Szia! lenne egy kérdésem amiben a segitségedet szeretném kérni. a páromnak eltört a lába viszont sexuálissan állandoan fel van töltödve.Én nem akartam neki fájdalmat okozni és nem volt sex. Ezen ő megsértödött. Van valamid arra hogy az ilyen kényszerhelyzeteket hogy lehet megoldani?hol keressek?
bazd tom ! nem hagytál kibontakozni
a verdás topicba

a verdás topicba

Hahahahahahaha....guppi! Nem jöttél rá, mi?!
Gábordénes "buktámat" pedig borzasztóan szégyellem, azt hiszem, ezt nem fogom tudni feldolgozni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 20:33
Gábordénes "buktámat" pedig borzasztóan szégyellem, azt hiszem, ezt nem fogom tudni feldolgozni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

"Flipperöcsi...nagggyoooon jooooo vagy))...komolyan rég nevettem ilyen jót...10 points)))"
ez ám az igazi tartalom
(szerintem így érthető, hogy miért törölték a hszeidet)
ez ám az igazi tartalom

(szerintem így érthető, hogy miért törölték a hszeidet)
Hello.
Az lenne a kérdésem hogy a pontokat hogy illetve hol lehet filmre váltani mert a G.Pont menünél csak vip tagságot enged.De példaként filmbeváltás is fel van sorolva.
Köszi a választ.Amugy több mint 8 ezer pontom van.
Az lenne a kérdésem hogy a pontokat hogy illetve hol lehet filmre váltani mert a G.Pont menünél csak vip tagságot enged.De példaként filmbeváltás is fel van sorolva.
Köszi a választ.Amugy több mint 8 ezer pontom van.
a topicodat én töröltem, (a kérdéseddel együtt)mert annyira nyilvánvalóan volt már párhuzamos topic a meglévők között, hogy szúrta a szememet!
élvezésstop--->KLIKK!(itt kérdezz bátran, és nem kell azonnal megsértődni, inkább ismerd meg a GG fórumot, és tájékozódj új topic nyitása előtt!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 21:49
élvezésstop--->KLIKK!(itt kérdezz bátran, és nem kell azonnal megsértődni, inkább ismerd meg a GG fórumot, és tájékozódj új topic nyitása előtt!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (116832)

Köszi a választ! Csak ép a kérdésemre nem kaptam semmit ,mint amit a tropicon keresztül érdekelt volna!Én is sajnálom. Tiszteletel "gege" ! Továbi sok sikert!
milyen kérdésre nem kaptál választ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 21:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi a választ! Csak ép a kérdésemre nem kaptam semmit ,mint amit a tropicon keresztül érdekelt volna!Én is sajnálom. Tiszteletel "gege" ! Továbi sok sikert!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 21:33

ez a fórum arról szól, hogy ha van egy meglévő téma, amibe belefér a kérdésed, vagy a kérdésedre a válasz, akkor oda beírhatod...ez a fórum nem arról szól, hogy meglévő topicokból még egyet nyitunk, mert nem nézünk előtte körül...
Kedves Barátom!... ha nem tetszik ez a rendszer, akkor őszintén sajnálom, ha itt hagysz minket...de nem tudok többet tenni érted
1015hsz...olvasd el újra
Kedves Barátom!... ha nem tetszik ez a rendszer, akkor őszintén sajnálom, ha itt hagysz minket...de nem tudok többet tenni érted
1015hsz...olvasd el újra
" Most itt csak azok a témák szerepelhetnek amik téged érdekelnek, vagy ez a fórum mindenkié?"
ha csak azok szerepelnének, akkor lényegesen kevesebb topic lenne, nem az a párszáz, ami most is működik
"Sajnálom de nem akarok egy olyan oldalon véleményt megfogalmazni, ahol egy ember mindenkit irányít. Ez nem felügyelet, hanem hatalommal való visszaélés."
eddig nem nagyon találkoztam a véleményed megfogalmazásával...volt két ellentmondó hszed az anális szexben...meg egy reklamálásod a csajok miért nyelitek le-ben...sok lehetőséged volt az egy hét VIP alatt véleményt fogalmazni, de nem éltél vele...ezért meg ne engem hibáztass
amikor bezárok egy duplikált topicot, akkor nem a hatalmammal élek vissza, hanem a figyelmetlen fórumozókat irányítom
"Sziasztok, én most jelentkeztem be utoljára, mert nem vagyok senki játékszere."
akkor lehet, hogy ezt már nem is olvasod???
"/A rendszer így nem jó, mert az egyéni véleményeket nem hagyja kibontakozni."
hol az egyéni véleményed???? keresd meg a megfelelő topicot, és bontakoztasd már ki végre sértődés helyett (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 21:25
ha csak azok szerepelnének, akkor lényegesen kevesebb topic lenne, nem az a párszáz, ami most is működik
"Sajnálom de nem akarok egy olyan oldalon véleményt megfogalmazni, ahol egy ember mindenkit irányít. Ez nem felügyelet, hanem hatalommal való visszaélés."
eddig nem nagyon találkoztam a véleményed megfogalmazásával...volt két ellentmondó hszed az anális szexben...meg egy reklamálásod a csajok miért nyelitek le-ben...sok lehetőséged volt az egy hét VIP alatt véleményt fogalmazni, de nem éltél vele...ezért meg ne engem hibáztass
amikor bezárok egy duplikált topicot, akkor nem a hatalmammal élek vissza, hanem a figyelmetlen fórumozókat irányítom
"Sziasztok, én most jelentkeztem be utoljára, mert nem vagyok senki játékszere."
akkor lehet, hogy ezt már nem is olvasod???
"/A rendszer így nem jó, mert az egyéni véleményeket nem hagyja kibontakozni."
hol az egyéni véleményed???? keresd meg a megfelelő topicot, és bontakoztasd már ki végre sértődés helyett (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Barátom! Szeretném megkérdezni tőled, hogy gyakorlatilag ez a fórum végül is miről szól? Arról, hogy vannak emberek akiknek kérdéseik vannak és szeretnének rá válaszokat kapni, vagy arról, hogy egyes emberek hatalmuknál fogva ezzel visszaélhetnek és ha a téma őket nem érdekli, akkor kizárhatnak. Én ezt nem értem. Most itt csak azok a témák szerepelhetnek amik téged érdekelnek, vagy ez a fórum mindenkié? Ez így szerintem elég egyoldalú. Sajnálom de nem akarok egy olyan oldalon véleményt megfogalmazni, ahol egy ember mindenkit irányít. Ez nem felügyelet, hanem hatalommal való visszaélés. Sziasztok, én most jelentkeztem be utoljára, mert nem vagyok senki játékszere. Csalódtam!!!!!!!!!
/A rendszer így nem jó, mert az egyéni véleményeket nem hagyja kibontakozni. Ha valakit megbántottam, akkor sajnálom, de én csak őszinte vagyok/ Sziasztok!
/A rendszer így nem jó, mert az egyéni véleményeket nem hagyja kibontakozni. Ha valakit megbántottam, akkor sajnálom, de én csak őszinte vagyok/ Sziasztok!
ez a fórum arról szól, hogy ha van egy meglévő téma, amibe belefér a kérdésed, vagy a kérdésedre a válasz, akkor oda beírhatod...ez a fórum nem arról szól, hogy meglévő topicokból még egyet nyitunk, mert nem nézünk előtte körül...
1015hsz...olvasd el újra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 21:25
1015hsz...olvasd el újra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Barátom! Szeretném megkérdezni tőled, hogy gyakorlatilag ez a fórum végül is miről szól? Arról, hogy vannak emberek akiknek kérdéseik vannak és szeretnének rá válaszokat kapni, vagy arról, hogy egyes emberek hatalmuknál fogva ezzel visszaélhetnek és ha a téma őket nem érdekli, akkor kizárhatnak. Én ezt nem értem. Most itt csak azok a témák szerepelhetnek amik téged érdekelnek, vagy ez a fórum mindenkié? Ez így szerintem elég egyoldalú. Sajnálom de nem akarok egy olyan oldalon véleményt megfogalmazni, ahol egy ember mindenkit irányít. Ez nem felügyelet, hanem hatalommal való visszaélés. Sziasztok, én most jelentkeztem be utoljára, mert nem vagyok senki játékszere. Csalódtam!!!!!!!!!
/A rendszer így nem jó, mert az egyéni véleményeket nem hagyja kibontakozni. Ha valakit megbántottam, akkor sajnálom, de én csak őszinte vagyok/ Sziasztok! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 17:57
/A rendszer így nem jó, mert az egyéni véleményeket nem hagyja kibontakozni. Ha valakit megbántottam, akkor sajnálom, de én csak őszinte vagyok/ Sziasztok! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

én meg majd erre hivatkozok
"ha rövid a szöveg akkor inkább át másolni. "

"ha rövid a szöveg akkor inkább át másolni. "
Tudom, csak tök jó volt, hogy a nyitóoldalon is kint volt...

a Kismalac rovatban ott vannak!
Kismalac--->Vicces videók és KATT! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 14:03
Kismalac--->Vicces videók és KATT! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)

Tényleg, a fôoldalról miért tűntek el a vicces videók?!
Kérjük szépen visszaaaaaaaaaaa!
Kérjük szépen visszaaaaaaaaaaa!
Tényleg, a fôoldalról miért tűntek el a vicces videók?!
Kérjük szépen visszaaaaaaaaaaa! (Ez egy válasz jackson üzenetére (2007. 09. 28. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérjük szépen visszaaaaaaaaaaa! (Ez egy válasz jackson üzenetére (2007. 09. 28. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet, hogy csak látszatadmin vagyok, de amibe "belekotyogtam", az a téma minden admint érint!
menj pihenni egy napra! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 05:25
menj pihenni egy napra! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)

te csak látszatadmin vagy?
ez az adminok fogadóórája és prunnenál vóltam bejelentkezve
nem illik mások beszédébe belekottyogni
engem nem zavar a smile gyakorolgassad bátronn
surdipapi se tiltakozot ellene

gábordénest még hirböl sem ismerem
az nem is fö iskola oda nem is járnék
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 19:24

az nem is fö iskola oda nem is járnék

A BME sosem volt főiskola......nem a gábordénesről beszélek, ahova 2002-ben jártál, hanem 1995. BME!!!! Vagy én, vagy te maradtál le valamiről! Amúgy nem érdekel, nem ez volt a lényeg!
nekem is rémlik valami még. Gépre hegesztet álapotrol és azon filozva hogy melyikünk a soros a kapucinoban.
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 28. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 10:58

Bocsi, de bukta van.
Az oldal készítője nem BME-re járt, hanem fősulira (nem GDF.)
És hogy miért tudom?
Hát mert egyrészt évekig együtt jártunk oda. (Jóemlékű gólyatáborok, ej.
)
Másrészt meg itt ül mellettem.

És hogy miért tudom?

Másrészt meg itt ül mellettem.
Bocs! Megtalaltam a baloldali menupontokban!
Szabad kerdezni hova lettek a kismalac videok az oldalrol?
Bocsi, de bukta van.
Az oldal készítője nem BME-re járt, hanem fősulira (nem GDF.)
És hogy miért tudom?
)
Másrészt meg itt ül mellettem. (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 19:24

És hogy miért tudom?

Másrészt meg itt ül mellettem. (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)

A BME sosem volt főiskola......nem a gábordénesről beszélek, ahova 2002-ben jártál, hanem 1995. BME!!!! Vagy én, vagy te maradtál le valamiről! Amúgy nem érdekel, nem ez volt a lényeg!
Janek! ha már meg vagyok szólítva:
1. má mé lennék én etalon /én csak egy adminnal "szemtelenkedő" senki vagyok!/
2. de egyáltalán miről van szó. és nekem mi közöm van hozzá
3. olyan manipulatív ez nekem így. miért is hasonlítasz nekem is Kátyára
. /ne feledd nálam ez nem hátrány ám!/
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 05:25
1. má mé lennék én etalon /én csak egy adminnal "szemtelenkedő" senki vagyok!/

2. de egyáltalán miről van szó. és nekem mi közöm van hozzá

3. olyan manipulatív ez nekem így. miért is hasonlítasz nekem is Kátyára

te csak látszatadmin vagy?
ez az adminok fogadóórája és prunnenál vóltam bejelentkezve
nem illik mások beszédébe belekottyogni
engem nem zavar a smile gyakorolgassad bátronn
surdipapi se tiltakozot ellene