Kedves valamelyik admin
Csak egy kérdés.A SZEX(szokások,kapcsolatok.....)belül van a puncinyaló verseny topic,elolvastam az inditó hozzászólást is,itt lehet ilyen topic?
Mert ha a GG hirdetné még megértem,vagy csak én vagyok lemaradva valamiről?kérnék valakit világositsa meg sötét elmém
,szépen kérnék egy választ,KÖSZÖNÖM

Csak egy kérdés.A SZEX(szokások,kapcsolatok.....)belül van a puncinyaló verseny topic,elolvastam az inditó hozzászólást is,itt lehet ilyen topic?
Mert ha a GG hirdetné még megértem,vagy csak én vagyok lemaradva valamiről?kérnék valakit világositsa meg sötét elmém

én értem!
priviben válaszoltam neki és neked is!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
priviben válaszoltam neki és neked is!

ezt mire írtad?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 08:29

Topicokról.
Az utólsó két hsz. eltávolitása
nagyon diplomatikus megoldás volt

Topicokról.

ne offold a topicot!
csak azért nem tiltalak, mert látom "jót" akarsz az adminlánynak!
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 22:23
csak azért nem tiltalak, mert látom "jót" akarsz az adminlánynak!

Ment a privi, és hozzá egy "túrós" rudi
(annyira friss, hogy még csepeg a vége!)

Ment a privi, és hozzá egy "túrós" rudi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 22:01

rossz a megközelítésed...nincs mindig nekünk igazunk, de most nekem az volt
és az ajánlatod nem rossz, dobj egy privit a túró rudiddal

rossz a megközelítésed...nincs mindig nekünk igazunk, de most nekem az volt
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 21:41

De világos, mint a sötét éjszaka, hogy mindig nektek van igazatok!
Akkor mutasd meg magadat, és legyél a barátnőm!
(legalább egy éjszakára, ha benne vagy, akkor hozom a fiú barátomat is, hogy kedvedbe járhassunk, kicsit pofátlan az alánlat, de úgy tapasztaltam, hogy nagyon belevaló csajszi vagy)
(legalább egy éjszakára, ha benne vagy, akkor hozom a fiú barátomat is, hogy kedvedbe járhassunk, kicsit pofátlan az alánlat, de úgy tapasztaltam, hogy nagyon belevaló csajszi vagy)

De világos, mint a sötét éjszaka, hogy mindig nektek van igazatok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

megindokoltam...talán nem elég világos?
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 21:16

miért lett bezárva a Barátnőm! topic?
olyan jó punci volt benne!
nagyon szigorúak az adminok,
vagy nincsenek kielégítve - kielégűlve???

miért lett bezárva a Barátnőm! topic?

én személy szerint csak a "jogtiszta" képek híve vagyok, de a az előző 341-es hsz ül!
viszont korábban indítottan egy olyan topicot, aminek a címe a "Kedvenc képek" topicja, ott már az elején jeleztem, hogy csak és kizárolag felírat nélküli képeket várunk, ill. lehet betenni! (legalább ott vegye a fáradságot a kedves fórumozó, tüntesse el a felíratozást a képről, és helyette tegyen be saját megfogalmazásű szöveget a képhez!) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:40
viszont korábban indítottan egy olyan topicot, aminek a címe a "Kedvenc képek" topicja, ott már az elején jeleztem, hogy csak és kizárolag felírat nélküli képeket várunk, ill. lehet betenni! (legalább ott vegye a fáradságot a kedves fórumozó, tüntesse el a felíratozást a képről, és helyette tegyen be saját megfogalmazásű szöveget a képhez!) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Na.. más téma...
Kérdezhetek?
Egy időben nagyon "haraptatok" arra h. ha vki beszúr képet ne legyen rajt a honlap címe ahonnan koppintva lett...
Mostanában pedig eléggé sok olyan került fel...
Kérdezhetek?
Egy időben nagyon "haraptatok" arra h. ha vki beszúr képet ne legyen rajt a honlap címe ahonnan koppintva lett...

sajnos egyre kevesebb a meg nem jelölt kép...és senkitől nem várhatjuk el, hogy levágja a címeket...emlékezz rá mekkora hisztit csináltak, amikor javasolni merészeltem, hogy az igéző tekintetekbe melltől fölfelé kerüljenek képek...és ott is vágni kellene esetleg, hogy valóban csak a tekintet legyen a fontos, és ne a fedetlen keblek
...szóval mindezeket összevetve elnézőbbek lettünk
(persze jó lenne, ha nem lennének ott, de nincs mit tenni) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:40

(persze jó lenne, ha nem lennének ott, de nincs mit tenni) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Na.. más téma...
Kérdezhetek?
Kérdezhetek?

Na.. más téma...
Kérdezhetek?
Kérdezhetek?

schumacher67
még mindig itt van a tény, hogy itt mindent fel vonultattva tudsz vitatkozni és érvelni. Másik topickban meg hát adod az értetlent, amiről le is rí hogy adod..
illetve, ha el is tekintek etöl, akor is van egy halom ember akivel vitatában állsz és ezek az emberek máshol nagyon jól elvannak, normálisan fórumoknak.
ennyi emberrel csak nem lehet diferencia, akkor marad az az egy, mindenki vita partnere, aki bajos.
ez csak a logika
Hogy megérésed végre, és hogy ne ebből a vitából álljon a fórum
véglegesen tiltalak
egy hét mulva ujra probálkozhatsz új reggel ha felfogtad a döntés.
ha a tiltó levélre válaszolsz én kapom állók rendelkezésedre, ha nem érted...
még mindig itt van a tény, hogy itt mindent fel vonultattva tudsz vitatkozni és érvelni. Másik topickban meg hát adod az értetlent, amiről le is rí hogy adod..
illetve, ha el is tekintek etöl, akor is van egy halom ember akivel vitatában állsz és ezek az emberek máshol nagyon jól elvannak, normálisan fórumoknak.
ennyi emberrel csak nem lehet diferencia, akkor marad az az egy, mindenki vita partnere, aki bajos.
ez csak a logika
Hogy megérésed végre, és hogy ne ebből a vitából álljon a fórum
véglegesen tiltalak
egy hét mulva ujra probálkozhatsz új reggel ha felfogtad a döntés.
ha a tiltó levélre válaszolsz én kapom állók rendelkezésedre, ha nem érted...

Sziasztok egy kis fogalom és jogi zavarban szenvedtek
gg tulajdonát képezi a szerver, a rajta futó oldal, amin ő lehetőséget, biztosit számotokra a hozzá szólások elhelyezéséről, tehát igy ő dönti el hogy biztosit vagy nem illetve hogy minek vagy minek nam. Tehát ha törli, az összeeset akkor, te nem támaszthatsz igényt a visszaállítására, mert te az írásod az ő magán területén helyezted el (bár mondjuk így fogalmazzák meg inkább, azaz elébe mennek minden félre értésnek : elküldés kor minden vele kapcsolatos jogodról lemondtál, kivéve az újra közlésed jogáról.)
Egy kicsit közhelyesebbre fordítom:
Átugrasz Józsi bácsihoz, azaz bemész a kapuján és felfújod a ház falára, hogy szeretlek juci (amit GG bácsi megenged neked magánál, hogy összefújkáld a falát, de Józsi bácsi), másnap Józsi bácsi tudomásul veszi, hogy összefestették a falat, és bosszankodva át festi. Erre fel te feljelented és követeled, hogy állítsa vissza a felirtott, illetve vagy GG bácsi meggondolja magát, és nem teszik a felirat a falon neki, mert azt hite, hogy többre telik egy szeretlek Juci-nál és lefesti. ő tőle is, követeled, hogy állítsa vissza? Vagy azt tesz a falával, mit akar? Vagy ne talán össze firkálom a falad, s ha lefested visszaállítását követelem?
Tehát ennek értelmében a GG a tulajdonosi jogával élve, bármikor letörölhet mindent.
De hogy mégse legyen zűrzavar, a tulajdonosi jogát a hozzászólásokra, és az adminok részére szabály alkotási jogát rám tovább ruházta, illetve az adminok rézére tulajdonosi jogát a hozzászólásokra a szabályok keretén belül ráruházta. Ugyan az admini szabályok rám nem vonatkoznak, de még is kötelezőnek tekintem betartani őket, illetve ha még is el kel térnem akkor mérlegelésre kerül, hogy egyszeri eset miatt vagy többszöri eset miatt és szabályt kell alkotni rá, az adminoknak.

csodálom, hogy még nem tiltottak újból!
végigolvastalak (és természetesen a többieket is),
és tévedhetetlenül következtettem!
gondolkozom, tehát vagyok!
majd teszem a dolgom...
végigolvastalak (és természetesen a többieket is),
és tévedhetetlenül következtettem!
gondolkozom, tehát vagyok!
majd teszem a dolgom...

"próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani..."
vagy esetleg az asszony megdugására!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 07:46
vagy esetleg az asszony megdugására!

közöm az új topic megnyitásához nem volt, mert vazelinator tette meg-mint az látható, és olvasható...
lezárom(lezárnám) a vitánkat, a résztvevő jogán, mert te velem vitatkozol...
jogosan jártam el, mert azóta sem kaptam a jogtalanságra utaló emailt a főnökömtől, és ha nem fejezed be, akkor újra jogosan fogok eljárni...
azt hiszem, hogy most már világosan képet kaptunk értelmi képességeid gyengeségéről, így tényleg nem látom értelmét a további eszmecserének...
próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani...van jó pár topic, ahova írhatsz
lezárom(lezárnám) a vitánkat, a résztvevő jogán, mert te velem vitatkozol...
jogosan jártam el, mert azóta sem kaptam a jogtalanságra utaló emailt a főnökömtől, és ha nem fejezed be, akkor újra jogosan fogok eljárni...
azt hiszem, hogy most már világosan képet kaptunk értelmi képességeid gyengeségéről, így tényleg nem látom értelmét a további eszmecserének...
próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani...van jó pár topic, ahova írhatsz
Van egy rossz hirem. Ma már nem is lesz.
Mert hogy az ünnepnapon történő munkavégzést tiltja a törvény !!!!
Ne hogy büntit kapjál (tiltást, vagy ilyeneket ) !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 08:18
Mert hogy az ünnepnapon történő munkavégzést tiltja a törvény !!!!

Ne hogy büntit kapjál (tiltást, vagy ilyeneket ) !

nem zavarsz...írj csak, ha látsz olyat, amit nem veszek észre
egyébként a reggeli, forró, hosszú kávémat kortyolgatom ilyenkor...és ha már nincs itt a morning post...