő 22:10
"Párkapcsolatban élő hölgyek kíváncsiak vagytok más férfiakra?" valószínűleg ezt a témát keresheted. Azért lett törölve, mert van már egy másik: "Párkapcsolatban élők kíváncsiak vagytok másokra is?" topic címmel. A másik törölt téma: "Izgató-e a sok sperma, óriási spricc?" - ilyen téma szintén van már "Sperma mennyisége címmel"
Az volna a kérésünk, mielőtt új témát nyittok, fussátok át a már meglévőket, a GG fennállásának több, mint 15 éve alatt elég sokféle topic nyílt már, célszerű lenne ott folytatni tovább a témába vágó eszmecseréket smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 16:56
Nem keszitettem roluk listat, mert mindig azt hittem egyedi esetrol van szo, csak mar tobbszor bosszankodtam miatta. A legutolso cimere sem emlekszem csak arra, hogy kimondottan erdekes beszelgetest folytattunk paran a felesegekrol. Szombat reggel meg megvolt, delutan jottem beleolvasni mindenestol eltunt.
#1606   2019. 11. 11. hétfő 16:56
Nem keszitettem roluk listat, mert mindig azt hittem egyedi esetrol van szo, csak mar tobbszor bosszankodtam miatta. A legutolso cimere sem emlekszem csak arra, hogy kimondottan erdekes beszelgetest folytattunk paran a felesegekrol. Szombat reggel meg megvolt, delutan jottem beleolvasni mindenestol eltunt.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2019. 11. 11. hétfő 08:39
Szia! Konkrét példákat tudnál mondani, mely topicokról lenne szó?
#1605   2019. 11. 11. hétfő 08:39
Szia! Konkrét példákat tudnál mondani, mely topicokról lenne szó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 09. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 09. szombat 14:16
Egy kerdes. Miert tunnek el teljesen normalis hangvetelu topicok? Tobbszor megfigyeltem, hogy ahol kezd kialakulni egy normalis beszelgetes, azt valamiert zaroljak vagy torlik, annak ellenere, hogy nincs benne semmi ami a szabalyzatot megszegi. De miert?
#1604   2019. 11. 09. szombat 14:16
Egy kerdes. Miert tunnek el teljesen normalis hangvetelu topicok? Tobbszor megfigyeltem, hogy ahol kezd kialakulni egy normalis beszelgetes, azt valamiert zaroljak vagy torlik, annak ellenere, hogy nincs benne semmi ami a szabalyzatot megszegi. De miert?
#1603   2019. 11. 08. péntek 18:27
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin
El sem tudod képzelni mennyi ideje megy el azzal az adminoknak és moderátoroknak, hogy a spammelőket, a kamu regeket kamu képeket kiszűrjék. És amit látsz az a jéghegy csúcsa! Leginkább egy szélmalomharc!

Ugye tisztában vagy azzal, hogy ez egy ingyenes rovat, és bárki ingyen regisztrálhat? És ami ugye ingyen van... Ha törlésre kerül a kamu reg a lopott képeivel, ugye az borítékolható, hogy azonnal újra regisztrál. Nem kötelező figyelned és szűrnöd a kamusokat! Többször javasoltuk a fórumokon, hogy mindenkinek lehetősége van rá hogy hitelessé tegye magát. Pl a user nevét egy lapra felírva lefotózza magát. Nyilván nem 100% de valami! Vagy tölt fel képsorozatot magáról az oldalra szintén így, papírlapon névvel feltüntetve. Igazából, nagyon kevesen törekedtek arra, hogy saját magát "hitelessé" tegye. Rólad sincs fent nyilvános képsorozat az oldalon, a társkeresőben sem. Tulajdonképpen ez alapján te, vagy bárki akinek nincs fent anyaga, nem találkoztunk vele díjátadón lehet kamus.

Két megoldás lehetséges! Fizetőssé lehet tenni az egész társkereső részt. Ezáltal a kamusok nagy részét ki lehet szűrni. De meg fogsz döbbenni, még így marad nem egy kamus, aki még pénzt is áldozna arra, hogy a kamu életét élje tovább. A másik megoldás, az az, hogy admin leszel, moderátor és napi 8 órában szűrni fogod ezeket az embereket az oldalon. Természetesen mivel a rovat ingyenes, ezért a munkát sajnos csak hasonlóképpen tudjuk honorálni is.

Üdvözlettel,
Goldengate Szerkesztőség
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 11. 08. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 08. péntek 11:10
Érdeklődnék a társkeresőben a kamu képek szűrésével kapcsolatban..nagyon sok a netről letöltött kép..lehetne szűrjétek néha Ti is?Ne csak nekünk kelljen mindig figyelni a kamusokat,és szűrni?
#1602   2019. 11. 08. péntek 11:10
becske becske
Érdeklődnék a társkeresőben a kamu képek szűrésével kapcsolatban..nagyon sok a netről letöltött kép..lehetne szűrjétek néha Ti is?Ne csak nekünk kelljen mindig figyelni a kamusokat,és szűrni?

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1881db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 30. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!