Drága..nézd meg az elözöleg gyöztes playmate-ket...nem igazán k...san dögösek...max Dundika(bár sztem akkor is volt Töle sokkal dögösebb csaj is)
manapság divat az a "hamu alatt lapul a tüz" cimü...szendeszüzes...de mindent bevállalos természetes szépség...
és nem tudom elhinni,hogy még mindig a szökék hoditanának
Nálam is az Aniko..és az Ágota... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:43
manapság divat az a "hamu alatt lapul a tüz" cimü...szendeszüzes...de mindent bevállalos természetes szépség...
Nálam is az Aniko..és az Ágota... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Szerintem is Viki lesz a nyerő, én legalábbis egy bögyös, kurvás macát tudok elképzelni playmate-nek.
Szerintem, Nálatok a vén, nappalis csajok is bejönnek playmate-nak!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:54
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
légyszíves többes számba írd!
én írtam először, de a doki is megerősített ebben a hitemben!
hát ha Te az arcán nem látod, h úgy néz ki, mint szandi szívesen gyűjtést szervezek a szemüveged kicserélésére!
én írtam először, de a doki is megerősített ebben a hitemben!
hát ha Te az arcán nem látod, h úgy néz ki, mint szandi szívesen gyűjtést szervezek a szemüveged kicserélésére!

a hajlam a hajlamLenkei Viki, Cser Franciska és Sonyák Szilvi
de be ám!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:56
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ha lehet hinni a sormintának akkor szőke következik! Bódi Sylvi - 2002 -barna
Pantinchin Edina - 2003 -szőke
Ripli Zsuzsa - 2004 -barna
Hornyák Hajnalka - 2005 -szőke
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
Vikiben igazatok van. és abban is, h összhatásra az egyik legszebb. nekem mondjuk arcra a Judák Tünde a legszebb! de mellette télleg a két szöszi a favorit ...
de ne haragudjatok Agota???
számomra kimondottan randa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:43
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
Vikiben igazatok van. és abban is, h összhatásra az egyik legszebb. nekem mondjuk arcra a Judák Tünde a legszebb! de mellette télleg a két szöszi a favorit ...
számomra kimondottan randa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Szerintem is Viki lesz a nyerő, én legalábbis egy bögyös, kurvás macát tudok elképzelni playmate-nek.
Nem azt írtam, hogy a playmate-ek dögösek, hanem hogy _én_ nem tudok elképzelni másféle lányt playmate-nek.
(Bódi Sylvi is elég bögyös maca egyébként.)
Amúgy tetszik a megfogalmazásod a divatos szépségről
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 08:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
Drága..nézd meg az elözöleg gyöztes playmate-ket...nem igazán k...san dögösek...max Dundika(bár sztem akkor is volt Töle sokkal dögösebb csaj is)
Nálam is az Aniko..és az Ágota...
Nálam is az Aniko..és az Ágota...
No, egy dolgot felesleges elkezdeni: egymás ízlését megkérdőjelezni, fikázni...
Szerintem hagyjuk az ilyen kommentárokat. Mindenki leírja, hogy neki ki tetszik, a többiek pedig nem szólnak ebbe bele. OK?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:00
Szerintem hagyjuk az ilyen kommentárokat. Mindenki leírja, hogy neki ki tetszik, a többiek pedig nem szólnak ebbe bele. OK?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ha lehet hinni a sormintának akkor szőke következik! Bódi Sylvi - 2002 -barna
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
számomra kimondottan randa!
Lenkei Viki - 2006 barna
-2007 szőke?
de hol marad a vörös!
számomra kimondottan randa!
Értem éééén....de a Szilvi sem szöke..és a cicijei sem müviek...tehát Ö is inkább a természetes kategoria....de ez csak az Én véleményem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:00
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Nem azt írtam, hogy a playmate-ek dögösek, hanem hogy _én_ nem tudok elképzelni másféle lányt playmate-nek.
drágám a vének is! de Ti meg pláne!
2007. 09. 05. szerda 08:56
botyánat..., de azt írtam számomra
de mi lenne ha összesítenéd a szavazatainkat, és a választás után összevetnénk?
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:02
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
No, egy dolgot felesleges elkezdeni: egymás ízlését megkérdőjelezni, fikázni...
Ez aranyos volt....!!!!
+egy puszis smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
+egy puszis smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A felette lévő három kérdőjeles mondatra értettem, hogy megkérdőjelezzük mások ízlését...
Összesítem, csak még várok szavazatokat. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:10
Összesítem, csak még várok szavazatokat. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
botyánat..., de azt írtam számomra
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése?
télleg a legkisseb többszörösbe az összesítése?
szerelmetes sárl Te!
nem gondolod az a bajom, h -általad- elhanyagolt vagyok? de elolvastam, amit írtam: most se érzem, h bárkit is megsértettem volna azzal a kérdéssel, mert a 2 mondat egyben egy gondolatmenet ...
de sztem hagyjuk ezt! inkább bontsd ki a gyönyörű kebleden a ruhát hagy férjek a bimbóidhoz!
királylányos: surdapapa elvörösödött! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:29
nem gondolod az a bajom, h -általad- elhanyagolt vagyok? de elolvastam, amit írtam: most se érzem, h bárkit is megsértettem volna azzal a kérdéssel, mert a 2 mondat egyben egy gondolatmenet ...
de sztem hagyjuk ezt! inkább bontsd ki a gyönyörű kebleden a ruhát hagy férjek a bimbóidhoz!
királylányos: surdapapa elvörösödött! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
A felette lévő három kérdőjeles mondatra értettem, hogy megkérdőjelezzük mások ízlését...
Összesítem, csak még várok szavazatokat.
Összesítem, csak még várok szavazatokat.
Drága egyetlenem!
Te minden ilyen "hibát" a hiányomra akarsz kenni. Gyere, kenjünk inkább valami mást valahova máshova
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:40
Te minden ilyen "hibát" a hiányomra akarsz kenni. Gyere, kenjünk inkább valami mást valahova máshova
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
szerelmetes sárl Te!
királylányos: surdapapa elvörösödött!
királylányos: surdapapa elvörösödött!
mit görcsöltök!
ugyis az nyer, akit a legjobban "futtatnak"!
de annak már nem sok köze van a legjobb/szebb szépséghez, leszámítva, hogy a döntőbe már viszonylag a legjobb csajok kerültek.
de annak már nem sok köze van a legjobb/szebb szépséghez, leszámítva, hogy a döntőbe már viszonylag a legjobb csajok kerültek.
biztos? 10ből 5 nekem kifejezetten randa! aakor milyen lehetett a többi
mint a miskolci postás a megaszarba?!!!
arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 09:56
mint a miskolci postás a megaszarba?!!!arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
mit görcsöltök!
Akkor, Surdikám, gyere a nappaliba! Ott csak gyönyörködhetsz! És nem mondom el kit ismerek a szépség-szférában! Nincs is az ájviven!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 10:01
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
biztos? 10ből 5 nekem kifejezetten randa! aakor milyen lehetett a többi
mint a miskolci postás a megaszarba?!!!
arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!!
mint a miskolci postás a megaszarba?!!!arra vagyunk kíváncsiak, h az itt szavazóknak /akiknek a véleménye számunkra fontos/ ki tetszik a legjobban!!!
Sziasztok
megnéztem a képeket a playmatekről, mivel, hogy nem ismerem őket hát egy kicsit kutakodtam utánuk és Judák Tündére adnám a voksomat. Ne kérdezzétek, hogy miért ő mert magam sem tudom
, talán a szemei .
megnéztem a képeket a playmatekről, mivel, hogy nem ismerem őket hát egy kicsit kutakodtam utánuk és Judák Tündére adnám a voksomat. Ne kérdezzétek, hogy miért ő mert magam sem tudom
, talán a szemei .
nemtom, de erről ez jut eszembe:
Te marcsa azé tecce nekem mer olyan bornyú szemeid vannak /talán a Mágnás Miskából?/...
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei! (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 13:38
Te marcsa azé tecce nekem mer olyan bornyú szemeid vannak /talán a Mágnás Miskából?/...
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei! (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
, talán a szemei .
, talán a szemei .
Habár, mondjuk ez nem az optikai felszerelések reklmámozásának meghirdetett modellek kastingja
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 14:17
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
nemtom, de erről ez jut eszembe:
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei!
Nekem is tetszenek a Judák Tünde szemei!

freeze_flash