Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 76 77 78 79 80 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#345   2007. 08. 22. szerda 18:47
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Kedves valamelyik admin worship
Csak egy kérdés.A SZEX(szokások,kapcsolatok.....)belül van a puncinyaló verseny topic,elolvastam az inditó hozzászólást is,itt lehet ilyen topic?
Mert ha a GG hirdetné még megértem,vagy csak én vagyok lemaradva valamiről?kérnék valakit világositsa meg sötét elmém confused ,szépen kérnék egy választ,KÖSZÖNÖM
#344   2007. 08. 22. szerda 09:12
new1 new1
OK. wink nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 22. szerda 09:01
én értem!
priviben válaszoltam neki és neked is! nyes wink
#343   2007. 08. 22. szerda 09:01
tom1019 tom1019 VIP Admin
én értem!
priviben válaszoltam neki és neked is! nyes wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 22. szerda 08:46
ezt mire írtad?
#342   2007. 08. 22. szerda 08:46
MmePrune MmePrune VIP Admin
ezt mire írtad?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 08:29
Topicokról.
Az utólsó két hsz. eltávolitása hehe
nagyon diplomatikus megoldás volt confused nyes
#341   2007. 08. 22. szerda 08:29
new1 new1
Topicokról.
Az utólsó két hsz. eltávolitása hehe
nagyon diplomatikus megoldás volt confused nyes
#340   2007. 08. 21. kedd 22:26
ne offold a topicot!
csak azért nem tiltalak, mert látom "jót" akarsz az adminlánynak! mf2
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 22:23
Ment a privi, és hozzá egy "túrós" rudi
(annyira friss, hogy még csepeg a vége!) crazya hehe
#339   2007. 08. 21. kedd 22:23
simon01 simon01
Ment a privi, és hozzá egy "túrós" rudi
(annyira friss, hogy még csepeg a vége!) crazya hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 21. kedd 22:01
rossz a megközelítésed...nincs mindig nekünk igazunk, de most nekem az volt smile
és az ajánlatod nem rossz, dobj egy privit a túró rudiddal wink vigyor
#338   2007. 08. 21. kedd 22:01
rossz a megközelítésed...nincs mindig nekünk igazunk, de most nekem az volt smile
és az ajánlatod nem rossz, dobj egy privit a túró rudiddal wink vigyor
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 21:41
De világos, mint a sötét éjszaka, hogy mindig nektek van igazatok!
Akkor mutasd meg magadat, és legyél a barátnőm!
(legalább egy éjszakára, ha benne vagy, akkor hozom a fiú barátomat is, hogy kedvedbe járhassunk, kicsit pofátlan az alánlat, de úgy tapasztaltam, hogy nagyon belevaló csajszi vagy) finom
#337   2007. 08. 21. kedd 21:41
simon01 simon01
De világos, mint a sötét éjszaka, hogy mindig nektek van igazatok!
Akkor mutasd meg magadat, és legyél a barátnőm!
(legalább egy éjszakára, ha benne vagy, akkor hozom a fiú barátomat is, hogy kedvedbe járhassunk, kicsit pofátlan az alánlat, de úgy tapasztaltam, hogy nagyon belevaló csajszi vagy) finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 21. kedd 21:30
megindokoltam...talán nem elég világos?
#336   2007. 08. 21. kedd 21:30
megindokoltam...talán nem elég világos?
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 21:16
miért lett bezárva a Barátnőm! topic?
olyan jó punci volt benne!
nagyon szigorúak az adminok,
vagy nincsenek kielégítve - kielégűlve??? mf2 beka3
#335   2007. 08. 21. kedd 21:16
simon01 simon01
miért lett bezárva a Barátnőm! topic?
olyan jó punci volt benne!
nagyon szigorúak az adminok,
vagy nincsenek kielégítve - kielégűlve??? mf2 beka3
#334   2007. 08. 21. kedd 16:12
én személy szerint csak a "jogtiszta" képek híve vagyok, de a az előző 341-es hsz ül!
viszont korábban indítottan egy olyan topicot, aminek a címe a "Kedvenc képek" topicja, ott már az elején jeleztem, hogy csak és kizárolag felírat nélküli képeket várunk, ill. lehet betenni! (legalább ott vegye a fáradságot a kedves fórumozó, tüntesse el a felíratozást a képről, és helyette tegyen be saját megfogalmazásű szöveget a képhez!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:40
Na.. más téma...

Kérdezhetek?
Egy időben nagyon "haraptatok" arra h. ha vki beszúr képet ne legyen rajt a honlap címe ahonnan koppintva lett...
Mostanában pedig eléggé sok olyan került fel...
wink
#333   2007. 08. 21. kedd 15:56
sajnos egyre kevesebb a meg nem jelölt kép...és senkitől nem várhatjuk el, hogy levágja a címeket...emlékezz rá mekkora hisztit csináltak, amikor javasolni merészeltem, hogy az igéző tekintetekbe melltől fölfelé kerüljenek képek...és ott is vágni kellene esetleg, hogy valóban csak a tekintet legyen a fontos, és ne a fedetlen keblek smile ...szóval mindezeket összevetve elnézőbbek lettünk smile
(persze jó lenne, ha nem lennének ott, de nincs mit tenni)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:40
Na.. más téma...

Kérdezhetek?
Egy időben nagyon "haraptatok" arra h. ha vki beszúr képet ne legyen rajt a honlap címe ahonnan koppintva lett...
wink
#332   2007. 08. 21. kedd 15:40
Moncy Moncy
Na.. más téma...

Kérdezhetek?
wink
#331   2007. 08. 21. kedd 13:57
vazelinator vazelinator VIP Admin
schumacher67

még mindig itt van a tény, hogy itt mindent fel vonultattva tudsz vitatkozni és érvelni. Másik topickban meg hát adod az értetlent, amiről le is rí hogy adod..
illetve, ha el is tekintek etöl, akor is van egy halom ember akivel vitatában állsz és ezek az emberek máshol nagyon jól elvannak, normálisan fórumoknak.
ennyi emberrel csak nem lehet diferencia, akkor marad az az egy, mindenki vita partnere, aki bajos.
ez csak a logika

Hogy megérésed végre, és hogy ne ebből a vitából álljon a fórum
véglegesen tiltalak

egy hét mulva ujra probálkozhatsz új reggel ha felfogtad a döntés.

ha a tiltó levélre válaszolsz én kapom állók rendelkezésedre, ha nem érted...
#330   2007. 08. 21. kedd 13:28
vazelinator vazelinator VIP Admin
felkialtas felkialtas

Sziasztok egy kis fogalom és jogi zavarban szenvedtek
gg tulajdonát képezi a szerver, a rajta futó oldal, amin ő lehetőséget, biztosit számotokra a hozzá szólások elhelyezéséről, tehát igy ő dönti el hogy biztosit vagy nem illetve hogy minek vagy minek nam. Tehát ha törli, az összeeset akkor, te nem támaszthatsz igényt a visszaállítására, mert te az írásod az ő magán területén helyezted el (bár mondjuk így fogalmazzák meg inkább, azaz elébe mennek minden félre értésnek : „elküldés kor minden vele kapcsolatos jogodról lemondtál, kivéve az újra közlésed jogáról”.)

Egy kicsit közhelyesebbre fordítom:
Átugrasz Józsi bácsihoz, azaz bemész a kapuján és felfújod a ház falára, hogy „szeretlek juci” (amit GG bácsi megenged neked magánál, hogy összefújkáld a falát, de Józsi bácsi), másnap Józsi bácsi tudomásul veszi, hogy összefestették a falat, és bosszankodva át festi. Erre fel te feljelented és követeled, hogy állítsa vissza a felirtott, illetve vagy GG bácsi meggondolja magát, és nem teszik a felirat a falon neki, mert azt hite, hogy többre telik egy „szeretlek Juci”-nál és lefesti. ő tőle is, követeled, hogy állítsa vissza? Vagy azt tesz a falával, mit akar? Vagy ne talán össze firkálom a falad, s ha lefested visszaállítását követelem?

Tehát ennek értelmében a GG a tulajdonosi jogával élve, bármikor letörölhet mindent.
De hogy mégse legyen zűrzavar, a tulajdonosi jogát a hozzászólásokra, és az adminok részére szabály alkotási jogát rám tovább ruházta, illetve az adminok rézére tulajdonosi jogát a hozzászólásokra a szabályok keretén belül ráruházta. Ugyan az admini szabályok rám nem vonatkoznak, de még is kötelezőnek tekintem betartani őket, illetve ha még is el kel térnem akkor mérlegelésre kerül, hogy egyszeri eset miatt vagy többszöri eset miatt és szabályt kell alkotni rá, az adminoknak.

felkialtas felkialtas
#329   2007. 08. 20. hétfő 19:23
csodálom, hogy még nem tiltottak újból!
végigolvastalak (és természetesen a többieket is),
és tévedhetetlenül következtettem!
gondolkozom, tehát vagyok!
majd teszem a dolgom... nyes
#328   2007. 08. 20. hétfő 09:54
DrAnthony DrAnthony
"próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani..."

vagy esetleg az asszony megdugására! nyes hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 20. hétfő 07:46
közöm az új topic megnyitásához nem volt, mert vazelinator tette meg-mint az látható, és olvasható...
lezárom(lezárnám) a vitánkat, a résztvevő jogán, mert te velem vitatkozol...

jogosan jártam el, mert azóta sem kaptam a jogtalanságra utaló emailt a főnökömtől, és ha nem fejezed be, akkor újra jogosan fogok eljárni...

azt hiszem, hogy most már világosan képet kaptunk értelmi képességeid gyengeségéről, így tényleg nem látom értelmét a további eszmecserének...

próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani...van jó pár topic, ahova írhatsz
#327   2007. 08. 20. hétfő 09:21
Moncy Moncy
#326   2007. 08. 20. hétfő 08:29
Jenó Jenó
Van egy rossz hirem. Ma már nem is lesz.

Mert hogy az ünnepnapon történő munkavégzést tiltja a törvény !!!! nyes

Ne hogy büntit kapjál (tiltást, vagy ilyeneket ) ! nyes wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 20. hétfő 08:18
nem zavarsz...írj csak, ha látsz olyat, amit nem veszek észre smile egyébként a reggeli, forró, hosszú kávémat kortyolgatom ilyenkor...és ha már nincs itt a morning post... hehe

... 76 77 78 79 80 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1885db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 16. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!