Egyedül is lehet jönni, de biztos akadna jelentkező, aki vállalja, hogy elkísér téged.
Ha ilyen gondod van, bátran szólj csak, szivesen segítek a gondon.
(Amúgy a túlzott nő-felhozatal szerintem kevésbé zavarná az embereket, mint az ellentettje.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:01
Ha ilyen gondod van, bátran szólj csak, szivesen segítek a gondon.
(Amúgy a túlzott nő-felhozatal szerintem kevésbé zavarná az embereket, mint az ellentettje.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (93934)
Amatörként rendkívül izgatna egy ilyen buli de a pasimat nem lehetne rábeszélni egy ilyenre!Egyedül is lehet menni?Hétvégén lesz valakinél?
Nem teljesen tiszta mostmár, hogy ez egy leendő buli topicja akar lenni? Vagy egy volt buliról kellene annak a néhány embernek nosztalgiázni aki ott volt?
Akkor csak neked Zombiee@ kám.. azaz a többieknek is..
Egy Goldengate-s beküldő kitalálta, hogy szervezni kéne a beküldő pároknak egy partit érdekes vetélkedőkkel. Ez az ötlet a Goldengate-nek megtetszet, felkarolta a kezdeményezést és kiküldött egy email-t a beküldőknek. A levélre válaszolókból jött össze a társósság a bulira.
Egyszerűen ennyi
(s remélem, értitek, hogy miért csak párok voltak meghívva?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 16:21
Egy Goldengate-s beküldő kitalálta, hogy szervezni kéne a beküldő pároknak egy partit érdekes vetélkedőkkel. Ez az ötlet a Goldengate-nek megtetszet, felkarolta a kezdeményezést és kiküldött egy email-t a beküldőknek. A levélre válaszolókból jött össze a társósság a bulira.
Egyszerűen ennyi
(s remélem, értitek, hogy miért csak párok voltak meghívva?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Nem teljesen tiszta mostmár, hogy ez egy leendő buli topicja akar lenni? Vagy egy volt buliról kellene annak a néhány embernek nosztalgiázni aki ott volt?
Ez egy volt buli topicjaként indult, de egy remélhetőleg létrejövő következőé lett!!!
2007. 05. 29. kedd 16:21
Törölt felhasználó (38040)
Étem.
Tervezi valaki a folytatást?
A végén még be kell küldenem néhány fotót!
A végén még be kell küldenem néhány fotót!
Ki szervezte?
(értem, hogy a gg, de személyszeint ki felügyelte a szervezést
)
Esetleg egy következő hasonló?????
Akkor nem szenvedek a swingeres topiccal
)Esetleg egy következő hasonló?????
egész más jellegű buliról volt ebben a topicban szó (nagy kár volt felhozni, mert teljesen elavult téma)
miért nem olvasod el a címét, és miért nem olvasol vissza topicban, hogy mivel volt kapcsolatos,
ezzel összezavarod magadat is, és másokat is!
csak szervezd a saját aktuális swingers bulitokat
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 21. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 11:17
miért nem olvasod el a címét, és miért nem olvasol vissza topicban, hogy mivel volt kapcsolatos,
ezzel összezavarod magadat is, és másokat is!
csak szervezd a saját aktuális swingers bulitokat
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 21. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki szervezte?
)
Esetleg egy következő hasonló?????
)Esetleg egy következő hasonló?????
topic ideiglenesen zárolva
(szükség esetén, vagy kérésre, amennyiben ismét bulit szerveznek az amatőr rovat látogatói, akkor kinyitom!)
(szükség esetén, vagy kérésre, amennyiben ismét bulit szerveznek az amatőr rovat látogatói, akkor kinyitom!)

muri1

Taurus