persze nekem nagyobb a farkam, magasabban leszek, így jobban szédülök! amúgy is tériszonyom van!
LOL
a csúnya szolárpicsában semmi kivetni való nincs, nem tudom, hogy fogalmaznád meg Te!
ez volt a véleményem kész! egy-két képre én is tán reagálhatok negatívan, ha nem tetszik! függetlenül attól, hogy kitette fel!
amatör picsa az oké, de egy másik oldalról, így nem sértek meg vele senkit!

a csúnya szolárpicsában semmi kivetni való nincs, nem tudom, hogy fogalmaznád meg Te!
ez volt a véleményem kész! egy-két képre én is tán reagálhatok negatívan, ha nem tetszik! függetlenül attól, hogy kitette fel!
amatör picsa az oké, de egy másik oldalról, így nem sértek meg vele senkit!
tom1019[VIP][ADMIN] #951 | tegnap 22:17
igazad van, de
- legalább egy amatőr kép
- nincs retusálva, igazi segg
- véleményeden viszont lehetne retusálni
- vagy hozzam fel kannácska valamelyik szép és okos popsiját? (retusva)...
Válasz dako84 üzenetére (tegnap 18:05)
dako84 | tegnap 18:05
csúnya szolárpicsa! fújj!
nem találok szavakat erre a képre......
Ugrás az eredeti hozzászólásra
mi a bajod már megint a véleménnyemmel?
semmi észveszejtően durvát nem írtam! úgy látom rám vagy állva! inkább állj a farkadra oszt pörögjééél!
igazad van, de
- legalább egy amatőr kép
- nincs retusálva, igazi segg
- véleményeden viszont lehetne retusálni
- vagy hozzam fel kannácska valamelyik szép és okos popsiját? (retusva)...
Válasz dako84 üzenetére (tegnap 18:05)
dako84 | tegnap 18:05
csúnya szolárpicsa! fújj!
nem találok szavakat erre a képre......
Ugrás az eredeti hozzászólásra
mi a bajod már megint a véleménnyemmel?
semmi észveszejtően durvát nem írtam! úgy látom rám vagy állva! inkább állj a farkadra oszt pörögjééél!

thx
Háj!Lehet hogy nem itt kell feltenni ezt a kérdést de más helyet nem találtam.Az itt írt üzeneteket(privát üzenet a hozzászólónak)hová küldi a rendszer?Hol lehet megnézni őket?
Köszönöm nekik!
Már csak a fórum beállítás tárolást csinálhatnák meg. Pl ha beállítom, hogy 100 hozzászólás jelenjen meg egy oldalon akkor egy cookiban ezt letárolhatná nekem (gondolom ha adatbázisban csinálnák akkor egy kicsit sok lenne az adat, de cookieban is megfelene). Remélem meg tudjátok oldani. Köszi előre is!
Már csak a fórum beállítás tárolást csinálhatnák meg. Pl ha beállítom, hogy 100 hozzászólás jelenjen meg egy oldalon akkor egy cookiban ezt letárolhatná nekem (gondolom ha adatbázisban csinálnák akkor egy kicsit sok lenne az adat, de cookieban is megfelene). Remélem meg tudjátok oldani. Köszi előre is!
köszönetet szeretnék mondani a GG munkatársainak a fejlesztésért,nagyon tetszik,praktikus,könyen kezelhető,és szerintem igy többen megnézik a kis videokat,és tényleges hozzászólások lesznek.
Sziasztok!
Csak azért írok ide, hogy gratuláljak az új videólejátszáshoz a poén videós részen, ez nagyon jó ötlet volt! Köszönjük a fejlesztést!
Csak azért írok ide, hogy gratuláljak az új videólejátszáshoz a poén videós részen, ez nagyon jó ötlet volt! Köszönjük a fejlesztést!
Mikor volt frissítve az amatőr és kismalac videóoldal?
Az előző hsz-em mostmár a nagy büdös semminek szól, légyszi kukázd azt is
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

látam a jelentéseket és elintézve
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged meg valagbarúgni a pontvadászaidért.
Bocs az Offért
Bocs az Offért
nekem müködik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 17:28
Törölt felhasználó (69897)

Miért van az, hogy folymatosan más sorozatokra szavazok és mégis érvényzelen a szavazatom, mondván, hogy arra már szavaztam??????????
Lehet nem ártana frissíteni a rendszert.
Miért van az, hogy folymatosan más sorozatokra szavazok és mégis érvényzelen a szavazatom, mondván, hogy arra már szavaztam??????????
izé, a smiley-készletet ki lehetne bővíteni?
Mondjuk egy örülve pirulós, meg egy szégyenkezve pirulós smileyval?
Mondjuk egy örülve pirulós, meg egy szégyenkezve pirulós smileyval?
Gyerekek!
má' vagy 5* próbáltam az avatarom váltani (sörös kriglire!), de semmi!
má' vagy 5* próbáltam az avatarom váltani (sörös kriglire!), de semmi!
eeetévedtem!de benne vagyok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 20:18

édes kicsi gyapoth
ne itt jelezd, mert hátrabondage-zsolom a sarkadat
elintéztem egyébként

édes kicsi gyapoth
ne itt jelezd, mert hátrabondage-zsolom a sarkadat
elintéztem egyébként

mán jeleztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 19:41

Törölt felhasználó (20803)

Hali !Hm... Bucikácska?Teflon szám?Szabad ilyent?
Hali !Hm... Bucikácska?Teflon szám?Szabad ilyent?
na nekem annyi akkor! nekem falaztak!