akkor kedveskedj egy kicsit velem is!
a catman úccse érdemli meg! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 14:13

a catman úccse érdemli meg! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

tom1019[VIP][ADMIN]
| 2007.08.06
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
"Fehér cicádra és rád is, amikor kedves vagy igényt tartanék!(10) "
édesem... én mindig kedves vagyok...
| 2007.08.06

HELP!
Sziasztok!
Kb irtam mar 10 db uzenetet az ugyfelszolgalatnak, hogy vegyenek le egy sorozatot.
Miert nem teszik ezt meg??
Sziasztok!
Kb irtam mar 10 db uzenetet az ugyfelszolgalatnak, hogy vegyenek le egy sorozatot.
Miert nem teszik ezt meg??
tom1019[VIP][ADMIN]
| 2007.08.06
| 2007.08.06

nekem a legjobb interneten szerzett IGAZ barát volt!
(szencsére a másik még él)
a válaszom második része Moncynál boritékolva
(visssza kell olvasni a topicot ami vele kapcsolatos) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 18:21
(szencsére a másik még él)
a válaszom második része Moncynál boritékolva
(visssza kell olvasni a topicot ami vele kapcsolatos) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Tisztelt adminok nevegyétek sértésnek kérdésem de találta egy topicot "felpa ...."Rájöttem hogy polgártársunk sajnos már elhunyt,de az őszintét bevalva én nem tudom ki volt ez a felpa.Megtiszteltetésnek venném ha irnátok róla pár sort,hogy igy utólag is megismerhessem,köszönöm
Akkor olvasd végig a topicját...
De legfőképp a mocis topicot...
Egy eszméletlen rendes pasas volt...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 18:21
De legfőképp a mocis topicot...
Egy eszméletlen rendes pasas volt...

Tisztelt adminok nevegyétek sértésnek kérdésem de találta egy topicot "felpa ...."Rájöttem hogy polgártársunk sajnos már elhunyt,de az őszintét bevalva én nem tudom ki volt ez a felpa.Megtiszteltetésnek venném ha irnátok róla pár sort,hogy igy utólag is megismerhessem,köszönöm
ha le lenne harapva a fejed, akkor szerintem írni se tudnál...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

az a baj, h nem akarjátok megérteni!
egy mondat és én is befejezem: ha írok valamit a dühöngőbe /de ugyanez a megcsalatással is/ utánna nem találom meg, mert a fene se jegyzi meg, h a kettőből melyikbe írtam... /pláne ha valakinek a hsz-ére reagálok!/ ezért jeleztük és nem másért.
kérlek ne vegyétek már sértésnek, ha valamivel nem értünk egyet!
tom: én kicsi surdi jelentkezem a diliházba. viszek jó kis HP-t és a dirivel /Veled/ megiszogatom azt! és alávetem magam Szilva lefogásának, h a fekvetöltsöt megvalósítsuk!
és most mán télleg offffffffff!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 08:34
egy mondat és én is befejezem: ha írok valamit a dühöngőbe /de ugyanez a megcsalatással is/ utánna nem találom meg, mert a fene se jegyzi meg, h a kettőből melyikbe írtam... /pláne ha valakinek a hsz-ére reagálok!/ ezért jeleztük és nem másért.
kérlek ne vegyétek már sértésnek, ha valamivel nem értünk egyet!
tom: én kicsi surdi jelentkezem a diliházba. viszek jó kis HP-t és a dirivel /Veled/ megiszogatom azt! és alávetem magam Szilva lefogásának, h a fekvetöltsöt megvalósítsuk!
és most mán télleg offffffffff!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt a fórumot nem csak te és moncy és én és tom használja... nehéz elfogadni, hogy vannak topicok, amik nem a te, ti, mi ízléseinknek felelnek meg? ne írj bele...ennyire egyszerű...és moncy se írjon bele, és mások se...kezd ez az egész arról szólni, hogy kellemes fórumozás helyett keressük meg a hibákat, és piszkáljuk az adminokat...mert az kurvára jó buli...mellesleg ez a fórum nem tom és az én tulajdonom...gondolom az eszetekbe sem jut, hogy a szerkesztőségnek vannak saját igényei is, és esetleg olyanra formálja a fórumot...
szerintem igyekszünk figyelembe venni mindig mindenki igényeit, de ezt a békát most nyeljétek le, te is és moncy is, két dühöngő van, más alcímekkel, és ha nem tetszik, akkor ne írjatok bele...részemről a vitát lezártam, és ha belegebedek sem fogok írni erről semmit
szerintem igyekszünk figyelembe venni mindig mindenki igényeit, de ezt a békát most nyeljétek le, te is és moncy is, két dühöngő van, más alcímekkel, és ha nem tetszik, akkor ne írjatok bele...részemről a vitát lezártam, és ha belegebedek sem fogok írni erről semmit

Jól van nem kell leharapni a fejem várok.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
de lezárhatjuk úgy is a vitát, hogy bezárom mindkét dühöngőt, és
nyitok helyette egy "diliházat", és oda zárom azokat, akiket dühöngésen kapok rajta (24 óráva, vagy 1 hétre!)
ha gondom van valakivel, akkor én is beköltözöm hozzá!
2007. 08. 07. kedd 08:34
nyitok helyette egy "diliházat", és oda zárom azokat, akiket dühöngésen kapok rajta (24 óráva, vagy 1 hétre!)

ha gondom van valakivel, akkor én is beköltözöm hozzá!

ezt a fórumot nem csak te és moncy és én és tom használja... nehéz elfogadni, hogy vannak topicok, amik nem a te, ti, mi ízléseinknek felelnek meg? ne írj bele...ennyire egyszerű...és moncy se írjon bele, és mások se...kezd ez az egész arról szólni, hogy kellemes fórumozás helyett keressük meg a hibákat, és piszkáljuk az adminokat...mert az kurvára jó buli...mellesleg ez a fórum nem tom és az én tulajdonom...gondolom az eszetekbe sem jut, hogy a szerkesztőségnek vannak saját igényei is, és esetleg olyanra formálja a fórumot...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 08:11

igaza van!
és a nyalókámon nyalhat!
én meg mivel igaza van a széttárt combja közé fúrom a buksim!
én befejeztem!
ha nem lehet megoldani nem lehet, de érvekkel megvédeni ezt úccse lehet!
de ki vót az a balfék admin /no biztos nem a madám! mert Ő a legügyesbb!!!/, aki indításkor nem vette észre a duplikációt? nos azt kéne tiltani ...
off én beszéltem!
és a nyalókámon nyalhat!

de ki vót az a balfék admin /no biztos nem a madám! mert Ő a legügyesbb!!!/, aki indításkor nem vette észre a duplikációt? nos azt kéne tiltani ...

off én beszéltem!
Indits el egy topicot mondjuk "kényszerzubbony" cimmel ide aztán mehet minden állati,a másik dühöngő meg legyen egyszerüen "haragszom rád" cimmel,tudom kell az adminok beleegyezése is,szerintem ez egy jó meg oldás lenne,mert az adminok válasza egy kicsit tényleg mundérvédős.Kedves adminok tudom hogy nektek mindig igazatok van de most papáéknak is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 08:11

igaza van!
és a nyalókámon nyalhat!
én befejeztem!
off én beszéltem!
és a nyalókámon nyalhat!

off én beszéltem!
igaza van!
és a nyalókámon nyalhat!
én befejeztem!
off én beszéltem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:06
és a nyalókámon nyalhat!

off én beszéltem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vitatkozunk az adminlánnyal, ugyis mindig neki van igaza!

legyél türelmesebb!
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 22:49

Tud valaki valamit miért nem frissül az oldal?
Mármint a beküldött képekre értem.
Tud valaki valamit miért nem frissül az oldal?
nem vitatkozunk az adminlánnyal, ugyis mindig neki van igaza!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 09:51

drágám!
sztem tévedsz!
mert így szólt az egyik: Dühöngő szoba (haragszom rád) és így szólt a másik:
Dühöngő szoba (spontán állati kitörések)
ja és közlöm veled, h korábban még nem is egy kategóriába voltak! az egyik a szexmentes övezetben volt!
és igaza van Moncynak! a példája nagyon helytálló!
csak ennyit teszek hozzá a példájához, h legyen: nappali büdöslábúaknak is...
de csak védjétek a "mundér becsületét"! -csak ez Tőled szokatlan!
sztem tévedsz!
ja és közlöm veled, h korábban még nem is egy kategóriába voltak! az egyik a szexmentes övezetben volt!
drágám!
sztem tévedsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 03. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 13:39
sztem tévedsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 03. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

lehet, hogy nem leszel itt, de akkor majd olvasod hétfőn...az alcímek már a kategorizálás óta ott vannak

én csak a lányok popsiját szoktam pacskolni, ha hátúlról dugom őket...
ugyi, ezt nem kívánod tőlem a magad részére?
hidd el jobban jártál volna a durva figyeémetlenséged miatt egy kis pihenés tiltással!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 18:29

ugyi, ezt nem kívánod tőlem a magad részére?

hidd el jobban jártál volna a durva figyeémetlenséged miatt egy kis pihenés tiltással!

Kedves tom1019 ilyen szigoru lennél?Még jó hogy észre vettem hibám és kézzel lábbal jelztem ahol tudtam hogy BALFÉK voltam,Mme Prune szerencse hogy csak a seggem verete el
,igy a butaságomat köszönöm hogy javitotad,

Kedves tom1019 ilyen szigoru lennél?Még jó hogy észre vettem hibám és kézzel lábbal jelztem ahol tudtam hogy BALFÉK voltam,Mme Prune szerencse hogy csak a seggem verete el
,igy a butaságomat köszönöm hogy javitotad,

elintéztem
tartsd a meztelen seggedet a korbácsom alá
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 13:46

Bocsánat de nyitotam egy topicot CICI SZEX cimen és utána vettem észre a keresőbe hogy már van egy mell szex.Kérném törölni mert igy nincs értelme,és elnézést hogy figyelmetlenségemel plussz munkát adok