Apám munkatársa dugott meg először.Érdekes volt,ma már nagyon szégyenlem a dolgot.
Már vagy 10 éve volt, 17 évesen, osztálytársammal, osztálykiránduláson...
Elég későn, 19 évesen.
Nem túl jó, ha a csaj nem tudja, hogy szűz vagy.
Én túl vagyok rajta, de neki valószínűleg csalódás!
Nem túl jó, ha a csaj nem tudja, hogy szűz vagy.
Én túl vagyok rajta, de neki valószínűleg csalódás!
XD18évesen b.nőnél:Dkomoly volt amikor fater haza jött XD
csak nem vagy fiu
Szevasztok, én egy jol átmulatott éjszaka után kicsit más állapotban 17 évesen, a csaj az nagyon dögös volt és ö is kissé spicces volt.
én még várok vele de a francia és a popo mar finom
Ha újjra kezdhetném,én mindig elveszteném.Mint egy szórakozott professzor az esernyőjét!
mennyi voltál? apád nem jött rá?
(Ez egy válasz vargabeus üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 18:30
Apám munkatársa dugott meg először.Érdekes volt,ma már nagyon szégyenlem a dolgot.
Ennyire rossz a helyzett,hogy 2007-ben nem vesztette el a szűzességét senki? Vagy ennyire pocsék a demográfiai állapotunk?
Hat igen,vannak olyanok akik elég hamar elvesztették,de én nem mondhatom ezt mert 18 voltam amikor elevsztettem,ráadásul úgy h a csaj akivel lefekudtem nem is tudta,h meg az vagyok!!4 honap mulva mondtam meg neki :)
Nálam is ilyen volt a szitu, csak Én 17 voltam.
Ő se tudta hogy az vok.
Én is csak jóval később közöltem vele.(meglepődött):P
Ő se tudta hogy az vok.
Én is csak jóval később közöltem vele.(meglepődött):P
Szia,
Honnan írsz kedves vikike?
Honnan írsz kedves vikike?
de. ki ne akarna? :)
Én is benne vagyok!
A bőr és ... gondozóra mentél vagy más típusú orvoshot?
19 voltam, majdnem 20 későnérő típus.De pótolgatok rendesen...
dehogynem
Én 26 leszek idén és még szűz. Nőm sohasem volt, még csak nem is csókolóztam.
Kétszer volt orális kalandban részem, prostival.
Először 17 évesen, akkor nem állt fel. Másodjára kb. egy éve, akkor elélveztem. Innentől kezdve verem a farkam, addig önkielégítéssel is csak próbálkoztam, de soha nem jött össze.
Igazából nem tudom, miért nem volt barátnőm soha, annyira szarul nem nézek ki, bár csóró vagyok. Talán csak az, hogy nagyok az elvárásaim egy nővel szemben, önmagamhoz képest. Viszont elég gátlásos vagyok, amit korom és tapasztalatlanságom csak tovább erősít. Nőt életem során max. 10x szólítottam le.
Várom a hozzászólásokat...
Először 17 évesen, akkor nem állt fel. Másodjára kb. egy éve, akkor elélveztem. Innentől kezdve verem a farkam, addig önkielégítéssel is csak próbálkoztam, de soha nem jött össze.
Igazából nem tudom, miért nem volt barátnőm soha, annyira szarul nem nézek ki, bár csóró vagyok. Talán csak az, hogy nagyok az elvárásaim egy nővel szemben, önmagamhoz képest. Viszont elég gátlásos vagyok, amit korom és tapasztalatlanságom csak tovább erősít. Nőt életem során max. 10x szólítottam le.
Több önbizalom! Ne legyenek az elején nagy elvárásaid, legalább gyakorolj valakivel, arra jó egy csúnyácska csaj is ( bár szerintem nincs csúnya nő, ha nem igénytelen)! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! És ami szerintem a nagy baj veled, bár nem írtad le, de szerintem ha egy csajt meglátsz, akkor rögtön a szexre gondolsz, hogy milyen lenne vele, és semmi másra nem koncentrálsz! Ha erre gondolsz, akkor tutti nem jön össze és csak csalódni fogsz! Szóval nyugi, csak szép fokozatosan!
Sok sikert! Remélem segítettem egy oicit! (Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 14. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 17:30
Sok sikert! Remélem segítettem egy oicit! (Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 14. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 26 leszek idén és még szűz. Nőm sohasem volt, még csak nem is csókolóztam.

tinisrác16

sara123
Tarra White