Ezeket akár áttehetnéd a Cicciolina topicba is... Milyen fura egybeesés...
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Görög Zita:

Judy Nero...

Egy playmate 1996-ból:

Hehe, vele megelőztelek a 211-ben!!! Nagyon babaarcú kis szöszi, formás popsival, szép cicivel, szóval egyben van!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 15. szerda 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Caitlin Ferguson
Egy hölgy, a nevét nem tudom, mert fresh face (új arc)-ként definiálták:

no akkor még 1 amiben azonos az ízlésvilágunk!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:55

Ez egy nagyon jó kép róla!!! Egyébként is bejön nekem a csaj, de ezzel a szexis hajzuhataggal...

Ez egy nagyon jó kép róla!!! Egyébként is bejön nekem a csaj, de ezzel a szexis hajzuhataggal...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Ripli
Bakker, ennél meg KA-nál minden, bármi jobb!!!! Na, erre mért nem rókázol surdi zöldet?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is olyan rossz... Dugtál már szerintem ennnél rosszab nőt is surdi! Egynek elmegy, 4 whisky és már tömöd is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
nosss
jáccunk adtovábbot!
hipp tökönrúgott engem!
amit itt tettél tökön rúglak téged!
most add tovább!
/remélem a macskoszember -catman- kapja/
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
jáccunk adtovábbot!
hipp tökönrúgott engem!
amit itt tettél tökön rúglak téged!
most add tovább!
/remélem a macskoszember -catman- kapja/

Na jó,hozok egyet neked is

és mégegyszer ugyanazt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

és mégegyszer ugyanazt

nyú!
hogy soha ne legyen ezekné jobb nőd!

No doki mögtaláltam!

nagyban meg lehet nézni katt4 (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 15:07

nagyban meg lehet nézni katt4 (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Hehe... Már akinek ez kell... Zoltán Erikából legalább valamit kihoztak photoshoppal (pl. nekem a piercinges puncija nagyon tetszett), de sajna Cinin már ez sem segített...
Ínyencség? Végül is vannak helyek, ahol megeszik a rovarokat, kutyát, macskát, az is egyfajta ínyencség...
Ínyencség? Végül is vannak helyek, ahol megeszik a rovarokat, kutyát, macskát, az is egyfajta ínyencség...

Szegény Kannácska, megint nagyon megy lefele!
(még a végén segítséget kell kérnem sonkástól!)

Azért hogy ne legyek off (a Playboy felruári nyuszis lányai):

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 07. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 22:32
(még a végén segítséget kell kérnem sonkástól!)

Azért hogy ne legyek off (a Playboy felruári nyuszis lányai):

Köszi! Nincs meg esetleg a playboyos sorozat? A piercinges nunijával?
Köszi! Nincs meg esetleg a playboyos sorozat? A piercinges nunijával?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)