Meztelenül teraszon
meztelenül
Amikor csat tehetem meztelenül.
Csakis meztelen ,egysèges barna szeretek lenni,minnèl barnàbb
Lehetőleg meztelenül

Meztelen az udvaron
Úgy a legjobb
(Ez egy válasz LaZsu55 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Meztelenül az erkélyen
Meztelen úgy az igazi

Ha tehetem, akkor ruha nélkül. Van egy része a kertnek ahol biztonságosabb, vagy pedig egy bizonyos tó parton, de itt a teraszon is nagyon kellemes

Ha nem zavarok vele senkit, akkor csak meztelenül.
igen, így a legjobb, ha van lehetőségünk, mi is így mindenképp
(Ez egy válasz Kabala4 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak meztelenül.
Nudisták vagyunk!
Ha tehetem, akkor ruha nélkül. Van egy része a kertnek ahol biztonságosabb, vagy pedig egy bizonyos tó parton, de itt a teraszon is nagyon kellemes

Ezzel én is így vagyok!Tartok tőle,hogy azonnal bekeményedek,ami gáz lenne.
Vagy mégsem lenne cikis a látvány?Volt már valaki ilyen helyzetben?Erre kiváncsi lennék. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 21:41
Vagy mégsem lenne cikis a látvány?Volt már valaki ilyen helyzetben?Erre kiváncsi lennék. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4708789)
VIP

Mindig fürdőruhában napozok, pedig nagyon szeretném kipróbálni a nudit is, csak félek, hogy nem tudom kontrollálni a lompost.
Csak is meztelenül
A szomszéd hátipermetezőbe szokott

hidd el menni fog én is így éreztem és semmi gond nem volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 21:41
Törölt felhasználó (4708789)
VIP

Mindig fürdőruhában napozok, pedig nagyon szeretném kipróbálni a nudit is, csak félek, hogy nem tudom kontrollálni a lompost.