Az ilyen tartalmak a törlést követő néhány órán belül végleg törlődnek a rendszerből, soha többé nem elérhetőek.
(Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 17:33
Kedves Admin. Ha jol tudom ha van olyan felhasználó aki törli magát az oldalról ,annak törlődik vele együtt a feltöltött videói is. Ezeket a videókat bármi féle úton módon vissza lehet nézni , keresni , vagy azok végleg törölve lettek az oldalról?
Kedves adminok,
A fórumbejegyzéseknél található like és dislike ikonok mikortól fognak végre valójában is működni? A jelenlegi béta verzió szerintem már elég régóta fut ahhoz, hogy lezárható legyen a tesztidőszak.
Köszönöm a visszajelzést!
A fórumbejegyzéseknél található like és dislike ikonok mikortól fognak végre valójában is működni? A jelenlegi béta verzió szerintem már elég régóta fut ahhoz, hogy lezárható legyen a tesztidőszak.
Ez a funkció régen működött, de mivel az elmúlt években alig használják, így kihásználatlanság miatt lett lekapcsolva, és nincs is tervbe véve az újraaktiválás
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2025. 05. 24. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 14:59
Kedves adminok,
Érdeklődnék hogy mi célja van annak hogy a hozzászólások szerkesztésénél olyan emojikat is lehet találni mint a #violent és # boxer? Nem tűnik se békésnek se célszerűnek viszont jól félreérthető.
Ezek nem az oldal saját emoji-jai, hanem egy emoji készlet részei, amelyek számtalan másik oldalon megtalálhatóak még
(Ez egy válasz AddOrgasmUs üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 08:10
Érdeklődnék hogy mi célja van annak hogy a hozzászólások szerkesztésénél olyan emojikat is lehet találni mint a #violent és # boxer? Nem tűnik se békésnek se célszerűnek viszont jól félreérthető.
BigSteve1982 hozzászolását szeretném moderálni (STD párkereső) köszönöm az intézkedést!

Törté-Net

Michelle Wild